מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת

הודעהעל ידי אורי אלון » 26 אוגוסט 2018, 16:22

MTA2311 כתב:
אורי אלון כתב:
שמוליק כתב:
אורי אלון כתב:
מקאדו 3 כתב:
ברור שההנהלה המצחיקה משחקת לאנשים כאלה לידיים ובמו ידיה הפכה את מכבי בהרבה מובנים לבדיחה , רק שלדעתי האובססיביות הזו של אדון כהן קצת מוזרה ומצחיקה , האיש אם אני לא טועה היה שנים כתב בערוצים ובמקומונים הירושלמים וידוע ( תשאל את אוהדי ירושלים ) כאוהד מגדל בנק יהב .

טוב נו, אם כבר שאלתם.

אוהד הפועל. שנים גם היה לו יוזר בצ'ה תחת השם broei או משהו דומה.

ועדיין, הביקורת לגמרי מוצדקת ולא שונה בהרבה ממה שחלק מהיוזרים פה כותבים אז על מה הטענות?

ההנהלה שלכם ירתה לעצמה ברגל. זה מסוג האיומים שאפשר להשמיע בדיוק פעם אחת.
מחר יקבלו חוק שמותר לשחק עם 2 זרים וקבוצות מתל אביב שהשם שלהן מתחיל ב-מ' יתחילו כל משחק במינוס 10 "בשביל הספורטיביות" ולא תוכלו לעשות כלום.
איך אמר הגאון קלינט איסטווד?
IF YOU HAVE TO SHOOT SHOOT DON'T TALK

בדרך כלל אתה שוגה. עכשיו כבר פתחת איתי חזית.
את IF YOU HAVE TO SHOOT SHOOT DON'T TALK אמר גאון משלנו, יהודי כשר: אלי ולאך. צא ולמד:
https://www.youtube.com/watch?v=C0aWrDcM988

איזה ולאך? ולאך שלנו?

בהחלט טעות מביכה. לא כמו בלוף הפיצול אבל עדיין.

MTA2311 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:לא רואה איך הדברים שהוא אמר קשורים אליו אישית(החבר פורום-אורי אלון). הוא אמר בפשטות שאם אתה רואה ביקורת בהנהלה ומביע אותה, אז גם האחר( במקרה הזה הכתב רועי כהן) יכול לראות את אותם הפגמים ולהביע את דעתו. וזה נכון..

לא דיברתי עליו אישית..
בסה"כ אמרתי שזה פורום אוהדי מכבי ומצידי שיהיה "מוסר כפול" עד מחר..

כשלי או לכל חבר פורום יש ביקורת על ההנהלה זה דבר אחד..זה ממש לא אותו דבר אם זה יבוא מאוהד מגדל..
אני ככל הנראה אצדד בהנהלה שלנו לפני שאני אצדד באוהד מגדל..אבל אולי זה רק אני..

נכון מאוד

מה נכון ומה מאוד?
לשיטתך אתה יכול להכניס פה עשרות הודעות תחת הכותרת "ההנהלה הכושלת בעולם הספורט"
אבל אם יבוא רועי כהן שהוא במקרה אוהד הפועל ירושלים
ויכתוב שזו ההנהלה הכושלת בעולם הספורט אתה תתקומם ותאמר לו "מה פתאום? זו ההנהלה המוצלחת בתולדות הספורט"

בדיוק. כמו שאני יכול לבקר מישהו מהמשפחה שלי, אבל אם אדם זר יגיד משהו הוא יגמור בבית חולים. לא הגיוני בעיניך?

לא. ממש לא הגיוני בעיני.
ובכלל אני נגד לשלוח אנשים לבית חולים. בטח כשכל "חטאם" הוא אמירת מילים שלא לרוחך.
אורי אלון

Re: מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוגוסט 2018, 16:29

אה, אתה איש ערכים ומוסר משכמך ומעלה. זה יפה לראות שיש אנשים שהם 100% אובייקטיביים וכל ביקורת בשבילם היא אותה ביקורת בלי קשר מהמקור שממנו היא מגיעה.

זה כמובן נשמע אמין מאוד. יישר כוח!
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוגוסט 2018, 16:55

my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:
אורי אלון כתב:
my man כתב:התלונה היא על חוסר אובייקטיביות..
אתה לא יכול להיות אוהד הפועל מוצהר עם סוג של אובססיה נגד מכבי ולצפות שהביקורת שלך תתקבל בברכה..
גם אם כל מה שהוא כתב נכון זה לא משנה..

ואמנם כל העיתונות בארץ בטח עיתונות הספורט לוקה בזה אבל מרגיש כאילו הוא לקח את זה למקום חדש לגמרי..

אני לא מקבל את המוסר הכפול הזה שעיקרו לנו כאוהדי מכבי תל אביב מותר לנהל דיון אינסופי שכותרתו "ההנהלה הכושלת בעולם הספורט" (סיפור ב-7 המשכים!)
אבל אם איזה אוהד הפועל יעז לכתוב שהנהלת מכבי היא ההנהלה הכושלת בעולם הספורט אז הוא "חסר אובייקטיביות" ו"אובססיבי".

לא חושב שרועי כהן "אובססיבי" כלפי מכבי באופן כללי.
במקרה הספציפי הזה הוא התעצבן כי הוא פנה אליהם כמה פעמים מאז אפריל ותמיד נענה ש"אין שינוי בהחלטה המקורית" אז נראה שזה העלה לו את הסעיף.

אגב, לפעמים עיתונאים שמזוהים כאוהדי קבוצה מסויימת יותר ביקורתיים דווקא נגד הקבוצה שהם אוהדים מאשר נגד קבוצות אחרות.
ראה למשל אסף אפל. אולי גם אלי סהר.

סבבה אז אל תקבל..להזכירך אתה בפורום אוהדי מכבי..

לא רואה איך הדברים שהוא אמר קשורים אליו אישית(החבר פורום-אורי אלון). הוא אמר בפשטות שאם אתה רואה ביקורת בהנהלה ומביע אותה, אז גם האחר( במקרה הזה הכתב רועי כהן) יכול לראות את אותם הפגמים ולהביע את דעתו. וזה נכון..

לא דיברתי עליו אישית..

כשלי או לכל חבר פורום יש ביקורת על ההנהלה זה דבר אחד..זה ממש לא אותו דבר אם זה יבוא מאוהד מגדל..

בעצם לשיטתך, כל כתב ספורט צריך להצהיר איזו קבוצה הוא אוהד ולאחר מכן לסקר/להביע ביקורת/לתת מילים טובות רק על הקבוצה הספיציפית הזאת ושום קבוצה אחרת?
ובכלל איך אני יודע שאתה או כל אחד אחר כאן (כולל אני) הוא אוהד מכבי? רק כי הוא פתח יוזר בפורום צהבת?
כמו שנאמר כאן לפני, אם הביקורת היא לגיטימית והגיונית , היא יכולה לבוא מכל אחד , זה המדד בעיני לטיב הביקורת.אגב, זה גם לא בושה לתת מילים טובות לקבוצה ולהתנהלות שלה שאתה בכלל לא אוהד, זה עובד לשני הכיוונים. כל השאר זה פוליטיקה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 אוגוסט 2018, 17:04

toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:
אורי אלון כתב:
אני לא מקבל את המוסר הכפול הזה שעיקרו לנו כאוהדי מכבי תל אביב מותר לנהל דיון אינסופי שכותרתו "ההנהלה הכושלת בעולם הספורט" (סיפור ב-7 המשכים!)
אבל אם איזה אוהד הפועל יעז לכתוב שהנהלת מכבי היא ההנהלה הכושלת בעולם הספורט אז הוא "חסר אובייקטיביות" ו"אובססיבי".

