המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
כי אתה מגדולי האופטימים בפורום.שועל כתב:חור ענק ושחור בעמדות 3-4. למה בעצם הייתי משוכנע שהסגל הזה טוב יותר מקודמו?
Asf כתב:כי אתה מגדולי האופטימים בפורום.שועל כתב:חור ענק ושחור בעמדות 3-4. למה בעצם הייתי משוכנע שהסגל הזה טוב יותר מקודמו?
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
לבעלי עין הנץ - ראיתם את שגב מחטיא לאסלה בבית מכבי ומשאיר לאירנה המנקה שתגלה לבד את מימדי האסון? אר''ן הוכרז במקוםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
לחדי העין - שימו לב כמה שמן הגיע ג'וני שלנו... רק על זה הייתי מנפנף אותו. לחדים עוד יותר - ראיתם את זריקת העונשין של טאריק? אבוי לנו.
Holiday_Armadillo כתב:לבעלי עין הנץ - ראיתם את שגב מחטיא לאסלה בבית מכבי ומשאיר לאירנה המנקה שתגלה לבד את מימדי האסון? אר''ן הוכרז במקוםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
לחדי העין - שימו לב כמה שמן הגיע ג'וני שלנו... רק על זה הייתי מנפנף אותו. לחדים עוד יותר - ראיתם את זריקת העונשין של טאריק? אבוי לנו.
TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
Rampel כתב:TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
זרק בסוף וקלע את שתיהן...
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
בדיחת פיפי זה סוטה? באיזה בועה גדלת?TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לבעלי עין הנץ - ראיתם את שגב מחטיא לאסלה בבית מכבי ומשאיר לאירנה המנקה שתגלה לבד את מימדי האסון? אר''ן הוכרז במקוםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטיןitai7 כתב:יש לייב עכשיו מהפייסבוק של האימון שלהם, הוא בצד עם כדור לפחות
טוב את יותר סוטה ממה ששיערתי. ושיערתי הרבה.
Holiday_Armadillo כתב:בדיחת פיפי זה סוטה? באיזה בועה גדלת?TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לבעלי עין הנץ - ראיתם את שגב מחטיא לאסלה בבית מכבי ומשאיר לאירנה המנקה שתגלה לבד את מימדי האסון? אר''ן הוכרז במקוםTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה הוא בצד עם כדור? אז הוא בריא לחלוטין
בגלל זה אמרתי ''בית מכבי''TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:בדיחת פיפי זה סוטה? באיזה בועה גדלת?TAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לבעלי עין הנץ - ראיתם את שגב מחטיא לאסלה בבית מכבי ומשאיר לאירנה המנקה שתגלה לבד את מימדי האסון? אר''ן הוכרז במקוםTAYO כתב:לחדי העין - שימו לב כמה שמן הגיע ג'וני שלנו... רק על זה הייתי מנפנף אותו. לחדים עוד יותר - ראיתם את זריקת העונשין של טאריק? אבוי לנו.
התמונה בראש של שגב מחטיא את האסלה... איזה מוח מעוות. בכלל, שגב? באמת? הוא כבר איננו. דיי. להדחיק ולשכוח.
פורנהאב תחת קטגוריית צ'אביMTA2311 כתב:איפה אפשר לראות כמה הוא שמן?
Holiday_Armadillo כתב:פורנהאב תחת קטגוריית צ'אביMTA2311 כתב:איפה אפשר לראות כמה הוא שמן?
הרגשתי שלשם זה הלךMTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:פורנהאב תחת קטגוריית צ'אביMTA2311 כתב:איפה אפשר לראות כמה הוא שמן?
חצית כל גבול היום
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־31 אורחים