המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:
מה שיפה בתגובה כזו, זה שהנטייה היא לדמיין את מה שהוא היה אומר כיותר גרוע ממה שזה באמת
איך אפשר לדמיין את זה כמשהו טוב? הוא ניסה "לא לצאת רע בישראל" אבל לדעתי עצם האמירה הזו תפגע בו מאד..
גבר הוא שרוף כבר שנים
ברור..התכוונתי שזה יפגע בו מול ההנהלה..
הוא לא כיוון את זה להנהלה?
כמו שהוכח מספיק פעמים בשנים האחרונות, אין שום דבר שהוא יכול לעשות בשביל שיפטרו אותו, ואין שום דבר שהם יכולים לעשות לו בשביל שהוא יעזוב.
השידוך הזה לנצח.
קובי כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:איך אפשר לדמיין את זה כמשהו טוב? הוא ניסה "לא לצאת רע בישראל" אבל לדעתי עצם האמירה הזו תפגע בו מאד..
גבר הוא שרוף כבר שנים
כמו שהוכח מספיק פעמים בשנים האחרונות, אין שום דבר שהוא יכול לעשות בשביל שיפטרו אותו, ואין שום דבר שהם יכולים לעשות לו בשביל שהוא יעזוב.
השידוך הזה לנצח.
אתה מאמין בקונספירציית פנאן ב-100%?
SirCharles כתב:שמישהו בבקשה יסביר לי למה אבי אבן פה ומה יש לו בכספת על פדרמן?
MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:MTA2311 כתב:גבר הוא שרוף כבר שנים
השידוך הזה לנצח.
קונספירציה מבחינתי זה שפרס רצח את רבין או שהמוסד הפיל את מגדלי התאומים עם דולפינים (משהו כזה לא?). הסיפור עם מוני שונה מאוד. אף אחד לא מתווכח עם זה שמוני ניהל בנק השקעות וניצל את התשתית של מכבי לצורך כך. אף אחד גם לא מתווכח עם זה ששחקנים ומאמנים במכבי השקיעו והפסידו אצלו מיליונים. יש מישהו שבאמת חושב שמוני, אדם פשוט סך הכל, הצליח לנהל אופרציה כזאת מתחת לאף של כרישים חדים כמו שמעון מזרחי, פדרמן ורקנאטי? קשה לי נורא להאמין.
אין לי ספק שיש סיבה מאוד ספציפית למה ניקולה עדיין פה, ואין לי ספק שיש סיבה מאוד ספציפית למה רגב פנאן אחראי על כל המערך הפיזיולוגי של מכבי למרות שהוא בן 4 עם הכשרה של ווינגייט בלבד. יהיה קשה לטעון שהסיבות האלה מקצועיות.
קובי כתב:MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:ברור..התכוונתי שזה יפגע בו מול ההנהלה..
השידוך הזה לנצח.
קונספירציה מבחינתי זה שפרס רצח את רבין או שהמוסד הפיל את מגדלי התאומים עם דולפינים (משהו כזה לא?). הסיפור עם מוני שונה מאוד. אף אחד לא מתווכח עם זה שמוני ניהל בנק השקעות וניצל את התשתית של מכבי לצורך כך. אף אחד גם לא מתווכח עם זה ששחקנים ומאמנים במכבי השקיעו והפסידו אצלו מיליונים. יש מישהו שבאמת חושב שמוני, אדם פשוט סך הכל, הצליח לנהל אופרציה כזאת מתחת לאף של כרישים חדים כמו שמעון מזרחי, פדרמן ורקנאטי? קשה לי נורא להאמין.
אין לי ספק שיש סיבה מאוד ספציפית למה ניקולה עדיין פה, ואין לי ספק שיש סיבה מאוד ספציפית למה רגב פנאן אחראי על כל המערך הפיזיולוגי של מכבי למרות שהוא בן 4 עם הכשרה של ווינגייט בלבד. יהיה קשה לטעון שהסיבות האלה מקצועיות.
לא הבהרתי את השאלה טוב.
זה שמוני פנאן ניהל פירמידת השקעות, הונה אנשים והסתבך בשוק האפור, אלו הן עובדות.
התכוונתי לגבי ניקולה.
