21 ספטמבר 2018, 19:27
jol9 כתב:MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
אי אפשר לשרוד עונת יורוליג שלמה על יכולת אישית של פארגו, ווילבקין ואובראיינט. חסרה לי איכות.
פארגו, סקוטי, אובראיינט ובלאק, וטיוס מהספסל יצטרכו לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב כל העונה.
אפשרות אחרת היא שמכבי פתאום תהפוך לקבוצת D&3, אבל זה הרבה פחות סביר.
21 ספטמבר 2018, 19:28
21 ספטמבר 2018, 19:29
yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
אי אפשר לשרוד עונת יורוליג שלמה על יכולת אישית של פארגו, ווילבקין ואובראיינט. חסרה לי איכות.
פארגו, סקוטי, אובראיינט ובלאק, וטיוס מהספסל יצטרכו לסחוב את הקבוצה הזאת על הגב כל העונה.
זו תקווה בעייתית.
במיוחד הקטע עם פארגו וסקוטי. אני אוהב את פארגו ועם הזמן אני מאמין שאלמד לחבב גם את סקוטי, אבל כשעל שניהם יוטל תפקיד ה"שחקן שלוקח את הכדור תחת לחץ", אף אחד מהם לא יקבל את מלוא הביטחון בעניין הזה. ובקבוצה כמו מכבי זה תרחיש קלאסי שיקרה, כמו שהיו רוטציות לא ברורות עם קול וג'קסון.
21 ספטמבר 2018, 19:30
21 ספטמבר 2018, 19:30
21 ספטמבר 2018, 19:32
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
זו תקווה בעייתית.
במיוחד הקטע עם פארגו וסקוטי. אני אוהב את פארגו ועם הזמן אני מאמין שאלמד לחבב גם את סקוטי, אבל כשעל שניהם יוטל תפקיד ה"שחקן שלוקח את הכדור תחת לחץ", אף אחד מהם לא יקבל את מלוא הביטחון בעניין הזה. ובקבוצה כמו מכבי זה תרחיש קלאסי שיקרה, כמו שהיו רוטציות לא ברורות עם קול וג'קסון.
ווילבקין הרבה יותר מתאים לעמדה 2 מאשר ג'קסון/קול. אני חושב שהשילוב ביניהם יעבוד טוב.
פארגו פיור פוינט גארד ווילבקין קומבו עם קאץ' אנד שוט טוב, מה שאומר שהוא יכול להיות אחלה 2.
yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
זו תקווה בעייתית.
21 ספטמבר 2018, 19:33
jol9 כתב:אור, מה אתה נותן בשביל לראות את אבי אבן מנהל עוד משחק יורוליג בלי לוח (ובלי מושג)?
21 ספטמבר 2018, 19:33
felix_r כתב:מי שמאכזב אותי עד עכשיו זה זוסמן. מגיע להתקפה וישר הולך לעמוד בפינה. מה זה? הוא אמר שהוא רוצה להשתתף בבניית המשחק, שהוא רוצה להיות או רכז או קומבו, אז למה הוא תקוע כל הזמן בפינה? למה הוא לא יוזם כלום? למה הוא לא ניגש לוילבקין ולא מראה את עצמו כאשר סקוטי נתקע עם הכדור?
21 ספטמבר 2018, 19:35
felix_r כתב:מי שמאכזב אותי עד עכשיו זה זוסמן. מגיע להתקפה וישר הולך לעמוד בפינה. מה זה? הוא אמר שהוא רוצה להשתתף בבניית המשחק, שהוא רוצה להיות או רכז או קומבו, אז למה הוא תקוע כל הזמן בפינה? למה הוא לא יוזם כלום? למה הוא לא ניגש לוילבקין ולא מראה את עצמו כאשר סקוטי נתקע עם הכדור?
21 ספטמבר 2018, 19:36
MTA2311 כתב:jol9 כתב:אור, מה אתה נותן בשביל לראות את אבי אבן מנהל עוד משחק יורוליג בלי לוח (ובלי מושג)?
מסוג ההנאות בחיים שאי אפשר להצמיד להן תג מחיר, קצת כמו רצח עם, או אבעבועות שחורות.
21 ספטמבר 2018, 19:37
jol9 כתב:yanay21 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:קלוירו עוד יתן משחקים טובים. גם רול, קיין, זוסמן, כהן וכו'. אבל אלה כל כך הרבה שחקנים משלימים שלא יכולים לייצר יותר מדי. מרוב דבק לא רואים את החתיכות של הפאזל.
זו תקווה בעייתית.
יש לך ספק שפארגו וווילבקין יהיו אלה שייקחו על עצמם את האחריות במאני טיים?
זה לא מה שמדאיג אותי.
קודם שנראה היררכיה ברורה, וחיבור בין שחקנים, ואח"כ נדאג לדקות המכריעות.
21 ספטמבר 2018, 19:37
שמואל1 כתב:כהן רע, משחק שני ברציפות. 4 עבירות באיזה 10 דקות משחק, זה לא רציני.
21 ספטמבר 2018, 19:38
21 ספטמבר 2018, 19:38
21 ספטמבר 2018, 19:39
21 ספטמבר 2018, 19:40