14 אוגוסט 2018, 16:59
cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
14 אוגוסט 2018, 17:04
14 אוגוסט 2018, 17:05
toja27 כתב:cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
אם ריי בפנים לזוסמן יש כנראה יותר סיכוי לקבל יותר דקות. 3 אחר במקום ריי ואיפה זוסמן בכל הסיפור?
14 אוגוסט 2018, 17:05
cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
14 אוגוסט 2018, 17:06
Mitelka כתב:cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
זה סותר את עצמו. אם משאילים את ריי ומביאים מישהו למעדה 3 למה שזוסמן עדיין לא יהיה ממורמר? מה זה משנה אם זה ריי או מישהו אחר?
בניגוד לכל היושבים בפורום - אם החליטו להשאיר את זוסמן אין ברירה לדעתי אלה לתת לו לשחק. זה דבילי להשאיר כזה כישרון בשביל מגבות.
אז שלא יביאו 3 ויעשו רוטציות עם זוסמן\קיין\רול.
אם מראש היו שואלים אותי אני חושב שזוסמן היה צריך לשחק בגליל או משהו העונה. אבל הוא פה, ואת האמת שהוא באמת (לפחות לדעתי) כישרון יוצא דופן. אז שישחק את ה-20 דקות נגד נס ציונה ונהריה, ויתן 5-10 ביורוליג.
14 אוגוסט 2018, 17:07
14 אוגוסט 2018, 17:08
גל גל כתב:Mitelka כתב:cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
זה סותר את עצמו. אם משאילים את ריי ומביאים מישהו למעדה 3 למה שזוסמן עדיין לא יהיה ממורמר? מה זה משנה אם זה ריי או מישהו אחר?
בניגוד לכל היושבים בפורום - אם החליטו להשאיר את זוסמן אין ברירה לדעתי אלה לתת לו לשחק. זה דבילי להשאיר כזה כישרון בשביל מגבות.
אם מראש היו שואלים אותי אני חושב שזוסמן היה צריך לשחק בגליל או משהו העונה. אבל הוא פה, ואת האמת שהוא באמת (לפחות לדעתי) כישרון יוצא דופן. אז שישחק את ה-20 דקות נגד נס ציונה ונהריה, ויתן 5-10 ביורוליג.
זוסמן בבירור אמר שהוא לא רוצה לשחק בעמדה 3
הוא רוצה להיות בעמדה 2\1
14 אוגוסט 2018, 17:08
גל גל כתב:Mitelka כתב:cannon כתב:מה שכן, מכבי סוג של הבטיחה לזוסמן שריי לא יהיה בקבוצה ויש כרגע בלאגן עם השאלתו. מניח שיהיו גם התפתחויות בכיוון הזה. מכבי מאוד אבל מאוד רוצה להשאיל את ריי לא רק מתוך ההבנה שהיא צריכה שחקן בעמדה 3 אלא גם כדי לא ליצור מרמור (צודק) אצל זוסמן...
זוסמן בבירור אמר שהוא לא רוצה לשחק בעמדה 3
הוא רוצה להיות בעמדה 2\1
14 אוגוסט 2018, 17:10
Holiday_Armadillo כתב:טיוס 1.98 על עקבים ופיתח לעצמו משחק גב לסל נחמד מינוסer79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?
אם לבלאק יש את אותה רמה כשהוא כמעט 2.10 אני אחיה עם זה בשלום
14 אוגוסט 2018, 17:11
cannon כתב:מכבי הבינה שטעתה עם ריי כי צריכה ישראלי נוסף בעמדות הגארד וזוסמן הוא זה שרצו. זוסמן לא 3, לא רוצה לשחק 3 ולא ישחק כמעט או בכלל כ-3. זוסמן אמור לשחק גם באירופה ולא רק בליגה. מכאן שצפו להתפתחויות בגזרת ריי. לא משהו שסגור עדיין מול קבוצה אבל אם הכל ילך כשורה ריי לא יהיה פה. את היליארד שרצו כבר פספסו בגלל זה. לכן גם לחץ גדול על בלאק לחתום סופית אחרי שכבר סיכם.
14 אוגוסט 2018, 17:12
Jack55 כתב:er79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?
כן מהעונשין הוא גם לא מי יודע מה...
אבל בנוגע להגנה, אני אומר לך בוודאות שהוא שחקן הגנה טוב מאוד כי אני פשוט אישית מכיר את השחקן, הוא חוסם מעולה .
ושיש לך גבוהים כמו אובראיינט קלויארו כהן (גם לוי), קליעה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך
במיוחד שהקו האחורי שלך גם מכיל כמה קלעים מצוינים (ווילבקין, רול, זוסמן, פארגו...)
14 אוגוסט 2018, 17:12
Mitelka כתב:cannon כתב:מכבי הבינה שטעתה עם ריי כי צריכה ישראלי נוסף בעמדות הגארד וזוסמן הוא זה שרצו. זוסמן לא 3, לא רוצה לשחק 3 ולא ישחק כמעט או בכלל כ-3. זוסמן אמור לשחק גם באירופה ולא רק בליגה. מכאן שצפו להתפתחויות בגזרת ריי. לא משהו שסגור עדיין מול קבוצה אבל אם הכל ילך כשורה ריי לא יהיה פה. את היליארד שרצו כבר פספסו בגלל זה. לכן גם לחץ גדול על בלאק לחתום סופית אחרי שכבר סיכם.
גם זה לא מובן לי מה כזאת הבעיה.
אם מכבי משלמים חלק משכרו (נגיד 50 אחוז, כן מבאס, אבל על טעויות משלמים) כל אשדוד\ראשון\נהריה ממוצעת תעוף עליו.
גם סתם קבוצות אמצע תחתית בספרד\איטליה\גרמניה.
14 אוגוסט 2018, 17:13
בגלל זה ה''כמעט''er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:טיוס 1.98 על עקבים ופיתח לעצמו משחק גב לסל נחמד מינוסer79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?
2.06 לא?
14 אוגוסט 2018, 17:15
Holiday_Armadillo כתב:בגלל זה ה''כמעט''er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:טיוס 1.98 על עקבים ופיתח לעצמו משחק גב לסל נחמד מינוסer79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?
2.06 לא?
14 אוגוסט 2018, 17:16
14 אוגוסט 2018, 17:17
14 אוגוסט 2018, 17:17
התחלנו.RonB כתב:לפי ספורטאנדו, סוכנו של בלאק מכחיש.
14 אוגוסט 2018, 17:18
14 אוגוסט 2018, 17:19
14 אוגוסט 2018, 17:20
er79 כתב:Jack55 כתב:er79 כתב:לא מכיר את בלאק בשביל לשפוט. אני כן אבל טרוד במידה ומדובר בסוג של תואם טיוס ממשחק הגב לסל והגובה הנמוך מאוד של הקו הקדמי. לגבי הגנה אין לי מושג כי אני לא מכיר אותו, אבל אני מתרשם שהתקפית אנחנו צופים לתואם טיוס. קיוויתי שיגיע אחד שלפחות קולע מחצי מרחק. אגב איך הוא מהעונשין? גם זוועה?
כן מהעונשין הוא גם לא מי יודע מה...
אבל בנוגע להגנה, אני אומר לך בוודאות שהוא שחקן הגנה טוב מאוד כי אני פשוט אישית מכיר את השחקן, הוא חוסם מעולה .
ושיש לך גבוהים כמו אובראיינט קלויארו כהן (גם לוי), קליעה זה הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך
במיוחד שהקו האחורי שלך גם מכיל כמה קלעים מצוינים (ווילבקין, רול, זוסמן, פארגו...)
חייב לעשות הפרדה בין חוסם מעולה לשחקן הגנה טוב. יש מספיק חוסמים מצוינים ששומרים פח. אני לא אומר שזה אותו מקרה כי לא מכיר את השחקן.