שמואל1 כתב:קצת מהביצועים של טאריק בלאק בעונה האחרונה
קיצר, הכל פיק אנד רול וסיומת חזקה.
הגיוני בהתחשב שיש לך את סקוטי ופארגו.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:קצת מהביצועים של טאריק בלאק בעונה האחרונה
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
טיוס ובלאק לדעתי יהיו בסדר בעמדה 5 במפעל.
אוברייאנט הולך להיות משמעותי מאוד. הרבה יותר ממה שחשבו לדעתי.
זה ברור שהם הביאו את אובראיינט ל4, השאלה מה יעשו כשיבינו שהוא לא ממש.
לא אתה פחדת שהם ישימו אותו 5?
הוא דווקא מאוד 4. הבעיה היא - שהוא ה4 היחיד כרגע. וזה קצת מדאיג. לא מדובר באיזה מנייה בטוחה בלשון המעטה...
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
הוא דווקא מאוד 4. הבעיה היא - שהוא ה4 היחיד כרגע. וזה קצת מדאיג. לא מדובר באיזה מנייה בטוחה בלשון המעטה...
er79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?
MTA2311 כתב:Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
פחדתי? לא.. הוא 5 קטן, בטח באירופה. החשש שלי היה שהוא פשוט לא מה שאנחנו צריכים.
toja27 כתב:טוב, שיחתום קודם כל לפני הזיקוקים.
Jack55 כתב:toja27 כתב:טוב, שיחתום קודם כל לפני הזיקוקים.
טיוטת חוזה כבר הוחלפה בין הצדדים, לא נראה לי שזה יתפוצץ או משהו...
my man כתב:מאד מעניין אותי לראות אם השילוב(שספאחיה בוודאי ינסה) של פארגו וסקוטי ילך..
פארגו ב1 וסקוטי ב2 זה פוטנציאלית משהו שיכול להיות סופר קטלני..אבל אני בספק גדול מאד אם זה באמת יכול לעבוד..
my man כתב:Jack55 כתב:toja27 כתב:טוב, שיחתום קודם כל לפני הזיקוקים.
טיוטת חוזה כבר הוחלפה בין הצדדים, לא נראה לי שזה יתפוצץ או משהו...
כן, כי פיצוץ של עסקה אחרי החלפת חוזים מעולם לא קרה..
Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:MTA2311 כתב:Mitelka כתב:לדעתי אגב, מה שזה אומר, שאוברייאנט הולך לקבל בלעדית את עמדה 4 ביורוליג (כהן לא באמת ברמה).
פחדתי? לא.. הוא 5 קטן, בטח באירופה. החשש שלי היה שהוא פשוט לא מה שאנחנו צריכים.
מאיזה בחינה? דווקא כביכול סט היכולות שלו אמור להשלים טוב את מה שאנחנו צריכים - הוא משחק הרבה בחוץ, יכול לזרוק שלשות ובכלל מאוד מגוון התקפית, ושיש את טיוס ובלאק שהגנתית אמורים לספק מטריות (היות ואוברייאנט לא מצטייר כטיפוס הגנתי) זה נשמע בסדר, מה גם שההתאמה לגארדים, סקוטי ופארגו, שמה לעשות הם יהיו בעלי הבית, נראית גם לא רעה (לא השחקן שיעשה פרצופים מכל כדור שלא יגיע אליו).
אם זה מהבחינה של שחקן בן 25 שבשנה הראושנה שלו מחוץ לארה"ב ימלא את עמדה 4 בקבוצה הכי לחוצה באירופה - כן, זה חתיכת הימור.
מקאדו 3 כתב:זה לא השחקן שמכבי צריכה , טיוס קצת משודרג עם עוד 3 ס'מ , צפו לעוד אנווקואים אחרי כמה שבועות כשיבינו שחסר גבוה משמעותי .
cannon כתב:שחקן מדהים שבאירופה יכול להיות חיה רעה. בריון, חזק. זה שהוא וטיוס דומים בסגנון אומר שדווקא יבנו סגנון משחק שמתאים שאפשר לגוון אם רוצים לשחק עם אובריאנט כ-5 או עם ג׳ייק כהן כ-5 כשאין מולו איזה סוס יאור. אחלה סגל. מקווה שלא יתפוצץ. תזכרו מי הביא את השם שלו ראשון לפני כמה ימים...
cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים