14 אוגוסט 2018, 15:57
Holiday_Armadillo כתב:זה מה שהרוויח לו בזמנו מקום בחמישייה על פני מוזגובtoja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
בחור מאוד אינטילגנטי שלא יצא מוקדם מהקולג'ים כי רצה להרוויח תואר
את ''קריירת הקולג'ים הפושרת'' שלו כמו שהגדירו בערוץ הספורט, הוא עבר בגלל שהוא והמאמן לא הצליחו למצוא שפה משותפת, פחות בגלל יכולת
איך הוא בהגנה?
הוא תמיד היה שחקן הגנה טוב, הוא גם מעיד על עצמו שהוא מעדיף להתרכז בהגנה ולנעול את הצבע ומבחינתו להשאיר לאחרים לקלוע נקודות
14 אוגוסט 2018, 15:57
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
את ''קריירת הקולג'ים הפושרת'' שלו כמו שהגדירו בערוץ הספורט, הוא עבר בגלל שהוא והמאמן לא הצליחו למצוא שפה משותפת, פחות בגלל יכולת
איך הוא בהגנה?
14 אוגוסט 2018, 15:58
Jack55 כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדאי גם לקרוא ראיונות איתו
איך הוא בהגנה?
אני מכיר את השחקן טוב מאוד, גם ברגע שהשם שלו הועלה בהקשר של מכבי לפניי כמה ימים רשמתי את זה .
הוא שחקן הגנה טוב מאוד והוא חוסם מעולה, לא משהו יוצא דופן אבל מספיק טוב ללבל של אירופה, וחוץ מזה יהיה מאוד קשה לשחק עליו בפוסט נגיד עם הגודל והפיזיות שלו .
14 אוגוסט 2018, 15:58
14 אוגוסט 2018, 15:59
14 אוגוסט 2018, 16:00
14 אוגוסט 2018, 16:00
14 אוגוסט 2018, 16:02
מקאדו 3 כתב:Jack55 כתב:אם ככה, יכול להיות שכבר היום בערב או מחר בבוקר תצא הודעה רשמית .
בכל מקרה, אני כבר יודע שחלק מפה לא כל כך מבסוטים מהשחקן אבל לדעתי זאת יכולה להיות החתמה נהדרת .
הוא יכול לתרום הרבה למכבי, יהיה לנו תמיד שחקן שיודע להתגלגל לטבעת וזה מאוד מאוד חשוב עם שחקנים כמו ווילבקין ופארגו בקבוצה שלנו
מה שגם אם תראו בסרטונים, בNBA כל פעם שהוא התגלגל לסל הוא הטביע את הכדור בצורה אכזרית, קשה מאוד לעצור אותו והוא יכול להיות נשק התקפי קטלני מאוד, שילוב שלו ושל פארגו יהיה מצוין .
החיסרון היחיד הוא הגובה והקליעה, אבל בנוגע לקליעה אני בכלל לא מוטרד עם קבוצת קליעה כמו שלנו .
ממה שראיתי גם משחק הגב לסל שלו חלש עד לא קיים מאוד או שאני טועה ?
מסכים. כך תראה החמישייה:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
טיוס ובלאק לדעתי יהיו בסדר בעמדה 5 במפעל.
אוברייאנט הולך להיות משמעותי מאוד. הרבה יותר ממה שחשבו לדעתי.
14 אוגוסט 2018, 16:03
לפחות היו מספיק חכמים בשביל להביא שחקנים שיודעים למסור לשחקנים כאלה, כי אם היו מביאים אותם בעונה הקודמת זה מראש היה כישלוןשמואל1 כתב:בלאק שחקן הגנה מצויין. חזק ופיזי. ריבאונדר פנטסטי.
בהתקפה הוא מזכיר את טיוס, אפילו יותר אתלטי.
שואו טיים יהיה בהיכל.
14 אוגוסט 2018, 16:04
14 אוגוסט 2018, 16:07
Holiday_Armadillo כתב:לפחות היו מספיק חכמים בשביל להביא שחקנים שיודעים למסור לשחקנים כאלה, כי אם היו מביאים אותם בעונה הקודמת זה מראש היה כישלוןשמואל1 כתב:בלאק שחקן הגנה מצויין. חזק ופיזי. ריבאונדר פנטסטי.
שואו טיים יהיה בהיכל.
מייק באטיסט למשל לא היה חצי מהשחקן שהוא היה אחרי שעזב את פאו ונכון, זה גם הגיל, אבל זה גם כי לא היה לו את ספאנוליס שהיה החצי השני מהצמד של הפיק אנד רול הכי קטלני בהיסטוריה של היורוליג
14 אוגוסט 2018, 16:08
אופסMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לפחות היו מספיק חכמים בשביל להביא שחקנים שיודעים למסור לשחקנים כאלה, כי אם היו מביאים אותם בעונה הקודמת זה מראש היה כישלוןשמואל1 כתב:בלאק שחקן הגנה מצויין. חזק ופיזי. ריבאונדר פנטסטי.
שואו טיים יהיה בהיכל.
מייק באטיסט למשל לא היה חצי מהשחקן שהוא היה אחרי שעזב את פאו ונכון, זה גם הגיל, אבל זה גם כי לא היה לו את ספאנוליס שהיה החצי השני מהצמד של הפיק אנד רול הכי קטלני בהיסטוריה של היורוליג
כל היוונים אותו דבר בשבילך אה
14 אוגוסט 2018, 16:08
Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
14 אוגוסט 2018, 16:09
14 אוגוסט 2018, 16:10
14 אוגוסט 2018, 16:10
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
זה ברור שהם הביאו את אובראיינט ל4, השאלה מה יעשו כשיבינו שהוא לא ממש.
14 אוגוסט 2018, 16:12
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
זה ברור שהם הביאו את אובראיינט ל4, השאלה מה יעשו כשיבינו שהוא לא ממש.
לא אתה פחדת שהם ישימו אותו 5?
הוא דווקא מאוד 4. הבעיה היא - שהוא ה4 היחיד כרגע. וזה קצת מדאיג. לא מדובר באיזה מנייה בטוחה בלשון המעטה...
14 אוגוסט 2018, 16:12
טיוס 1.98 על עקבים ופיתח לעצמו משחק גב לסל נחמד מינוסer79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?