המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:arie85 כתב:Jack55 כתב:העיקר בתקשורת כבר יצאו בהצהרות כאילו עוד היום תהייה הודעה רשמית, אי אפשר לסמוך על המועדון הזה עד שאין באצת הודעה רשמית .
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לקוות שהמועמד השני יותר מרשים .
Sent from my iPhone using Tapatalk
שים לב למה שאתה רושם, מצד אחד התקשורת חוגגת ומצד שני אי אפשר לסמוך על הקבוצה?
הקבוצה דווקא יוצאת בסדר גמור בנושא הזה, לא מדברים עד שהדברים גמורים
בסופו של דבר המועדון הוא זה שמנהל את המומ ולא התקשורת, אז זה הגיוני לכעוס על המועדון .
אבל אחריי שקראתי את הציוץ של רועי כהן הבנתי שמכבי בסדר ושהתקשורת עצמה עשתה בלאגן מכלום .
אני רק מקווה שרועי כהן צודק בכל שבלאק עדיין רלוונטי .
arie85 כתב:Jack55 כתב:arie85 כתב:Jack55 כתב:העיקר בתקשורת כבר יצאו בהצהרות כאילו עוד היום תהייה הודעה רשמית, אי אפשר לסמוך על המועדון הזה עד שאין באצת הודעה רשמית .
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה לקוות שהמועמד השני יותר מרשים .
שים לב למה שאתה רושם, מצד אחד התקשורת חוגגת ומצד שני אי אפשר לסמוך על הקבוצה?
הקבוצה דווקא יוצאת בסדר גמור בנושא הזה, לא מדברים עד שהדברים גמורים
בסופו של דבר המועדון הוא זה שמנהל את המומ ולא התקשורת, אז זה הגיוני לכעוס על המועדון .
אבל אחריי שקראתי את הציוץ של רועי כהן הבנתי שמכבי בסדר ושהתקשורת עצמה עשתה בלאגן מכלום .
אני רק מקווה שרועי כהן צודק בכל שבלאק עדיין רלוונטי .
אני לא מאמין לכתב של ספורטנטו שסוגר עיניינים מהר מדי
מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
בדיוק התגובה שסופו חתם פה למרות שהם שחקנים שונים, אין תחליף לנסיון בקבוצות צמרת ביורוליג
התעוררת היום מקומה ואתה חושב שהשנה היא 2011?arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
בדיוק התגובה שסופו חתם פה למרות שהם שחקנים שונים, אין תחליף לנסיון בקבוצות צמרת ביורוליג
Jack55 כתב:פערים כספיים בין טאריק בלאק ומכבי תל אביב
הצהובים רוצים מאוד את הפורוורד/סנטר ששיחק ביוסטון, טיוטת חוזה כבר הוחלפה בין הצדדים, אך עדיין אין סיכום. אם בלאק יגיע להיכל הוא ישלים את הקו הקדמי של האלופה .
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... l#autoplay
בטח מכבי הציעה 700 והוא דורש 850-900, שישימו כבר את הכסף הזה חבורה של קמצנים .
אוי ואבוי !
מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
סופו היה בן כמה 26 ? והיה תמיד כישרון אדיר ומבוזבז , היו כאלה שהגיבו תגובות שליליות אבל הרוב חשבו שהוא החתמה אדירה וצדקו .
אוי ואבוי !
שועל כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
כש
זו נהייתה מכת מדינה
my man כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
סופו היה בן כמה 26 ? והיה תמיד כישרון אדיר ומבוזבז , היו כאלה שהגיבו תגובות שליליות אבל הרוב חשבו שהוא החתמה אדירה וצדקו .
ואוגוסטין הוא החתמה אדירה באיזו צורה?
זו פעם שנייה שאני מסכים איתך היום.. אני מתחיל לפחדשועל כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
כש
זו נהייתה מכת מדינה
מקאדו 3 כתב:my man כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:
אוי ואבוי !
ואוגוסטין הוא החתמה אדירה באיזו צורה?
לא הבנתי ? נראה לי שהתבלבלת ...
Holiday_Armadillo כתב:שועל כתב:arie85 כתב:מקאדו 3 כתב:arie85 כתב:אני עדיין מקווה שזה יהיה ג'יימס אוגוסטין
אוי ואבוי !
כש
זו נהייתה מכת מדינה
אתמול רשמת ''נהנה להזמנה'' ולא אמרתי כלום למרות שממש רציתי..
MTA2311 כתב:"תזכרו מי העלה את השם ראשון לפני כמה ימים"
נזכור כפרה, נזכור
MTA2311 כתב:אז למה לא לכתוב את זה ככה בכתבה המקורית יא אפס?
ציוץ הבהרה עלק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־25 אורחים