המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:דרך אגב, מי שלא ראה את המשחק כי אין לו את ערוץ 5LIVE, עכשיו מתחיל שידור חזור של המשחק בספורט 5 הרגיל.
גל גל כתב:היו לו 4 חטיפות היום עם 4 ריבאונדים
לתומאס כל העונה שעברה לא היו 4 חטיפות
שמוליק כתב:גל גל כתב:היו לו 4 חטיפות היום עם 4 ריבאונדים
אתה משווה את קליאורו לתומס אבל מי שהחליף את תומס בתפקיד "תחנה אחרונה בהדר, יורד העירה" זה בריאנט. הג'וני לא מוסר ואני ממש לא אוהב את זה. אולי רצה להוכיח משהו, אולי קיבל הוראה מספאחייה להיות ה- מר נק' לדקה אבל מקווה שזו לא מגמה. בכל זאת, היה נייד אוביאנט, נלחם בריבאונד והלך לסל.
קליאורו הפתיע אותי מאוד לטובה. הוא מאוד אנרגטי, נותן את הנשמה ו...עדיין לא הפגין את הנשק העיקרי שלו.
קנדריק מיותר ולא רק בגלל בגלל שדורי היה טוב ממנו.
shayD כתב:שמוליק כתב:גל גל כתב:היו לו 4 חטיפות היום עם 4 ריבאונדים
אתה משווה את קליאורו לתומס אבל מי שהחליף את תומס בתפקיד "תחנה אחרונה בהדר, יורד העירה" זה בריאנט. הג'וני לא מוסר ואני ממש לא אוהב את זה. אולי רצה להוכיח משהו, אולי קיבל הוראה מספאחייה להיות ה- מר נק' לדקה אבל מקווה שזו לא מגמה. בכל זאת, היה נייד אוביאנט, נלחם בריבאונד והלך לסל.
קליאורו הפתיע אותי מאוד לטובה. הוא מאוד אנרגטי, נותן את הנשמה ו...עדיין לא הפגין את הנשק העיקרי שלו.
קנדריק מיותר ולא רק בגלל בגלל שדורי היה טוב ממנו.
ג'וני היחיד בסגל הנוכחי שיכול לעשות משהו בפוסט שהוא לא הטבעה , מעבר לזה שברור שמכל השחקנים שנמצאים כרגע הוא צריך להוכיח את עצמו יותר מכולם.
לא אהבתי את ה1/6 לשלוש(עפ סטט'; לא ראיתי את המשחק) , מזכיר קצת את בולדן שחיפש את הטווח שלו בתחילת העונה.
ankram כתב:דברים ששמתי לב אליהם.
לדני אבדיה יש יותר אומץ בגילו מליותם הלפרין כל הקרייריה.
טכניקת הזריקה של אובראיינט עלאית, אבל הוא זורק יותר מדי.
היה שחקן צעיר ששיחק איזה 10 דקות עם פריים מצויין, וגודל מרשים.
קלויארו זז נהדר בהגנה קבוצתית , שומר די חלש אחד על אחד, מוסר נהדר.
מקווה שפארגו יישאר באותו מצב רוח, אחלה רכז.
ריי מזכיר את מרקיז היינס.
Sent from my iPhone using Tapatalk
שועל כתב:אולי די עם ההבחנות ה''מקצועיות'' החד משמעיות אחרי משחק אימון אחד בודד וממש לא מאפייין?
לא למדנו כלום מהעבר?
בלאק לא זורק שלשות. המצאה של גור שלף.גל גל כתב:לטעמי אובראיינט יכול לעבוד מעולה גם ב4 וגם ב5
הוא קצת יותר דומיננטי כשהיה 5 , מעניין מאוד איך זה יסתדר עם בלאק וגם שהוא יהיה קצת יותר בכושר
דיברו על זה שבלאק יודע גם לזרוק שלשות נחכה ונראה
שמואל1 כתב:בלאק לא זורק שלשות. המצאה של גור שלף.גל גל כתב:לטעמי אובראיינט יכול לעבוד מעולה גם ב4 וגם ב5
הוא קצת יותר דומיננטי כשהיה 5 , מעניין מאוד איך זה יסתדר עם בלאק וגם שהוא יהיה קצת יותר בכושר
דיברו על זה שבלאק יודע גם לזרוק שלשות נחכה ונראה
ולא, לקלוע שלשה פה ושם באימונים זה לא אומר כלום (תשאלו את ליאור אליהו)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], yon1 ו־27 אורחים