לא חושב שרועי כהן "אובססיבי" כלפי מכבי באופן כללי.
במקרה הספציפי הזה הוא התעצבן כי הוא פנה אליהם כמה פעמים מאז אפריל ותמיד נענה ש"אין שינוי בהחלטה המקורית" אז נראה שזה העלה לו את הסעיף.

אגב, לפעמים עיתונאים שמזוהים כאוהדי קבוצה מסויימת יותר ביקורתיים דווקא נגד הקבוצה שהם אוהדים מאשר נגד קבוצות אחרות.
ראה למשל אסף אפל. אולי גם אלי סהר.

סבבה אז אל תקבל..להזכירך אתה בפורום אוהדי מכבי..

לא רואה איך הדברים שהוא אמר קשורים אליו אישית(החבר פורום-אורי אלון). הוא אמר בפשטות שאם אתה רואה ביקורת בהנהלה ומביע אותה, אז גם האחר( במקרה הזה הכתב רועי כהן) יכול לראות את אותם הפגמים ולהביע את דעתו. וזה נכון..

לא דיברתי עליו אישית..

בעצם לשיטתך, כל כתב ספורט צריך להצהיר איזו קבוצה הוא אוהד ולאחר מכן לסקר/להביע ביקורת/לתת מילים טובות רק על הקבוצה הספיציפית הזאת ושום קבוצה אחרת?
ובכלל איך אני יודע שאתה או כל אחד אחר כאן (כולל אני) הוא אוהד מכבי? רק כי הוא פתח יוזר בפורום צהבת?
כמו שנאמר כאן לפני, אם הביקורת היא לגיטימית והגיונית , היא יכולה לבוא מכל אחד , זה המדד בעיני לטיב הביקורת.אגב, זה גם לא בושה לתת מילים טובות לקבוצה ולהתנהלות שלה שאתה בכלל לא אוהד, זה עובד לשני הכיוונים. כל השאר זה פוליטיקה.

ועל פי מה אתה שופט אם ביקורת היא לגיטימית והגיונית? גם זה 100% סובייקטיבי. יש פה איזה נסיון היתממות מסויים שאני לא מבין. מן הסתם אף אחד לא שופט ביקורת, בכל תחום, רק לגופה. גם לזהות המבקר יש חשיבות.

ולנושא עצמו, אף אחד, גם אורי, לא כתב שהביקורת פה לא מוצדקת. אבל אם מדובר באוהד הפועל ירושלים ידוע, מן הסתם הטון של הביקורת נלקח בפרספקטיבה הזו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 26 אוגוסט 2018, 18:42

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:
toja27 כתב:
my man כתב:סבבה אז אל תקבל..להזכירך אתה בפורום אוהדי מכבי..

לא דיברתי עליו אישית..

ועל פי מה אתה שופט אם ביקורת היא לגיטימית והגיונית? גם זה 100% סובייקטיבי. יש פה איזה נסיון היתממות מסויים שאני לא מבין. מן הסתם אף אחד לא שופט ביקורת, בכל תחום, רק לגופה. גם לזהות המבקר יש חשיבות.

ולנושא עצמו, אף אחד, גם אורי, לא כתב שהביקורת פה לא מוצדקת. אבל אם מדובר באוהד הפועל ירושלים ידוע, מן הסתם הטון של הביקורת נלקח בפרספקטיבה הזו.

זה אכן סובייקטיבי, אבל בוא נגיד שאם אתה מחזיק את אותן הדעות שמחזיק האחר, אז כבר בעיניך לפחות הדעות שלו לגיטימיות בנושא מסויים, וזה סוג המקרים שאנחנו מדברים כאן.
בכל אופן, פחות בא לי להתעמק בנושא יותר ממה שהתעמקתי עד כה. פשוט נוצר לי הרושם לשניה שהוציאו כאן את הקלף " אתה נמצא כאן בפורום צהבת" בלי הצדקה בעיני או שלא הבנתי את ההקשר שזה נאמר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמוליק » 26 אוגוסט 2018, 20:06

אורי אלון כתב:
MTA2311 כתב:
אורי אלון כתב:
שמוליק כתב:
אורי אלון כתב:
טוב נו, אם כבר שאלתם.

אוהד הפועל. שנים גם היה לו יוזר בצ'ה תחת השם broei או משהו דומה.

ועדיין, הביקורת לגמרי מוצדקת ולא שונה בהרבה ממה שחלק מהיוזרים פה כותבים אז על מה הטענות?

ההנהלה שלכם ירתה לעצמה ברגל. זה מסוג האיומים שאפשר להשמיע בדיוק פעם אחת.
מחר יקבלו חוק שמותר לשחק עם 2 זרים וקבוצות מתל אביב שהשם שלהן מתחיל ב-מ' יתחילו כל משחק במינוס 10 "בשביל הספורטיביות" ולא תוכלו לעשות כלום.

בדרך כלל אתה שוגה. עכשיו כבר פתחת איתי חזית.
את IF YOU HAVE TO SHOOT SHOOT DON'T TALK אמר גאון משלנו, יהודי כשר: אלי ולאך. צא ולמד:
https://www.youtube.com/watch?v=C0aWrDcM988

איזה ולאך? ולאך שלנו?

בהחלט טעות מביכה. לא כמו בלוף הפיצול אבל עדיין.

MTA2311 כתב:
my man כתב:לא דיברתי עליו אישית..

נכון מאוד

מה נכון ומה מאוד?
לשיטתך אתה יכול להכניס פה עשרות הודעות תחת הכותרת "ההנהלה הכושלת בעולם הספורט"
אבל אם יבוא רועי כהן שהוא במקרה אוהד הפועל ירושלים
ויכתוב שזו ההנהלה הכושלת בעולם הספורט אתה תתקומם ותאמר לו "מה פתאום? זו ההנהלה המוצלחת בתולדות הספורט"

בדיוק. כמו שאני יכול לבקר מישהו מהמשפחה שלי, אבל אם אדם זר יגיד משהו הוא יגמור בבית חולים. לא הגיוני בעיניך?

לא. ממש לא הגיוני בעיני.
ובכלל אני נגד לשלוח אנשים לבית חולים. בטח כשכל "חטאם" הוא אמירת מילים שלא לרוחך.

אורי אלון, עייפת אותי. רק כדי שתבין עד כמה, נחזור למי שהגדרת כגאון: קלינט איסטווד. החלק האחרון במשפט, מתייחס אליך כמתבקש:
https://www.youtube.com/watch?v=s2w9X_tHU7k
פדרמן ורקנאטי קוברים את מכבי.
שיעופו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שמוליק

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוגוסט 2018, 21:27

מצטער לספר לך, אבל המשפט הזה לא נאמר על ידי קלינט איסטווד.

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 04 ספטמבר 2018, 15:52

ניקולה - ''ביטול הפיצול היה החלטה של ההנהלה, ולא אוסיף'' ''אני לא רוצה להגיד משהו שיפגע בי בישראל''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 04 ספטמבר 2018, 15:57

תמונה
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2018, 16:02

Holiday_Armadillo כתב:ניקולה - ''ביטול הפיצול היה החלטה של ההנהלה, ולא אוסיף'' ''אני לא רוצה להגיד משהו שיפגע בי בישראל''

מנהל מקצועי רע, אך מסתמן כאדם הפחות שנוא במערכת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 04 ספטמבר 2018, 16:53

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ניקולה - ''ביטול הפיצול היה החלטה של ההנהלה, ולא אוסיף'' ''אני לא רוצה להגיד משהו שיפגע בי בישראל''

טוב, זאת לא חוכמה גדולה מדי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2018, 18:09

לדעתי, אף פעם לא נדע עד כמה וויצ'יץ' הוא מנהל מקצועי רע או טוב, כי הוא אף פעם לא היה הסמכות העליונה בבניית הסגל. אתה יכול לבנות סגל טוב בארבע עמדות, ואז פדרמן יהרוס עיסקה בגלל 50 אלף דולר, וידחוף לך "מציאה" בעמדה האחרונה, שתפרק את כל התלכיד שתכננת, וידפוק לך את כל העונה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ספטמבר 2018, 19:31

מה שיפה בתגובה כזו, זה שהנטייה היא לדמיין את מה שהוא היה אומר כיותר גרוע ממה שזה באמת
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי my man » 04 ספטמבר 2018, 19:36

yanay21 כתב:

מה שיפה בתגובה כזו, זה שהנטייה היא לדמיין את מה שהוא היה אומר כיותר גרוע ממה שזה באמת

איך אפשר לדמיין את זה כמשהו טוב? הוא ניסה "לא לצאת רע בישראל" אבל לדעתי עצם האמירה הזו תפגע בו מאד..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2018, 19:37

my man כתב:
yanay21 כתב:

איך אפשר לדמיין את זה כמשהו טוב? הוא ניסה "לא לצאת רע בישראל" אבל לדעתי עצם האמירה הזו תפגע בו מאד..

גבר הוא שרוף כבר שנים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 04 ספטמבר 2018, 19:41

MTA2311 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:

גבר הוא שרוף כבר שנים

ברור..התכוונתי שזה יפגע בו מול ההנהלה..
הוא לא כיוון את זה להנהלה?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2018, 19:43

my man כתב:
MTA2311 כתב:
my man כתב:
yanay21 כתב:

גבר הוא שרוף כבר שנים

ברור..התכוונתי שזה יפגע בו מול ההנהלה..
הוא לא כיוון את זה להנהלה?

כמו שהוכח מספיק פעמים בשנים האחרונות, אין שום דבר שהוא יכול לעשות בשביל שיפטרו אותו, ואין שום דבר שהם יכולים לעשות לו בשביל שהוא יעזוב.

השידוך הזה לנצח.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Rampel » 04 ספטמבר 2018, 19:43

MTA2311 כתב:

איך פחות שנוא? כל כישלון שהקבוצה חוותה מאז שהוא נהייה המנהל המקצועי (ובתקופתו נשברו שיאים) הוא בשום שלב לא לקח אחריות על שום ביזיון ועשה הכל כדי להישאר בתפקיד שהוא מבצע בצורה נוראית. העיקר שהוא זוקף לזכותו את הזכייה ביורוליג מ-2014.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי yanay21 » 04 ספטמבר 2018, 19:45

my man כתב:
yanay21 כתב:

הכוונה שלי זה שאם הוא היה אומר את מה שבאמת עבר לו בראש זה עוד היה פחות גרוע. כי הפאסיב אגרסיב הזה גורם לך לחשוב על הדבר הכי נורא בעולם שהוא יכול להגיד. ככה או ככה זה מוציא אותו רע. אני לא אהיה מופתע אם אשכרה יש לו סעיף בחוזה שאומר שהוא יקבל X שנים לא משנה מה. כי ברצינות, אין שום הצדקה לזה שהוא פה.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי MTA2311 » 04 ספטמבר 2018, 19:47

Rampel כתב:
MTA2311 כתב:

איך פחות שנוא? כל כישלון שהקבוצה חוותה מאז שהוא נהייה המנהל המקצועי (ובתקופתו נשברו שיאים) הוא בשום שלב לא לקח אחריות על שום ביזיון ועשה הכל כדי להישאר בתפקיד שהוא מבצע בצורה נוראית. העיקר שהוא זוקף לזכותו את הזכייה ביורוליג מ-2014.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

כתבת פסקה שמסבירה מצויין למה הוא אדם שנוא. יש פה פורום שלם שמסביר למה פדרמן יותר שנוא מכולם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], omerk, עידן ו־16 אורחים