לא יודע... נראה לי קצת מרחיק לכת שמעסיקים אותו, רק בגלל זה. כלומר, מה פוליסת הביטוח של מכבי מפני ניקולה? המשרה הזאת? לא נשמע לי מספיק טוב ויציב. כנ"ל פנאן הבן.
ומה עם שאר המשקיעים? שאראס, קטש ועוד שחקנים ומאמני עבר רבים? למה דווקא ניקולה? מה השוני בינו לבין שאראס למשל? שניהם היו "רק" שחקני חיזוק במכבי.
קובי כתב:MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:my man כתב:ברור..התכוונתי שזה יפגע בו מול ההנהלה..
השידוך הזה לנצח.
לא הבהרתי את השאלה טוב.
זה שמוני פנאן ניהל פירמידת השקעות, הונה אנשים והסתבך בשוק האפור, אלו הן עובדות.
התכוונתי לגבי ניקולה.
לא יודע... נראה לי קצת מרחיק לכת שמעסיקים אותו, רק בגלל זה. כלומר, מה פוליסת הביטוח של מכבי מפני ניקולה? המשרה הזאת? לא נשמע לי מספיק טוב ויציב. כנ"ל פנאן הבן.
ומה עם שאר המשקיעים? שאראס, קטש ועוד שחקנים ומאמני עבר רבים? למה דווקא ניקולה? מה השוני בינו לבין שאראס למשל? שניהם היו "רק" שחקני חיזוק במכבי.
MTA2311 כתב:בכל מקרה, לכולנו יש אינטרס שהדברים האלה ישארו לא ידועים. אף אחד פה לא אוהב את ההנהלה, אבל כשכל הדברים האלה יצאו החוצה זה יהיה סוף המותג כנראה.
ankram כתב:MTA2311 כתב:בכל מקרה, לכולנו יש אינטרס שהדברים האלה ישארו לא ידועים. אף אחד פה לא אוהב את ההנהלה, אבל כשכל הדברים האלה יצאו החוצה זה יהיה סוף המותג כנראה.
לדעתי המותג כבר הגיע לסופו.ההתנהלות התקשורתית , האמריקאיות של הקבוצה , חוסר ההשגיות , הבית שכבר לא מפחיד אף אחד.
SirCharles כתב:צריך לציין שאם ניקולה יפתח את הפה על הבנק של פנאן זה אמנם יסב מבוכה גדולה ואף יותר למנהלי מכבי אבל גם עלול לחזור אליו כבומרנג על חשד בהעלמת מס.
jol9 כתב:אני די מתחבר לקובי כאן.
אין שום דבר שמבטיח את זה שניקולה יסתום את הפה אחרי שיסיים לעבוד כאן, אם באמת מדובר כאן במשהו קונספירטיבי.
לדעתי העניין של ניקולה זה שילוב של קבלת החלטות גרועה של ההנהלה, חוזה וחוסר הבנה של המשמעות של התפקיד הזה.
לגבי רגב זה כנראה רק קבלת החלטות גרועה של ההנהלה וחוסר הבנה גדול אף יותר של משמעות התפקיד.
אני כן יכול לקבל, שעצם זה שהם בכלל קיבלו את התפקידים האלה, קשורה במשהו לעבר שלהם בבנק של מוני.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני די מתחבר לקובי כאן.
אין שום דבר שמבטיח את זה שניקולה יסתום את הפה אחרי שיסיים לעבוד כאן, אם באמת מדובר כאן במשהו קונספירטיבי.
לדעתי העניין של ניקולה זה שילוב של קבלת החלטות גרועה של ההנהלה, חוזה וחוסר הבנה של המשמעות של התפקיד הזה.
לגבי רגב זה כנראה רק קבלת החלטות גרועה של ההנהלה וחוסר הבנה גדול אף יותר של משמעות התפקיד.
אני כן יכול לקבל, שעצם זה שהם בכלל קיבלו את התפקידים האלה, קשורה במשהו לעבר שלהם בבנק של מוני.
חוזה?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני די מתחבר לקובי כאן.
חוזה?
חוזה תקף אחרי שהוא יסיים לעבוד כאן?
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:jol9 כתב:אני די מתחבר לקובי כאן.
חוזה?
חוזה תקף אחרי שהוא יסיים לעבוד כאן?
בגדול כן, תלוי בחוזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים