טורניר זדאר: מכבי ת"א נגד ליאונינג, ראשון 16:30, 5LIVE

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר זדאר: מכבי ת

הודעהעל ידי toja27 » 22 ספטמבר 2018, 23:22

my man כתב:אשכרה מורידים ממכבי אשמה..למות..

התחילו מאוחר מדי אימונים.
פארגו הגיע ב30 באוגוסט.
החתימו שחקן שהגיע עם בעיית לב ומשקל ולא שיחררו אותו..
קבעו טורניר אחרי טורניר אחרי טורניר בלי זמן מספיק לאימונים.
שיחררו את שחקני הנבחרת.
שיחררו את השחקן שהגיע הכי מאוחר לצילומים.

התמונה הכללית היא שמכבי לא התכוננה כראוי לעונה בגלל החלטות מקצועיות רעות מאד..עכשיו גם אם בעוד חלק מהדברים הם "לא באשמת מכבי" צריך להתחשב בתמונה הכללית שמתקבלת כאן והיו צריכים להיות אחראיים בהחלטות שהם כן בגדר "אשמת מכבי"

הכל הולך לחזור לנו ישר לפרצוף..

אבל איזה בעיית לב ואיזה משקל?אובראיינט נמצא תקין בבדיקות, אם לא לא היה משחק.
בקשר לההתחלה המאוחרת יש צדק במה שאומרים מצד שני זאת עונה ארוכה- לא יקרה כלום אם ינוחו כמו שצריך ויסדרו את העניינים שלהם בבית לפני שמתחילים במסע.או ננסח את זה אחרת, לא חושב שזה כל כך קריטי כמה ימים לפה או לשם.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MM3 » 22 ספטמבר 2018, 23:51

toja27 כתב:
my man כתב:אשכרה מורידים ממכבי אשמה..למות..

התחילו מאוחר מדי אימונים.
פארגו הגיע ב30 באוגוסט.
החתימו שחקן שהגיע עם בעיית לב ומשקל ולא שיחררו אותו..
קבעו טורניר אחרי טורניר אחרי טורניר בלי זמן מספיק לאימונים.
שיחררו את שחקני הנבחרת.
שיחררו את השחקן שהגיע הכי מאוחר לצילומים.

התמונה הכללית היא שמכבי לא התכוננה כראוי לעונה בגלל החלטות מקצועיות רעות מאד..עכשיו גם אם בעוד חלק מהדברים הם "לא באשמת מכבי" צריך להתחשב בתמונה הכללית שמתקבלת כאן והיו צריכים להיות אחראיים בהחלטות שהם כן בגדר "אשמת מכבי"

הכל הולך לחזור לנו ישר לפרצוף..

אבל איזה בעיית לב ואיזה משקל?אובראיינט נמצא תקין בבדיקות, אם לא לא היה משחק.
בקשר לההתחלה המאוחרת יש צדק במה שאומרים מצד שני זאת עונה ארוכה- לא יקרה כלום אם ינוחו כמו שצריך ויסדרו את העניינים שלהם בבית לפני שמתחילים במסע.או ננסח את זה אחרת, לא חושב שזה כל כך קריטי כמה ימים לפה או לשם.

פארגו פותח את העונה הרביעית? שלו במכבי , אמנם הגיע מאוחר אבל הוא כבר מכיר את המערכת חלק מהשחקנים ואת התרגילים ושיחק מלא דקות בטורניר הראשון , דווקא יש הגיון בלשלוח אותו. מכבי לא באמת משחקת בריק , והיא לא תהיה הקבוצה היחידה שתחליט לא לשחרר את השחקנים שלה לנבחרת. כל הקבוצות אחלו את החרא הזה.

וכן , התחילו את האימונים מאוחר מדי .
MM3

Re: טורניר זדאר: מכבי ת"א נגד ליאונינג, ראשון 16:30

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ספטמבר 2018, 01:41

המשחק ישודר ב 5LIVE
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 08:28

אפשר לסכם כבר את הטורניר....מול הסינים באמת שזה לא מדד לכלום...רק אם כמובן נפסיד להם שביכולת הזאת אי אפשר לדעת....
לדעתי אכזבה גדולה ממכבי...ניהול משחק שגוי מאד של הקירח...
אובריינט חושב שהוא עדין בnba...ריי כבר היה צריך לעוף וקלוריו שחקן מאכז התקפית ברמות...
מכבי לא שומרת טוב יותר משנה שעברה..
סקוטי ושאר שחקני הנבחרת עוד לא נחתו כנראה...
טיוס וקיין...עדיף לא לדבר
Mmm

Re: טורניר זדאר: מכבי ת"א נגד ליאונינג, ראשון 16:30, 5LIVE

הודעהעל ידי TAYO » 23 ספטמבר 2018, 08:43

Mmm כתב:אפשר לסכם כבר את הטורניר....מול הסינים באמת שזה לא מדד לכלום...רק אם כמובן נפסיד להם שביכולת הזאת אי אפשר לדעת....
אובריינט חושב שהוא עדין בnba...ריי כבר היה צריך לעוף וקלוריו שחקן מאכז התקפית ברמות...

הנה הגענו לשלב הסיכומים... כבר חרצת דעתך על כל כך הרבה שחקנים על סמך טורניר אחד ועוד לפני שהחמישייה הראשונה שלך שיחקה יחד אפילו פעם אחת. זה לא רציני.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Rampel » 23 ספטמבר 2018, 08:59

Mmm כתב:אפשר לסכם כבר את הטורניר....מול הסינים באמת שזה לא מדד לכלום...רק אם כמובן נפסיד להם שביכולת הזאת אי אפשר לדעת....

שתהייה בריא איך שאתה קם על הבוקר..

א. הגנתית הקבוצה הזו השתפרה בערך פי 2. מ-3-5 שחקנים חסרי יכולת ו-IQ הגנתי בעונה שעברה, נשארנו בעיקר עם מייקל רול כגורם הבעייתי ביותר. כל השאר לפחות מראים אלמנט הגנתי ומשתלבים טוב בהגנה הקבוצתית. זה מאפשר לקבוצה הזו להיות מעט יותר יעילה בהגנת לחץ שראינו שעובדת לא רע בסגל הזה.
עם כל החלודה וזה שכדורים לא נכנסו ועוד בסגל חלקי מאוד בכל משחק, עם הכי פחות זמן אימון, כל המשחקים היו צמודים. את חימקי שהגיעה ברמת המוכנות שלנו ניצחנו ולאחרות הפסדנו מפאת עומק/הבדלי כשרון ומוכנות (ככה זה שבכל משחק ששיחקת עלית עם 1 מ-3 השחקנים החשובים שלך בסגל). עם כל זה, לא ראיתי שנפלנו מאיזושהי קבוצה. מול מילאנו ופנר גם הובלנו בשלבים מסוימים של המשחק וכשהסגל הזה משחק יום אחרי יום אחרי יום בלי הרבה זמן אימון אז קצת נופלים מהרגליים, בטח בשלב הזה.

ב. ה"קירח" הזה הוא אחד המאמנים המוערכים והמעוטרים כרגע באירופה - מחזיק בתואר יורוקאפ ואליפויות וגביעים בקרואטיה, סלובניה, ליטא, ספרד, טורקיה וכן, גם בישראל, עם רקורד לא רע ביורוליג, כולל הצלבה עם מכבי ופיינל פור עם טאו ויטוריה וניסיון כעוזר מאמן ב-NBA. לא חושב שמגיע לו זלזול כזה ממך.

ג. אלו משחקי הכנה! תסלח לי על הביטוי אבל התוצאות הן על הזין. מה שחמור בהכנה הזו היא שהיא לקויה, שהיא התחילה מאוחר, שעוד לא היה משחק אחד עם סגל מלא. אז כן, לא נעים להפסיד, גם לא משחקי הכנה, אבל אין פה שום דבר נורא כמו שאתה מתאר אותו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי yarin150 » 23 ספטמבר 2018, 09:18

אוי אפילו אני בתור שונא ספאחיה ידוע לא שופט אותו במשחקי הכנה שבהם צריכים לתת לכמה שיותר שחקנים דקות משחק כדי להיכנס לקצב ..
תירגע
yarin150

