מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי ת"א הודיעה רשמית על הקפאת הפיצול

הודעהעל ידי MTA2311 » 05 ספטמבר 2018, 21:28

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:אני די מתחבר לקובי כאן.
אין שום דבר שמבטיח את זה שניקולה יסתום את הפה אחרי שיסיים לעבוד כאן, אם באמת מדובר כאן במשהו קונספירטיבי.

לדעתי העניין של ניקולה זה שילוב של קבלת החלטות גרועה של ההנהלה, חוזה וחוסר הבנה של המשמעות של התפקיד הזה.
לגבי רגב זה כנראה רק קבלת החלטות גרועה של ההנהלה וחוסר הבנה גדול אף יותר של משמעות התפקיד.

אני כן יכול לקבל, שעצם זה שהם בכלל קיבלו את התפקידים האלה, קשורה במשהו לעבר שלהם בבנק של מוני.

חוזה?

חוזה תקף אחרי שהוא יסיים לעבוד כאן?

בגדול כן, תלוי בחוזה

בוא נגיד שאם יש שם היבט לא חוקי, אז קשה לי להאמין שהחוזה הזה תקף.

בכל מקרה, העניין הוא שאני נוטה יותר להאמין שלהנהלה שלנו אין יכולת לקבל החלטות טובות עבור הקבוצה בפן המקצועי,
מאשר בענייני מוני.

החוזה תקף, הוא אולי לא אכיף על ידי בית משפט, אבל אלה מראש לא מנופי הלחץ שנהוגים בעסקאות מהסוג הזה. בסך הכל מדובר בהסכם סודיות מאוד סטנדרטי, שיכול גם לא לגעת בנושאים לא חוקיים. זה באמת פשוט מאוד, ואין פה שום תלות בבית משפט. יש ערבונות חיצוניים, יש סכומי כסף עתידיים, יש סנקציות אישיות וכו'.

סך הכל זה לא פחות קונספירטיבי לחשוב שכל מה שאנחנו רואים בצוות המקצועי בשנים האחרונות זה רק חוסר יכולת של ההנהלה לקבל החלטות נכונות עבור המועדון. זה כבר היתממות מוגזמת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

Re: מכבי ת

הודעהעל ידי jol9 » 06 ספטמבר 2018, 17:06

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
חוזה?

חוזה תקף אחרי שהוא יסיים לעבוד כאן?

בגדול כן, תלוי בחוזה

בוא נגיד שאם יש שם היבט לא חוקי, אז קשה לי להאמין שהחוזה הזה תקף.

בכל מקרה, העניין הוא שאני נוטה יותר להאמין שלהנהלה שלנו אין יכולת לקבל החלטות טובות עבור הקבוצה בפן המקצועי,
מאשר בענייני מוני.

החוזה תקף, הוא אולי לא אכיף על ידי בית משפט, אבל אלה מראש לא מנופי הלחץ שנהוגים בעסקאות מהסוג הזה. בסך הכל מדובר בהסכם סודיות מאוד סטנדרטי, שיכול גם לא לגעת בנושאים לא חוקיים. זה באמת פשוט מאוד, ואין פה שום תלות בבית משפט. יש ערבונות חיצוניים, יש סכומי כסף עתידיים, יש סנקציות אישיות וכו'.

סך הכל זה לא פחות קונספירטיבי לחשוב שכל מה שאנחנו רואים בצוות המקצועי בשנים האחרונות זה רק חוסר יכולת של ההנהלה לקבל החלטות נכונות עבור המועדון. זה כבר היתממות מוגזמת.

זה גם נכון.
אולי מתישהו נדע מהי האמת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים