ההחתמה הכי טובה הקיץ לדעתכם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

מהי ההחתמה הכי טובה שמכבי ביצעה העונה ?

הסקר נגמר בתאריך 30 אוגוסט 2018, 17:05

סקוטי ווילבקין
18
47%
טאריק בלאק
5
13%
ג'רמי פארגו
7
18%
ג'וני אובראיינט
1
3%
אנג'לו קלויארו
1
3%
קנדריק ריי
2
5%
נמרוד לוי
4
11%

סך הכול הצבעות : 38

Re: ההחתמה הכי טובה הקיץ לדעתכם

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוגוסט 2018, 23:19

ShiriV כתב:
מקאדו 3 כתב:פארגו , לא בגלל שהוא השם הכי גדול אלה בגלל שסוף סוף התאמצו בשביל להשאיר שחקן שהביא תואר יש פה אמירה כלשהיא .

מצטרפת. בחרתי את פארגו כי להצביע לווילבקין ובלאק זה קל מדי. ההשארה של פארגו היא למידת לקח ממקרה רייס בזמנו ומעוד מקרים מצערים לפניו. מקווה רק שהוא יצדיק את המהלך הזה

לא יודע , איכשהו לא קיבלתי את ההרגשה שהשארת פארגו שווה במשקלה להשארת רייס :). בכל אופן בעיני פארגו זה קל מידי, הלכתי על קלויארו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוגוסט 2018, 23:21

toja27 כתב:
ShiriV כתב:
מקאדו 3 כתב:פארגו , לא בגלל שהוא השם הכי גדול אלה בגלל שסוף סוף התאמצו בשביל להשאיר שחקן שהביא תואר יש פה אמירה כלשהיא .

מצטרפת. בחרתי את פארגו כי להצביע לווילבקין ובלאק זה קל מדי. ההשארה של פארגו היא למידת לקח ממקרה רייס בזמנו ומעוד מקרים מצערים לפניו. מקווה רק שהוא יצדיק את המהלך הזה

לא יודע , איכשהו לא קיבלתי את ההרגשה שהשארת פארגו שווה במשקלה להשארת רייס :). בכל אופן בעיני פארגו זה קל מידי, הלכתי על קלויארו.

כי הם נמצאים במקום אחר בקריירה.
רייס היה בעונת פריצה, במהלכה הפך לסופרסטאר ברמת היורוליג.
פארגו כבר אחרי השיא, אבל מציג גרסה סולידית ויציבה של עצמו. הוא היה צריך להמשיך, וטוב שכך מכבי פעלה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוגוסט 2018, 23:26

שמואל1 כתב:
toja27 כתב:
ShiriV כתב:

כי הם נמצאים במקום אחר בקריירה.
רייס היה בעונת פריצה, במהלכה הפך לסופרסטאר ברמת היורוליג.
פארגו כבר אחרי השיא, אבל מציג גרסה סולידית ויציבה של עצמו. הוא היה צריך להמשיך, וטוב שכך מכבי פעלה.

נכון, בגלל זה אמרתי שזה לא מרגיש אותו דבר, ועוד לא בטוח שאם יתגלה בעתיד איזה סטאר במכבי משום מקום הם ישלמו את המיליון פלוס. אולי כן , לא פוסל.
לגבי השארת פארגו, אני חושב שהייתי הולך על שחקן מסוג אחר ככוכב השני בקו האחורי, אבל כמו שאמרתי לפני , בעיני הרצון שלהם להשאיר אותו לגיטימי לגמרי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yellowaura » 28 אוגוסט 2018, 05:20

אני שמח שלפחות 5 אנשים נוספים מעריכים את החתמת פארגו.
מבחינתי ווילבקין שחקן טוב שהייתי רוצה לראות במכבי אבל תג המחיר מנופח.
על פארגו שילמו אולי חצי מהמחיר שלדעתי הגיל והרקע של הקבוצות האחרונות שלו הורידו את המנייה שלו משמעותית.

בפועל יש לנו "מידע פנימי" שמדובר בשחקן מעולה שהוא אנדרייטד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי ShiriV » 28 אוגוסט 2018, 11:02

toja27 כתב:
ShiriV כתב:

היא אולי לא שווה במשקלה מבחינת המקום בקריירה של השניים כל אחד בזמנו, אבל היא בהחלט דומה מבחינת הפוטנציאל להמשכיות. גם רייס וגם פארגו הוכיחו שמגיעה להם לפחות את ההזדמנות להשאר אחרי העונות הטובות שהציגו. מרייס נפטרו בהחלטה מפגרת והתיקון מבחינתי הגיע עם פארגו.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 28 אוגוסט 2018, 11:39

לא יודע , סוף העונה האחרונה והאימפקט העצום של פארגו עליה השאיר בי תחושת כבוד והערכה עצומה לשחקן הזה , ברור מבחינתי שבלעדיו לא היתה אליפות ואפילו התגובה שלו הקייץ כשעוד היה נראה שמוותרים עליו דווקא הוכיחה בעיני איזה כמה הוא רוצה להיות פה , גם שפת הגוף שלו עשהוא על המגרש זה משהוא שאני מאוד אוהב .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי SirCharles » 28 אוגוסט 2018, 15:26

אני גם בחרתי בפארגו. השינוי שהוא עשה בסוף העונה במכבי היה מדהים. אפילו במשחקים בהם הוא איבד הרבה כדורים הוא לא חירב את המשחק כמו שג'קסון למשל עשה.
אני חושב שגם ווילבקין זו יופי של החתמה אבל לאור זאת שהוציאו עליו חלק גדול מתקציב השחקנים לא הייתי מתנגד אם במקומו היו מביאים רכז מחליף צעיר שילמד את רזי המשחק מפארגו ומשקיע את יתר הכסף בזרים האחרים.
SirCharles

הודעהעל ידי toja27 » 28 אוגוסט 2018, 16:01

כל אחד ודעתו כמובן, אבל וולבקין הוא ההחתמה הכי טובה הקיץ ביי פאר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי גל גל » 28 אוגוסט 2018, 16:51

משנה את ההחתמה הכי טובה מווילבקין לאוברייאנט
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אוגוסט 2018, 22:29

פארגו, בטח אם הוא ממשיך בצורה שבה הוא שיחק בסוף העונה. אבל איתו אי אפשר לדעת בחיים, יכול להתחרפן פתאום.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שועל » 28 אוגוסט 2018, 22:30

התגעגענו
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אוגוסט 2018, 22:32

שועל כתב:התגעגענו

;)
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2018, 22:41

yanay21 כתב:פארגו, בטח אם הוא ממשיך בצורה שבה הוא שיחק בסוף העונה. אבל איתו אי אפשר לדעת בחיים, יכול להתחרפן פתאום.

ברוך שובך ינאי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי TAYO » 28 אוגוסט 2018, 22:45

yanay21 כתב:פארגו, בטח אם הוא ממשיך בצורה שבה הוא שיחק בסוף העונה. אבל איתו אי אפשר לדעת בחיים, יכול להתחרפן פתאום.

מתי הוא אי פעם התחרפן באמצע עונה?

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אוגוסט 2018, 22:47

תודה, שמואל:)

ב2015 היו לו לא מעט משחקים שהוא שיחק בחוסר אחריות משווע אפילו יחסית לעצמו(ואני מחבב את פארגו בדרך כלל).

אני כן מייחס את זה, חלקית, לעובדה שלא בנו קבוצה נורמלית, בטח לא מבחינת גארדים, וזה גרם לו לקחת על עצמו יותר מדי. אבל עדיין. המבוגרים האחראים באותה עונה היו רנדל וסמית'.
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שמואל1 » 28 אוגוסט 2018, 22:49

yanay21 כתב:תודה, שמואל:)

ב2015 היו לו לא מעט משחקים שהוא שיחק בחוסר אחריות משווע אפילו יחסית לעצמו(ואני מחבב את פארגו בדרך כלל).

אני כן מייחס את זה, חלקית, לעובדה שלא בנו קבוצה נורמלית, בטח לא מבחינת גארדים, וזה גרם לו לקחת על עצמו יותר מדי. אבל עדיין. המבוגרים האחראים באותה עונה היו רנדל וסמית'.

מה עם איזו תגובה בת'רד ה NBA לכבוד הפרישה של מאנו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אוגוסט 2018, 22:50

שמואל1 כתב:
yanay21 כתב:תודה, שמואל:)

מה עם איזו תגובה בת'רד ה NBA לכבוד הפרישה של מאנו?

קשה לכתוב בגלל הדמעות. זו הולכת להיות עונה כל כך מיותרת
סמל אישי של המשתמש
yanay21

ההחתמה הכי טובה הקיץ לדעתכם

הודעהעל ידי TAYO » 28 אוגוסט 2018, 22:54

yanay21 כתב:תודה, שמואל

קשה לי לקרוא לזה ״התחרפן״. בטח אחרי שראינו העונה לאילו מופעי אימה מסוגלים להגיע שחקנים שבאמת מתחרפנים - למשל ג׳קסון.

מה שאני אוהב אצל פארגו ״הזקן״ זו העובדה שהוא לא פריך מנטלית. זה חשוב.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי yanay21 » 28 אוגוסט 2018, 22:58

TAYO כתב:
yanay21 כתב:תודה, שמואל

קשה לי לקרוא לזה ״התחרפן״. בטח אחרי שראינו העונה לאילו מופעי אימה מסוגלים להגיע שחקנים שבאמת מתחרפנים - למשל ג׳קסון.

מה שאני אוהב אצל פארגו ״הזקן״ זו העובדה שהוא לא פריך מנטלית. זה חשוב.

סבבה, מוכן להתפשר על המונח, אבל הוא היה חסר אחריות ביותר מדי מקרים. ומבחינת ג'קסון you are preaching to the choir, אני לא סובל אותו.

ומסכים, לפארגו יש מנטליות טובה. כשהוא משחק בצורה אחראית יחסית, זה משתלב טוב. נכון שצריך לקחת בחשבון שזה לא משחק וחצי אלא עונה שלמה שתשפיע עליו, אבל אני מאמין שהוא יהיה סבבה. לפחות מקווה
סמל אישי של המשתמש
yanay21

הודעהעל ידי שועל » 28 אוגוסט 2018, 22:59

הוא אף פעם לא היה פריך מנטלית.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים