המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:פארגו, ווילבקין, זוסמן, לוי ובלאק (הנה ספאחיה מנסה כבר עכשיו שילוב של פארגו וווילבקין ביחד בחמישייה הפותחת, מעניין מאוד)
שיהיה בהצלחה, פחות מ20 הפרש לא נחשב ניצחון
משחק ראשון שלו עם הקבוצה.TAYO כתב:רק לי בלאק נראה אובד עצות? בעיקר בהתקפה, אבל גם בהגנה ביציאה לקלעים
Sent from my iPhone using Tapatalk
toja27 כתב:Jack55 כתב:פארגו, ווילבקין, זוסמן, לוי ובלאק (הנה ספאחיה מנסה כבר עכשיו שילוב של פארגו וווילבקין ביחד בחמישייה הפותחת, מעניין מאוד)
לא רואה את המשחק אבל מישהו מוכן להסביר לי למה נמרוד לוי עולה בחמישיה? זה באמת מדמה את מה שהולך לקרות או שספאחיה מעלה שחקנים רנדומלית?
toja27 כתב:Jack55 כתב:פארגו, ווילבקין, זוסמן, לוי ובלאק (הנה ספאחיה מנסה כבר עכשיו שילוב של פארגו וווילבקין ביחד בחמישייה הפותחת, מעניין מאוד)
לא רואה את המשחק אבל מישהו מוכן להסביר לי למה נמרוד לוי עולה בחמישיה? זה באמת מדמה את מה שהולך לקרות או שספאחיה מעלה שחקנים רנדומלית?
TAYO כתב:רק לי בלאק נראה אובד עצות? בעיקר בהתקפה, אבל גם בהגנה ביציאה לקלעים
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jack55 כתב:toja27 כתב:Jack55 כתב:פארגו, ווילבקין, זוסמן, לוי ובלאק (הנה ספאחיה מנסה כבר עכשיו שילוב של פארגו וווילבקין ביחד בחמישייה הפותחת, מעניין מאוד)
רנדומלית, הוא גם מבצע המון חילופים .
BIG sofo כתב:רול , ריי, קיין גרועים גם מול הסינים
שמואל1 כתב:דני אבדיה עולה לפני קלוירו. מעניין.
ShiriV כתב:צריך ועדת חקירה לגבי הכושר של רול. זה משהו שהייתי קונסת אותו עליו אפילו
אמרו שרק אובראיינט לא כשירShiriV כתב:שמואל1 כתב:דני אבדיה עולה לפני קלוירו. מעניין.
האיש בקו הבריאות?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google [Bot] ו־22 אורחים