המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:לוי הרס לטיוס פוטבאק מהסרטים
Jack55 כתב:יפה בלאק .
דרך אגב קלויארו עדיין לא עלה לשחק, כנראה הוא פצוע או משהו לא יודע מה יש לו .
שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
הוא יפגוש הרבה סנטרים עם קליעה מבחוץ ופיזיים לא פחות ממנו, כמו ברנדון באס שהוא שחקן NBA לגיטימי? לא נראה לי.שועל כתב:שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
אהמ... לא רוצה להתחיל את זה שוב אבל... הוא כן?
שועל כתב:שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
שמואל1 כתב:הוא יפגוש הרבה סנטרים עם קליעה מבחוץ ופיזיים לא פחות ממנו, כמו ברנדון באס שהוא שחקן NBA לגיטימי? לא נראה לי.שועל כתב:שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
TAYO כתב:שועל כתב:שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
מבחינה התקפית אחרי מה שראיתי את אובריינט עושה לוסלי אני חושב שמכבי צריכה מבלאק בעיקר הגנה וריבאונד. השאלה איך גורמים לבלאק להחזיק מעמד בלי חמש עבירות כבר ברבע שלישי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
שועל כתב:שמואל1 כתב:הוא יפגוש הרבה סנטרים עם קליעה מבחוץ ופיזיים לא פחות ממנו, כמו ברנדון באס שהוא שחקן NBA לגיטימי? לא נראה לי.שועל כתב:שמואל1 כתב:באסה שבלאק נכנס לבעיית עבירות. רציתי לראות אותו יותר דקות. ברנדון באס משוכה לא פשוטה. מצד שני, הוא לא יפגוש הרבה סנטרים כאלו.
הוא יפגוש הרבה סנטרים ברמה שלו וגם טובים יותר
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot] ו־22 אורחים