18 אוגוסט 2018, 22:25
jol9 כתב:שועל כתב:my man כתב:זאת נקודה חשובה מאד..Naor116 כתב:לדעתי החיסרון הכי גדול של מכבי העונה הוא בחודרים לסל , פארגו אמנם חודר וגם ווילבקין חודר אבל פחות משמעותית , גם קיין יודע להיכנס לצבע כשצריך אבל לא תמיד בצורה הכי טובה , כאן אני חושב שיהיה המקום של ריי להוכיח את עצמו בדקות שבהם הקבוצה תקועה אין מי שיקח את הכדור לטבעת
פארגו משמעותית הוריד את כמות החדירות שלו..ושאר השחקנים זה פשוט לא בדיאנאיי שלהם..
אנחנו נראה המון פיקאנרול..המון..
כשקבוצות יקלטו אותנו אנחנו נהיה בבעיה רצינית..
אין בסגל הזה גם אף שחקן עם יכולת גב לסל.
כללית, אין בסגל מספיק שחקנים שיכולים ליצור לעצמם, וודאי לא ברמה טובה.
יש את פארגו, ווילבקין ורול לכל הפחות.
מאמין שגם ריי יכול לייצר לעצמו.
בקו הקדמי היכולת הזאת קצת פחות קריטית לדעתי, לפחות ביורוליג.
18 אוגוסט 2018, 22:27
18 אוגוסט 2018, 22:29
שמואל1 כתב:לאובריינט וטאריק יש גב לסל. לא הדבר הכי חזק במשחק שלהם אבל הם יודעים לעשות את זה.שועל כתב:my man כתב:זאת נקודה חשובה מאד..Naor116 כתב:לדעתי החיסרון הכי גדול של מכבי העונה הוא בחודרים לסל , פארגו אמנם חודר וגם ווילבקין חודר אבל פחות משמעותית , גם קיין יודע להיכנס לצבע כשצריך אבל לא תמיד בצורה הכי טובה , כאן אני חושב שיהיה המקום של ריי להוכיח את עצמו בדקות שבהם הקבוצה תקועה אין מי שיקח את הכדור לטבעת
פארגו משמעותית הוריד את כמות החדירות שלו..ושאר השחקנים זה פשוט לא בדיאנאיי שלהם..
18 אוגוסט 2018, 22:30
jol9 כתב:שועל כתב:my man כתב:זאת נקודה חשובה מאד..Naor116 כתב:לדעתי החיסרון הכי גדול של מכבי העונה הוא בחודרים לסל , פארגו אמנם חודר וגם ווילבקין חודר אבל פחות משמעותית , גם קיין יודע להיכנס לצבע כשצריך אבל לא תמיד בצורה הכי טובה , כאן אני חושב שיהיה המקום של ריי להוכיח את עצמו בדקות שבהם הקבוצה תקועה אין מי שיקח את הכדור לטבעת
18 אוגוסט 2018, 22:48
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:my man כתב:זאת נקודה חשובה מאד..Naor116 כתב:לדעתי החיסרון הכי גדול של מכבי העונה הוא בחודרים לסל , פארגו אמנם חודר וגם ווילבקין חודר אבל פחות משמעותית , גם קיין יודע להיכנס לצבע כשצריך אבל לא תמיד בצורה הכי טובה , כאן אני חושב שיהיה המקום של ריי להוכיח את עצמו בדקות שבהם הקבוצה תקועה אין מי שיקח את הכדור לטבעת
היא חשובה.
18 אוגוסט 2018, 22:52
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:my man כתב:זאת נקודה חשובה מאד..
היא חשובה.
יש לך לפחות 4 שחקנים בסגל שיודעים לייצר לעצמם. זה מספיק.
כמה גבוהים כבר יש שיודעים לייצר לעצמם?
18 אוגוסט 2018, 23:09
18 אוגוסט 2018, 23:17
שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:אין בסגל הזה גם אף שחקן עם יכולת גב לסל.
היא חשובה.
יש 3, וגם הם עם המגבלות שלהם.
יש הרבה שחקנים בעמדה 4 שיכולים ליצור לעצמם, ולא מעט בעמדה 5 שיכולים לעשות את זה במקרה הצורך.
18 אוגוסט 2018, 23:52
19 אוגוסט 2018, 00:02
19 אוגוסט 2018, 00:23
jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:שועל כתב:jol9 כתב:
היא חשובה.
יש 3, וגם הם עם המגבלות שלהם.
יש הרבה שחקנים בעמדה 4 שיכולים ליצור לעצמם, ולא מעט בעמדה 5 שיכולים לעשות את זה במקרה הצורך.
יש 4 - פארגו, ריי, סקוטי ורול. אני לא רואה את הדבר הזה כמשהו בעייתי מדי, מה גם שאנחנו לא באמת יודעים עד כמה אובראיינט
ובלאק יצליחו לייצר לעצמם ברמת היורוליג.
19 אוגוסט 2018, 00:29
אחדשיודע כתב:נראה לי שחלק מתבלבלים פה. זה שמכבי החתימה שמות אטרקטיביים בחלק מהעמדות, לא אומר שהבנייה של הקבוצה נעשתה נכון ו/או שהתוצאה מספקת. עצם זה שבחרו להחתים 4 זרים משלימים (רול, קיין, ריי וקלויארו) לפני שהחתימו זר בכיר אחד - פגע מאוד ביכולת של מכבי להגיע לתוצאה מיטבית. תקציב נמוך זה בשום פנים ואופן לא תירוץ, אלא רק סיבה נוספת לבקר את מי שעומד בראש הקבוצה. ואם הם לא מוכנים להוציא כסף מהכיס, לפחות שינצלו כמו שצריך את הקיים. דווקא בגלל הנחיתות התקציבית של מכבי, הם מחויבים לשים דגש על אופן בנייה חכם והגיוני. אתה לא יכול לזרוק כסף מיותר על זרים משלימים ואח"כ לבכות שאין לך כסף כדי להרכיב חמישייה איכותית ושלמה (הן הגנתית והן התקפית). אין לי ספק שאם היו מתחילים לבנות את הקבוצה מהזרים הבכירים יותר, היו משלימים אותם זרים אחרים מאלו הקיימים (ואולי כסף שנשפך על שניים מהזרים המשלימים היה מומר בסוויגנמן אחד איכותי לחמישייה). זה לא אומר שאי אפשר לעשות עונה טובה, אבל הציפיות ממועדון בסדר הגדול של מכבי הוא לכוון הכי גבוה שאפשר, ולא צריך לעשות הנחות לאף אחד מאלו שהביאו את הקבוצה לשפל המדרגה.
19 אוגוסט 2018, 00:39
אחדשיודע כתב:נראה לי שחלק מתבלבלים פה. זה שמכבי החתימה שמות אטרקטיביים בחלק מהעמדות, לא אומר שהבנייה של הקבוצה נעשתה נכון ו/או שהתוצאה מספקת. עצם זה שבחרו להחתים 4 זרים משלימים (רול, קיין, ריי וקלויארו) לפני שהחתימו זר בכיר אחד - פגע מאוד ביכולת של מכבי להגיע לתוצאה מיטבית. תקציב נמוך זה בשום פנים ואופן לא תירוץ, אלא רק סיבה נוספת לבקר את מי שעומד בראש הקבוצה. ואם הם לא מוכנים להוציא כסף מהכיס, לפחות שינצלו כמו שצריך את הקיים. דווקא בגלל הנחיתות התקציבית של מכבי, הם מחויבים לשים דגש על אופן בנייה חכם והגיוני. אתה לא יכול לזרוק כסף מיותר על זרים משלימים ואח"כ לבכות שאין לך כסף כדי להרכיב חמישייה איכותית ושלמה (הן הגנתית והן התקפית). אין לי ספק שאם היו מתחילים לבנות את הקבוצה מהזרים הבכירים יותר, היו משלימים אותם זרים אחרים מאלו הקיימים (ואולי כסף שנשפך על שניים מהזרים המשלימים היה מומר בסוויגנמן אחד איכותי לחמישייה). זה לא אומר שאי אפשר לעשות עונה טובה, אבל הציפיות ממועדון בסדר הגדול של מכבי הוא לכוון הכי גבוה שאפשר, ולא צריך לעשות הנחות לאף אחד מאלו שהביאו את הקבוצה לשפל המדרגה.
19 אוגוסט 2018, 00:40
19 אוגוסט 2018, 00:44
19 אוגוסט 2018, 00:45
toja27 כתב:קלויארו ב400 אלף דולר זה שוד לאור היום, אסור היה לחכות איתו , היה נחטף מהר.
19 אוגוסט 2018, 00:46
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שחלק מתבלבלים פה. זה שמכבי החתימה שמות אטרקטיביים בחלק מהעמדות, לא אומר שהבנייה של הקבוצה נעשתה נכון ו/או שהתוצאה מספקת. עצם זה שבחרו להחתים 4 זרים משלימים (רול, קיין, ריי וקלויארו) לפני שהחתימו זר בכיר אחד - פגע מאוד ביכולת של מכבי להגיע לתוצאה מיטבית. תקציב נמוך זה בשום פנים ואופן לא תירוץ, אלא רק סיבה נוספת לבקר את מי שעומד בראש הקבוצה. ואם הם לא מוכנים להוציא כסף מהכיס, לפחות שינצלו כמו שצריך את הקיים. דווקא בגלל הנחיתות התקציבית של מכבי, הם מחויבים לשים דגש על אופן בנייה חכם והגיוני. אתה לא יכול לזרוק כסף מיותר על זרים משלימים ואח"כ לבכות שאין לך כסף כדי להרכיב חמישייה איכותית ושלמה (הן הגנתית והן התקפית). אין לי ספק שאם היו מתחילים לבנות את הקבוצה מהזרים הבכירים יותר, היו משלימים אותם זרים אחרים מאלו הקיימים (ואולי כסף שנשפך על שניים מהזרים המשלימים היה מומר בסוויגנמן אחד איכותי לחמישייה). זה לא אומר שאי אפשר לעשות עונה טובה, אבל הציפיות ממועדון בסדר הגדול של מכבי הוא לכוון הכי גבוה שאפשר, ולא צריך לעשות הנחות לאף אחד מאלו שהביאו את הקבוצה לשפל המדרגה.
חד משמעית.
אין הסבר לאירוע הזה של החתמה של שחקני ספסל ושחקנים משלימים לפני שחקני המפתח. בהחלט לא התנהלות בריאה.
הסגל נבנה טלאי על טלאי וזה נראה ככה.
לפחות אפשר לקוות שווילבקין ובלאק יהיו גרעין מספיק טוב להתחיל ממנו את הקיץ הבא.
יש לי הרבה תקוות מהצמד הזה והייתי שמח לראות אותם פורחים אצלנו ומתחילים עתיד ורוד יותר.
19 אוגוסט 2018, 00:48
Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שחלק מתבלבלים פה. זה שמכבי החתימה שמות אטרקטיביים בחלק מהעמדות, לא אומר שהבנייה של הקבוצה נעשתה נכון ו/או שהתוצאה מספקת. עצם זה שבחרו להחתים 4 זרים משלימים (רול, קיין, ריי וקלויארו) לפני שהחתימו זר בכיר אחד - פגע מאוד ביכולת של מכבי להגיע לתוצאה מיטבית. תקציב נמוך זה בשום פנים ואופן לא תירוץ, אלא רק סיבה נוספת לבקר את מי שעומד בראש הקבוצה. ואם הם לא מוכנים להוציא כסף מהכיס, לפחות שינצלו כמו שצריך את הקיים. דווקא בגלל הנחיתות התקציבית של מכבי, הם מחויבים לשים דגש על אופן בנייה חכם והגיוני. אתה לא יכול לזרוק כסף מיותר על זרים משלימים ואח"כ לבכות שאין לך כסף כדי להרכיב חמישייה איכותית ושלמה (הן הגנתית והן התקפית). אין לי ספק שאם היו מתחילים לבנות את הקבוצה מהזרים הבכירים יותר, היו משלימים אותם זרים אחרים מאלו הקיימים (ואולי כסף שנשפך על שניים מהזרים המשלימים היה מומר בסוויגנמן אחד איכותי לחמישייה). זה לא אומר שאי אפשר לעשות עונה טובה, אבל הציפיות ממועדון בסדר הגדול של מכבי הוא לכוון הכי גבוה שאפשר, ולא צריך לעשות הנחות לאף אחד מאלו שהביאו את הקבוצה לשפל המדרגה.