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 09:34

תגידו אתם תמימים...אתם לא רואים את הנולד?מכבי הולכת לחטוף בתחילת היורליג איזה 5 1 שלילי אם לא יותר...אין שום ניהול וארגון במשחק חורים בעמדות 2 עד 4...על מה אתם מדברים.....הלוואי ואטעה...ותגידו אם נפסיד לסינים היום גם תגידו משחקי הכנה וכו...או שאז תבינו שזה פשוט קבוצה על הפנים...מול מי נתמודד על הכניסה טופ 8?מול ביארן חימקי אנדולו מילאנו ובארסה ובסקוניה...מכל הסגלים האלו מכבי בנחיתות....הטענה שלא היה סגל שלם וכו...בכל הקבוצות זה היה ככה וזה לא מנע מהקבוצות להצליח לנצח ולשחק יפה...תראו את בסקוניה אתמול או פנר...
Mmm

הודעהעל ידי Rampel » 23 ספטמבר 2018, 09:39

מכבי בנחיתות מול באיירן? חחחחח

תגיד, אם מכבי מנצחים את הסינים, אתה יכול לבקש באן? בחייאת, יש את הקבוצת אוהדים בפייסבוק בשביל ההיסטריה הזו. זה מתחיל להימאס.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 09:42

שום היסטריה ושום בטיח אני מדבר עובדות ממה שראיתי במכבי וגם קבוצות אחרות אתה לא חייב להסכים אך טענה עובדית נגד הטענות...אני לא סתם משמיץ אני כואב את המצב הזה וכואב לראות אותו...אני גם מוכן לקבל שאני טועה אבל בבקשה דבר הוכחות ולא דמגוגיה
Mmm

הודעהעל ידי TAYO » 23 ספטמבר 2018, 09:43

Rampel כתב:מכבי בנחיתות מול באיירן? חחחחח

תגיד, אם מכבי מנצחים את הסינים, אתה יכול לבקש באן? בחייאת, יש את הקבוצת אוהדים בפייסבוק בשביל ההיסטריה הזו. זה מתחיל להימאס.

צודק. מרגיש כאן קצת כמו גן ילדים. הגיע הזמן שהפורום יעלה מדרגה...

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 09:45

שוב דמגוגיה לא גן ילדים ולא כלום...אני רוצה בבקשה עובדות...אתם סתם אומרים דברים נגדי ולא מוכנים לשמוע דעה אחרת....יש לכם ראיות הפוכות בכבוד זה הבמה
Mmm

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 09:50

לדעתי טופ 16 יראה כך פחות או יותר.
בהתחשב בתוצאות הקבוצות עד עכשיו והסגלים.

1.צסקא
2.ריאל
3.פנר
4.פנאתנייקוס
5.אולימפיאקוס
6.בסקוניה
7מילאנו
8-13מכבי
חימקי
ברצלונה
אנאדולו
זלגריס
באירן מינכן
14.גראן קנאריה
15.דרושפאקה
16.בודוצ'נוסט
Mmm

הודעהעל ידי yarin150 » 23 ספטמבר 2018, 10:14

יש פה אנשים שעדיף שילכו לפסיכאטר ויבקשו להחליף את הכדורים..
yarin150

הודעהעל ידי התנין 2 » 23 ספטמבר 2018, 10:18

מה עובדות, איזה עובדות אתה בדיוק רוצה? העובדה היחידה היא שמכבי שיחקה ללא 2 שחקני חמישייה שעתידים להיות מאוד מובילים במהלך העונה, ולכן אי אפשר להסיק יותר מידי מהמשחקים האלה. העובדות הן שאתה היסטרי בגלל פאקינג משחקי הכנה.
התנין 2

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 10:22

ירין תרגע...לא יפה...אני מדבר בשיא הרצינות...מה זה התגובות האלו...
Mmm

הודעהעל ידי Rampel » 23 ספטמבר 2018, 10:23

על איזה הוכחות ועובדות אתה מדבר? אנחנו בפאקינג תקופת משחקי הכנה ועוד לא ראית את הקבוצה שלך בסגל מלא. מילאנו חסרה מולך רק את ג'רלס (לא יודע אם זה חסרון) ופנר רק את דאטומה. אלו שתי קבוצות שהן גם ככה יותר עמוקות, התחילו להתאמן הרבה לפניך ובאו עם פחות חוסרים והרבה פחות משמעותיים ועדיין היית שווה להן. לא ראית במשחק את אובראיינט מנקנק את וסלי? את סקוטי עושה הגנה? את קלויארו קופץ על כדורים? אלו דברים שראית באיזשהו שלב מבולדן, ג'קסון ותומאס בהתאמה? בלאק עוד לא דרך על פרקט באירופה, אבל אנחנו צריכים להשוות בינו לבין פראחובסקי?

