SirCharles כתב:נראה לי שניג'ל הייז עדיין לא חתם בשום מקום (דובר על מגעים עם גלאטסראי).
הזדמנות מצוינת להביא אותו אם יתקמצנו על אוקארו ווייט.
אם אחד מהשניים מגיע אני משנה את הציון שלי לקיץ של מכבי מ +C ל -A.
חתם בגלאטסראי. יורופוס
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
SirCharles כתב:נראה לי שניג'ל הייז עדיין לא חתם בשום מקום (דובר על מגעים עם גלאטסראי).
itai7 כתב:"במכבי ת”א אופטימיים לגבי מצבו הרפואי של ג׳וני אובריינט. הצהובים ממתינים לבדיקות הלב-ריאה של השחקן מארה”ב כדי לאמת אותן את מול הבדיקות שעבר בארץ. לאובריינט בעיה לבבית איתה כבר שיחק מספר שנים בארה”ב בדומה לעוד הרבה שחקנים מקצוענים שעשו זאת. גורם בקבוצה אמר ל-ONE: “הרופאים אופטימיים לגבי הבדיקות. יום יומיים והוא מתחיל להתאמן איתנו אין שום שינויים בסגל" - ONE
שועל כתב:ממש מקווה שיספיקו לייצב את הגוף שלו לפני פתיחת העונה ובמהלכה. כרגע זה לא נראה טוב, בוודאי לא בשביל העמדה שמייעדים לו. וזה לא שהוא פצצת כישרון גם עם גוף תקין. בקיצור, די נפלנו איתו.
ankram כתב:שועל כתב:ממש מקווה שיספיקו לייצב את הגוף שלו לפני פתיחת העונה ובמהלכה. כרגע זה לא נראה טוב, בוודאי לא בשביל העמדה שמייעדים לו. וזה לא שהוא פצצת כישרון גם עם גוף תקין. בקיצור, די נפלנו איתו.
האופטימיות שלך מדבקת, סטייל סיפורה של שפחה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שועל כתב:ankram כתב:שועל כתב:ממש מקווה שיספיקו לייצב את הגוף שלו לפני פתיחת העונה ובמהלכה. כרגע זה לא נראה טוב, בוודאי לא בשביל העמדה שמייעדים לו. וזה לא שהוא פצצת כישרון גם עם גוף תקין. בקיצור, די נפלנו איתו.
האופטימיות שלך מדבקת, סטייל סיפורה של שפחה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
זה קל להציג את המציאות כפי שהיא. פשוט משום מה לא עושים את זה מספיק.
Mmm כתב:SirCharles כתב:נראה לי שניג'ל הייז עדיין לא חתם בשום מקום (דובר על מגעים עם גלאטסראי).
חתם בגלאטסראי. יורופוס
כשזה בא מגב' זה-וו זה באמת אומר הרבה.Holiday_Armadillo כתב:יורופוס זה רשמית הדבר הכי טוב שנאמר פה
יותר משריקי, יותר מרומנטי
בלי המקף אבלAsf כתב:כשזה בא מגב' זה-וו זה באמת אומר הרבה.Holiday_Armadillo כתב:יורופוס זה רשמית הדבר הכי טוב שנאמר פה
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
Asf כתב:כשזה בא מגב' זה-וו זה באמת אומר הרבה.Holiday_Armadillo כתב:יורופוס זה רשמית הדבר הכי טוב שנאמר פה
Sent from my Nokia 3210 using Fapatalk
toja27 כתב:itai7 כתב:"במכבי ת”א אופטימיים לגבי מצבו הרפואי של ג׳וני אובריינט. הצהובים ממתינים לבדיקות הלב-ריאה של השחקן מארה”ב כדי לאמת אותן את מול הבדיקות שעבר בארץ. לאובריינט בעיה לבבית איתה כבר שיחק מספר שנים בארה”ב בדומה לעוד הרבה שחקנים מקצוענים שעשו זאת. גורם בקבוצה אמר ל-ONE: “הרופאים אופטימיים לגבי הבדיקות. יום יומיים והוא מתחיל להתאמן איתנו אין שום שינויים בסגל" - ONE
אני מאלה שמקווים שהוא יתחיל את העונה איתנו כמה שיותר מהר.
Conditioning could be better – needs to convert some of his baby fat into muscle...
Was not overly impressive at the NBA Combine, finishing near the bottom in both the shuttle (3.32) and sprint (3.45) drills, and registering one of the higher body fat percentages (10.75%).
קובי כתב:http://www.nbadraft.net/players/johnny-obryantConditioning could be better – needs to convert some of his baby fat into muscle...Was not overly impressive at the NBA Combine, finishing near the bottom in both the shuttle (3.32) and sprint (3.45) drills, and registering one of the higher body fat percentages (10.75%).
הכתובת הייתה על קיר השמנת...
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Avi1508, Google [Bot], yon1, מרסר ו־26 אורחים