חד משמעית.
אין הסבר לאירוע הזה של החתמה של שחקני ספסל ושחקנים משלימים לפני שחקני המפתח. בהחלט לא התנהלות בריאה.
יש לי הרבה תקוות מהצמד הזה והייתי שמח לראות אותם פורחים אצלנו ומתחילים עתיד ורוד יותר.
שוב פעם כמו שרשמתי החתמות כמו ריי וקלויארו באמת קצת הזויות, לזה באמת אין סבר ולחלוטין זה לא צריך לקרות לפניי שמגיעים לפה שחקני מפתח .
אבל דוגמאות כמו קיין ורול למשל לא נכונות בגלל שהם שחקנים שסיימו חוזה והיו חייבים להחליט מה לעשות איתם, לעומתם ריי וקלויארו כן דוגמאות טובות .
19 אוגוסט 2018, 00:56
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:קלויארו ב400 אלף דולר זה שוד לאור היום, אסור היה לחכות איתו , היה נחטף מהר.
כל הבלאגן הזה מתחיל מרול בחצי מיליון דולר.
מגבים אותו בקיין שהוא עוד שחקן בעייתי, ואז בריי, וקלויארו... טלאים על טלאים על טלאים של שחקנים בינוניים עד חלשים.
מה נגיד?
נחמד שיש לנו את ווילבקין ופארגו, נחמד שיש לנו את בלאק, ואפשר להיות אופטימיים שמשהו טוב בכל זאת יצא מהבלאגן בעמדות 2-3-4.
וגם אם לא, רכש אחד מדוייק במהלך העונה יכול לפתור הבעיות.
מכבי בשנה שעברה העמידה סגל בעייתי אפילו יותר.
19 אוגוסט 2018, 00:59
החציל האצטקי כתב:Jack55 כתב:החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:נראה לי שחלק מתבלבלים פה. זה שמכבי החתימה שמות אטרקטיביים בחלק מהעמדות, לא אומר שהבנייה של הקבוצה נעשתה נכון ו/או שהתוצאה מספקת. עצם זה שבחרו להחתים 4 זרים משלימים (רול, קיין, ריי וקלויארו) לפני שהחתימו זר בכיר אחד - פגע מאוד ביכולת של מכבי להגיע לתוצאה מיטבית. תקציב נמוך זה בשום פנים ואופן לא תירוץ, אלא רק סיבה נוספת לבקר את מי שעומד בראש הקבוצה. ואם הם לא מוכנים להוציא כסף מהכיס, לפחות שינצלו כמו שצריך את הקיים. דווקא בגלל הנחיתות התקציבית של מכבי, הם מחויבים לשים דגש על אופן בנייה חכם והגיוני. אתה לא יכול לזרוק כסף מיותר על זרים משלימים ואח"כ לבכות שאין לך כסף כדי להרכיב חמישייה איכותית ושלמה (הן הגנתית והן התקפית). אין לי ספק שאם היו מתחילים לבנות את הקבוצה מהזרים הבכירים יותר, היו משלימים אותם זרים אחרים מאלו הקיימים (ואולי כסף שנשפך על שניים מהזרים המשלימים היה מומר בסוויגנמן אחד איכותי לחמישייה). זה לא אומר שאי אפשר לעשות עונה טובה, אבל הציפיות ממועדון בסדר הגדול של מכבי הוא לכוון הכי גבוה שאפשר, ולא צריך לעשות הנחות לאף אחד מאלו שהביאו את הקבוצה לשפל המדרגה.
חד משמעית.
שוב פעם כמו שרשמתי החתמות כמו ריי וקלויארו באמת קצת הזויות, לזה באמת אין סבר ולחלוטין זה לא צריך לקרות לפניי שמגיעים לפה שחקני מפתח .
אבל דוגמאות כמו קיין ורול למשל לא נכונות בגלל שהם שחקנים שסיימו חוזה והיו חייבים להחליט מה לעשות איתם, לעומתם ריי וקלויארו כן דוגמאות טובות .
רול, קיין, קלוירו, ריי, אפילו אובריאנט- רכישות בעייתיות. מחתימים שחקנים משלימים לפני שמביאים את שחקני המפתח ולא מחפשים התאמות בסדר הגיוני.