ממה שמסתמן כרגע, ביורוליג השנה יש 3 קבוצות מעל כולן - צסקא, פנר וריאל. כל השאר יתחרו על 5 מקומות נוספים.
אתה על סמך משחקי הכנה מסתכל על התוצאה שלא מעניינת בשום צורה. מה שמעניין הוא חומר השחקנים שיש ואיך הם מתחברים. כרגע, עוד מבלי שראינו אותה בסגל מלא, עושה רושם שמכבי של השנה טובה בהרבה מזו של שנה שעברה. ואני לא בטוח שאני יכול להגיד את זה על הרבה קבוצות אחרות ביורוליג. באסקוניה נראית טוב מאוד, ברצלונה גם מסוכנת, אבל כל השאר די שוות.. היווניות נחלשו, חימקי וז'לגיריס ימשיכו לעשות בעיות ואפס ומילאנו ימשיכו לשפוך כסף ולתת למאמנים גרועים לנהל אותו. באיירן? גם עם וויליאמס ודנגוביץ' לא נראית יותר טובה ממכבי.

האם בטוח נהייה בהצלבה? לא. האם הסיכוי גבוה משנים קודמות? חד משמעית כן!

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Mmm » 23 ספטמבר 2018, 10:25

רמפל שמח שענית לענין היחיד פה...אשמח לשמוע עוד חווד...
אין לי בעיה להודות שאני טועה...
אגב לגבי היווניות אני מתלבט אם אתה צודק...
Mmm

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 ספטמבר 2018, 10:36

אני חושב שזו הפעם הראשונה בהיסטוריה שמכבי פוגשת יריבה מהליגה הסינית.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 23 ספטמבר 2018, 11:09

Rampel כתב:על איזה הוכחות ועובדות אתה מדבר? אנחנו בפאקינג תקופת משחקי הכנה ועוד לא ראית את הקבוצה שלך בסגל מלא. מילאנו חסרה מולך רק את ג'רלס (לא יודע אם זה חסרון) ופנר רק את דאטומה. אלו שתי קבוצות שהן גם ככה יותר עמוקות, התחילו להתאמן הרבה לפניך ובאו עם פחות חוסרים והרבה פחות משמעותיים ועדיין היית שווה להן. לא ראית במשחק את אובראיינט מנקנק את וסלי? את סקוטי עושה הגנה? את קלויארו קופץ על כדורים? אלו דברים שראית באיזשהו שלב מבולדן, ג'קסון ותומאס בהתאמה? בלאק עוד לא דרך על פרקט באירופה, אבל אנחנו צריכים להשוות בינו לבין פראחובסקי?

ממה שמסתמן כרגע, ביורוליג השנה יש 3 קבוצות מעל כולן - צסקא, פנר וריאל. כל השאר יתחרו על 5 מקומות נוספים.
אתה על סמך משחקי הכנה מסתכל על התוצאה שלא מעניינת בשום צורה. מה שמעניין הוא חומר השחקנים שיש ואיך הם מתחברים. כרגע, עוד מבלי שראינו אותה בסגל מלא, עושה רושם שמכבי של השנה טובה בהרבה מזו של שנה שעברה. ואני לא בטוח שאני יכול להגיד את זה על הרבה קבוצות אחרות ביורוליג. באסקוניה נראית טוב מאוד, ברצלונה גם מסוכנת, אבל כל השאר די שוות.. היווניות נחלשו, חימקי וז'לגיריס ימשיכו לעשות בעיות ואפס ומילאנו ימשיכו לשפוך כסף ולתת למאמנים גרועים לנהל אותו. באיירן? גם עם וויליאמס ודנגוביץ' לא נראית יותר טובה ממכבי.

האם בטוח נהייה בהצלבה? לא. האם הסיכוי גבוה משנים קודמות? חד משמעית כן!

בגדול מסכים עם דבריך למעט העובדה שדווקא השלושה שציינת, בולדן דשון ופייר דווקא להטו בתחילת העונה והסריחו כמו גופות בהמשך אז לא הייתי מכתיר כבר עכשיו את אובריינט כדבר הגדול הבא. לדעתי העונה תקום או תיפול על פארגו, סקוטי וטאריק. מקווה מאוד שהשלושה יהיו בינגו אחרת אפשר כבר ללכת לים.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־19 אורחים