בעונת הטראבל מכבי לא הייתה גבוהה יותר וזכתה באליפות אירופה.מקאדו 3 כתב:לא יודע אם זה הסגל הכי אתלטי או לא , מה שבטוח שהוא הכי גמדי ב 30 השנים האחרונות ואני רק מקווה שבלאק הוא באמת כזו מפלצת בצבע כמו שעושים ממנו כי אם לא אנחנו בצרה צרורה .
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בעונת הטראבל מכבי לא הייתה גבוהה יותר וזכתה באליפות אירופה.מקאדו 3 כתב:לא יודע אם זה הסגל הכי אתלטי או לא , מה שבטוח שהוא הכי גמדי ב 30 השנים האחרונות ואני רק מקווה שבלאק הוא באמת כזו מפלצת בצבע כמו שעושים ממנו כי אם לא אנחנו בצרה צרורה .
שמואל1 כתב:בעונת הטראבל מכבי לא הייתה גבוהה יותר וזכתה באליפות אירופה.מקאדו 3 כתב:לא יודע אם זה הסגל הכי אתלטי או לא , מה שבטוח שהוא הכי גמדי ב 30 השנים האחרונות ואני רק מקווה שבלאק הוא באמת כזו מפלצת בצבע כמו שעושים ממנו כי אם לא אנחנו בצרה צרורה .
מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:בעונת הטראבל מכבי לא הייתה גבוהה יותר וזכתה באליפות אירופה.מקאדו 3 כתב:לא יודע אם זה הסגל הכי אתלטי או לא , מה שבטוח שהוא הכי גמדי ב 30 השנים האחרונות ואני רק מקווה שבלאק הוא באמת כזו מפלצת בצבע כמו שעושים ממנו כי אם לא אנחנו בצרה צרורה .
היה שון ג'יימס , והיה סופו 206 ס'מ עם אחד השילובים הקטלניים בין מסה אדירה ויכולת פוסט משובחת בתולדות הכדורסל האירופי , הוא היה עם נוכחות בצבע של שחקן סטייל סבוניס ולכן להזכיר את הקו הקדמי ההוא כדוגמא לקו גמדי זה ממש לא רלוונטי , אם היה לך עכשיו את סופו בשיאו אף אחד לא היה מודאג ממשחק הפנים ומשחק הפוסט שלך .
שון ג'יימס היה פצוע חצי עונה ולא היה שותף לריצה הגדולה. סופו היה יותר רחב מבלאק אבל לטאריק יש מוטת ידיים מרשימה יותר. בסופו של דבר למכבי היו נתוני גובה דומים בעונה הזאת ובכל זאת הצליחה ללכת עד הסוף.מקאדו 3 כתב:שמואל1 כתב:בעונת הטראבל מכבי לא הייתה גבוהה יותר וזכתה באליפות אירופה.מקאדו 3 כתב:לא יודע אם זה הסגל הכי אתלטי או לא , מה שבטוח שהוא הכי גמדי ב 30 השנים האחרונות ואני רק מקווה שבלאק הוא באמת כזו מפלצת בצבע כמו שעושים ממנו כי אם לא אנחנו בצרה צרורה .
היה שון ג'יימס , והיה סופו 206 ס'מ עם אחד השילובים הקטלניים בין מסה אדירה ויכולת פוסט משובחת בתולדות הכדורסל האירופי , הוא היה עם נוכחות בצבע של שחקן סטייל סבוניס ולכן להזכיר את הקו הקדמי ההוא כדוגמא לקו גמדי זה ממש לא רלוונטי , אם היה לך עכשיו את סופו בשיאו אף אחד לא היה מודאג ממשחק הפנים ומשחק הפוסט שלך .
גל גל כתב:נשמע כמו אחלה גבר האמת.
אני בטוח שהשנה לא יהיו בעיות בחדר הלבשה ותיהיה כימיה טובה
הזרים נראים כמו חברה מזה טובים..
Jack55 כתב:גל גל כתב:נשמע כמו אחלה גבר האמת.
אשכרה אין באמת שחקן אחד שאני חושב שהוא קצת בעייתי .
אולי הייתי חושב שקיין אם זאת הייתה עונה ראשונה שלו אבל כבר למדנו להכיר אותו בעונה הקודמת, גם אחלה של בן אדם .
גל גל כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:נשמע כמו אחלה גבר האמת.
אולי הייתי חושב שקיין אם זאת הייתה עונה ראשונה שלו אבל כבר למדנו להכיר אותו בעונה הקודמת, גם אחלה של בן אדם .
קצת נמאס לי מכל החרא שדרך פה כמו גקסון שזרק זין וקול שטינף בטוויטר
גם בולדן
my man כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:נשמע כמו אחלה גבר האמת.
גם בולדן
קול טינף?
ומה אמר?גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:גל גל כתב:נשמע כמו אחלה גבר האמת.
גם בולדן
קול טינף?
אכן כן בטוויטר
Holiday_Armadillo כתב:לא הבנתי מה את רוצה בדיוק
יכולת ציטוט פר אקסלנס
סאטירה מצחיקהMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא הבנתי מה את רוצה בדיוק
יכולת ציטוט פר אקסלנס
אנחנו לא ננסה את זה כי יש לנו מספיק שכל לא לעשות ילדיםmy man כתב:תנסו אתם לכתוב עם תינוק בן שנה וחצי על הידיים שרוצה לשתות/לשפוך דווקא מהכוס הכי גדולה בבית..
Holiday_Armadillo כתב:אנחנו לא ננסה את זה כי יש לנו מספיק שכל לא לעשות ילדיםmy man כתב:תנסו אתם לכתוב עם תינוק בן שנה וחצי על הידיים שרוצה לשתות/לשפוך דווקא מהכוס הכי גדולה בבית..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot], omerk ו־10 אורחים