המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:לא מדבר על מכבי. יותם הלפרין הוא השחקן היחיד בעולם שהקהל שלו שרק לו בוז?
כמובן שלא , אבל מה בדיוק אתה רוצה ממנו? אתה זה שציין שהוא הפך להיות ילד זין , במה בדיוק זה מתבטא? הוא לכלך על מכבי אחרי שעזב אותה? - לא.
להבדיל אלפי הבדלות , נדב הנפלד לדוגמא, לכלך פי מאה יותר מיותם (אם לכלך בכלל) בנאום הפרישה שלו. אז הוא ילד זין?
נדב הנפלד הפך לסמל של היריבה המרכזית של מכבי?
לצורך העניין, זה דומה לסיפור זהבי והפועל, רק שיותם שחקן הרבה פחות טוב ועם אופי של קוקסינל.
כן זכור לי דורון שפר , זוכר אותו? מוטי דניאל זוכר אותו? אפילו מיקי שיחק אצל הפועל ירושליים והפועל תל אביב.
מכבי לא רצתה אותו , ירושליים כן , אז הוא עבר אליה, זה כל הסיפור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ומי מהנ"ל עקץ את מכבי בכל הזמנות כולל חגיגות מוגזמות מול הקהל בנצחונות?
ולא ברור לי מה הדוגמאות שלך באות להביע. מי שהתנהג בצורה דומה ליותם הוא ילד זין. פניני השנה עם חולון? ילד זין. אלכסנדר? ילד זין. יוגב? אחושרמוטה ילד זין. כל השמות האלה לא עושים עליי רושם. גם אם שמעון מזרחי יעבור להפועל ירושלים ויפתח על מכבי בעקיצות כביכול מתוחכמות אגיד שהוא ילד זין. זה הכל.
Holiday_Armadillo כתב:הלפרין לא בחר בירושלים
מכבי כבר הוציאו הודעת סיכום באתר הרשמי ואז הם האריכו חוזה ללאנדסברג וויתרו עליו
גם עם אליהו זה לא מה שהיהשמואל1 כתב:יכול להיות שהתבלבלתי עם אליהו.
שמואל1 כתב:יכול להיות שהתבלבלתי עם אליהו.
Holiday_Armadillo כתב:גם עם אליהו זה לא מה שהיהשמואל1 כתב:יכול להיות שהתבלבלתי עם אליהו.
לאליהו הייתה אופציה בחוזה שמכבי בחרה לא לממש ובמקום זה הציעה לו חוזה יותר נמוך שהוא בחר לא לחתום עליו כי הוא היה בטוח שמחכות לו הצעות בסביבות מיליון יורו באירופה
כשהוא הבין שזה לא המצב מכבי כבר הייתה עם סגל סגור והוא חתם במגדל על 100 אלף פחות מההצעה של מכבי
אתה טועה, אבל זה בסדר, אני כבר רגילה שזה מה שבני אנוש כמוכם עושיםankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם עם אליהו זה לא מה שהיהשמואל1 כתב:יכול להיות שהתבלבלתי עם אליהו.
לאליהו הייתה אופציה בחוזה שמכבי בחרה לא לממש ובמקום זה הציעה לו חוזה יותר נמוך שהוא בחר לא לחתום עליו כי הוא היה בטוח שמחכות לו הצעות בסביבות מיליון יורו באירופה
כשהוא הבין שזה לא המצב מכבי כבר הייתה עם סגל סגור והוא חתם במגדל על 100 אלף פחות מההצעה של מכבי
אני חושב שזה היה קשור לסעיפי היציאה מהחוזה , אבל יכול להיות שאני טועה.
Holiday_Armadillo כתב:אתה טועה, אבל זה בסדר, אני כבר רגילה שזה מה שבני אנוש כמוכם עושיםankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם עם אליהו זה לא מה שהיהשמואל1 כתב:יכול להיות שהתבלבלתי עם אליהו.
הבנתי כבר ביוני שזה לא הולך לקרות. הסכמה כלכלית הייתה, אמרתי שיש לי תנאי בסיסי, ביקשתי להוריד את הסעיף שנתן להם ולי אופציית יציאה מהחוזה אחרי שנה. כשהבנתי שהם לא מוכנים, אז זהו. לא רציתי להעמיד את עצמי בקיץ שאחרי באותה הסיטואציה. חוץ מזה, זה כנראה הראה על הכוונות שלהם".
אני לא יודעת אם אני מאמינה לוankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה טועה, אבל זה בסדר, אני כבר רגילה שזה מה שבני אנוש כמוכם עושיםankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם עם אליהו זה לא מה שהיהשמואל1 כתב:יכול להיות שהתבלבלתי עם אליהו.
אני בן אנוש מיוחד![]()
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 60,00.htmlהבנתי כבר ביוני שזה לא הולך לקרות. הסכמה כלכלית הייתה, אמרתי שיש לי תנאי בסיסי, ביקשתי להוריד את הסעיף שנתן להם ולי אופציית יציאה מהחוזה אחרי שנה. כשהבנתי שהם לא מוכנים, אז זהו. לא רציתי להעמיד את עצמי בקיץ שאחרי באותה הסיטואציה. חוץ מזה, זה כנראה הראה על הכוונות שלהם".
Holiday_Armadillo כתב:אני לא יודעת אם אני מאמינה לוankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:אתה טועה, אבל זה בסדר, אני כבר רגילה שזה מה שבני אנוש כמוכם עושיםankram כתב:Holiday_Armadillo כתב:גם עם אליהו זה לא מה שהיה
אני בן אנוש מיוחד![]()
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 60,00.htmlהבנתי כבר ביוני שזה לא הולך לקרות. הסכמה כלכלית הייתה, אמרתי שיש לי תנאי בסיסי, ביקשתי להוריד את הסעיף שנתן להם ולי אופציית יציאה מהחוזה אחרי שנה. כשהבנתי שהם לא מוכנים, אז זהו. לא רציתי להעמיד את עצמי בקיץ שאחרי באותה הסיטואציה. חוץ מזה, זה כנראה הראה על הכוונות שלהם".
הבנתי כבר ביוני שזה לא הולך לקרות. הסכמה כלכלית הייתה, אמרתי שיש לי תנאי בסיסי, ביקשתי להוריד את הסעיף שנתן להם ולי אופציית יציאה מהחוזה אחרי שנה. כשהבנתי שהם לא מוכנים, אז זהו. לא רציתי להעמיד את עצמי בסיטואציה שאני אהיה חייב להתאמץ כל השנה.
SirCharles כתב:אני חושב שהציטוט המקורי היה:הבנתי כבר ביוני שזה לא הולך לקרות. הסכמה כלכלית הייתה, אמרתי שיש לי תנאי בסיסי, ביקשתי להוריד את הסעיף שנתן להם ולי אופציית יציאה מהחוזה אחרי שנה. כשהבנתי שהם לא מוכנים, אז זהו. לא רציתי להעמיד את עצמי בסיטואציה שאני אהיה חייב להתאמץ כל השנה.
לא הבנתי איך זה קשור למכבי. הוא השחקן הכי ותיק במועדון כרגע.Holiday_Armadillo כתב:זה יפה שנותנים לבן אדם שדיבר כבר לפני 3 שנים על פרישה להיות קפטן
אני בטוחה שהוא יכול להחדיר המון מוטיבציה ורוח לחימה בשחקנים
אם הם לא היו אובססיביים למכבי הם לא היו מתעקשים לשים שני שחקנים גמורים רק כי הם היו במכבי פעם
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־11 אורחים