yanay21 כתב:toja27 כתב:וולבקין נוראי בעיני.
היום או בכלל?
היום גם אתמול לא היה שוס. מילא הזריקות לא הולכות וזה קורה אבל היו כמה פעמיים ששחקנים עמדו חופשיים והוא העדיף ללכת לבד.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:toja27 כתב:וולבקין נוראי בעיני.
היום או בכלל?
שועל כתב:מצד אחד זה אולי מוקדם בשביל לשפוט, מצד שני זה לא נראה טוב. ריי עוד מילא, אבל החסרונות הברורים של אובריינט והאפסיות של קוליארו ברוב האספקטים מחייבים חשיבה חזקה על עמדות 3-4 ועל חיזוק.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:צריך לדבר על זה - משחק שני ברציפות שמכבי ללא פארגו ולא מצליחה לייצר נקודות בהתקפה.
התקפה די אפסית של מכבי היום.
קבוצה חדשה לגמרי, ולא בכושר.
תנו להם זמן. גם לנגרים.
שכחת את בלאק. לדעתי עוד שחקן איכותי נוסף יכול לעשות את ההבדל בין קבוצה מדשדשת לקבוצת טופ 8.MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
אי אפשר לשרוד עונת יורוליג שלמה על יכולת אישית של פארגו, ווילבקין ואובראיינט. חסרה לי איכות.
בלאק הוא מפלצת צבע. על מה אתה מדבר?שועל כתב:בלאק לא נותן כישרון התקפי.
MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
אי אפשר לשרוד עונת יורוליג שלמה על יכולת אישית של פארגו, ווילבקין ואובראיינט. חסרה לי איכות.
שועל כתב:בלאק לא נותן כישרון התקפי.
שמואל1 כתב:בלאק הוא מפלצת צבע. על מה אתה מדבר?שועל כתב:בלאק לא נותן כישרון התקפי.
סבבה. אתה לא יודע מי השחקן. אתה הולך להיות מופתע.שועל כתב:שמואל1 כתב:בלאק הוא מפלצת צבע. על מה אתה מדבר?שועל כתב:בלאק לא נותן כישרון התקפי.
לא, הוא לא.
itai7 כתב:משחק מוזר
toja27 כתב:yanay21 כתב:toja27 כתב:וולבקין נוראי בעיני.
היום או בכלל?
היום גם אתמול לא היה שוס. מילא הזריקות לא הולכות וזה קורה אבל היו כמה פעמיים ששחקנים עמדו חופשיים והוא העדיף ללכת לבד.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
פארגו, סקוטי, אובראיינט ובלאק, וטיוס מהספסל יצטרכו לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב כל העונה.
אפשרות אחרת היא שמכבי פתאום תהפוך לקבוצת D&3, אבל זה הרבה פחות סביר.
שמואל1 כתב:סבבה. אתה לא יודע מי השחקן. אתה הולך להיות מופתע.שועל כתב:שמואל1 כתב:בלאק הוא מפלצת צבע. על מה אתה מדבר?שועל כתב:בלאק לא נותן כישרון התקפי.
לא, הוא לא.
שועל כתב:שמואל1 כתב:סבבה. אתה לא יודע מי השחקן. אתה הולך להיות מופתע.שועל כתב:שמואל1 כתב:בלאק הוא מפלצת צבע. על מה אתה מדבר?שועל כתב:בלאק לא נותן כישרון התקפי.
לא, הוא לא.
או שלא... בעצם, אני די משוכנע שלא. היכולות ההתקפיות שלו ידועות וברורות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים