26 ספטמבר 2018, 18:03
26 ספטמבר 2018, 18:08
felix_r כתב:TAYO כתב:felix_r כתב:TAYO כתב:MTA2311 כתב:צהל צריך לקבוע תאריך לקורס לפי לוז גביע ווינר של איגור קולשוב?
בוודאי. בין יוני לספטמבר יש מספיק זמן. קולשוב הוא לא הנושא אלא איך צה"ל מתייחס לספורטאים מצטיינים שהקדישו מרבית שנות ילדותם וצעירותם כדי להצטיין בדבר מסוים שיש בו אינטרס לאומי.
צה"ל (המדינה) הרי כבר הכיר בחשיבות הנושא, אז למה כשמגיעים לשלב הביצוע לא פועלים לפי העקרונות המנחים? ואם כבר קבעו את הקורס, מדוע אי אפשר לשחרר אותו לכמה שעות?
מצטער מאוד, אבל לשחק כדורסל זה לא אינטרס לאומי. להגן על המדינה זה כן אינטרס לאומי.
רפואה, תחבורה, תרבות, ספורט, בטחון... הכל אינטרס לאומי. המדינה קובעת עדיפויות ועקרונות מנחים. אני בכלל לא מבין על מה הויכוח?
אז אף אחד לא אמור לעשות צבא, כי הכל זה אינטרס לאומי, למה דווקא ספורטאים? מה גם שספורט זה בסך הכל בידור ורחוק מאוד מלהיות אינטרס לאומי בכלל. אם אף אחד בארץ לא ישחק כדורסל או כדורגל, זה לא יפגע במדינה אפילו במילימטר. אבל אם לא תדאג לביטחון המדינה, המדינה הזאת תעלם בשניה.
26 ספטמבר 2018, 18:13
26 ספטמבר 2018, 19:11
התנין 2 כתב:אני בטוח שהיעדרותו מהבסיס של חייל שהוא במקרה ספורטאי, ושנתפר עבורו תפקיד שקר כלשהו, לערב אחד שבו מתקיים משחק לא היה פוגע בחוסן הביטחוני של מדינת ישראל.
26 ספטמבר 2018, 19:28
Ran222 כתב:התנין 2 כתב:אני בטוח שהיעדרותו מהבסיס של חייל שהוא במקרה ספורטאי, ושנתפר עבורו תפקיד שקר כלשהו, לערב אחד שבו מתקיים משחק לא היה פוגע בחוסן הביטחוני של מדינת ישראל.
זה טיעון דמגוגי, אפשר גם לומר שהיעדרותו ממשחק בטורניר קדם העונה של שחקן בן 21 לא יפגע בקריירה שלו.
26 ספטמבר 2018, 19:53
התנין 2 כתב:באשר לשאלה מדוע רק ספורטאים - פשוט מאוד. מעבר לכך שהפיק של ספורטאי הוא מאוד קצר, הרי שגילאי הצבא מאוד קריטיים בהתפתחות של ספורטאי, כך ששירות צבאי במתכונת מלאה מגיל 18 עד 21 יהרוס גם את מאגר הכישרונות הדליל שקיים היום.
שנית, כמות החיילים שמקבלים מעמד של ספורטאי מצטיין או עילוי היא באמת זעומה. אנחנו בהחלט יכולים לשאת זאת מבלי שאף אחד ירגיש בכך.
26 ספטמבר 2018, 20:17
26 ספטמבר 2018, 20:19
26 ספטמבר 2018, 20:21
26 ספטמבר 2018, 20:23
התנין 2 כתב:Ran222 כתב:התנין 2 כתב:אני בטוח שהיעדרותו מהבסיס של חייל שהוא במקרה ספורטאי, ושנתפר עבורו תפקיד שקר כלשהו, לערב אחד שבו מתקיים משחק לא היה פוגע בחוסן הביטחוני של מדינת ישראל.
זה טיעון דמגוגי, אפשר גם לומר שהיעדרותו ממשחק בטורניר קדם העונה של שחקן בן 21 לא יפגע בקריירה שלו.
אין סימטריה בין הצדדים. צה"ל לא ירגיש בכלל את היעדרותו וכל הסירוב הזה נובע מרצון להראות למי יש יותר גדול. לעומת זאת, אמנם זה לא משחק קריטי לקריירה שלו אבל עדיין בשלב הזה של הקריירה חשוב שיראה כמה שיותר דקות משחק, חוץ מזה שזו גם אחלה פלטפורמה להראות מה הוא שווה.
26 ספטמבר 2018, 20:31
26 ספטמבר 2018, 21:04
Jack55 כתב:טוב נראלי שעם כל הדיבורים על קולשוב שכחו שיש בכל זאת משחק .
נראה שראשל"צ מסתדרת יפה גם בלי קולשוב - מחצית ראשונה הסתיימה 43:31 לראשון .
26 ספטמבר 2018, 21:22
אלדד אקוניס, זה מי. שי האוזמן ניסה חצי לעקוץ את פוטוצ'ניק לפני המשחק ושאל אותו על תהליך הבנייה.. מראות (מוכרים ו)קשים.TAYO כתב:Jack55 כתב:טוב נראלי שעם כל הדיבורים על קולשוב שכחו שיש בכל זאת משחק .
גם קבוצת הקט-סל של הבן שלי הייתה מסתדרת מול הרצליה. מי ההזוי שבנה להם את הסגל הזה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
26 ספטמבר 2018, 21:25
Rampel כתב:אלדד אקוניס, זה מי. שי האוזמן ניסה חצי לעקוץ את פוטוצ'ניק לפני המשחק ושאל אותו על תהליך הבנייה.. מראות (מוכרים ו)קשים.TAYO כתב:Jack55 כתב:טוב נראלי שעם כל הדיבורים על קולשוב שכחו שיש בכל זאת משחק .
גם קבוצת הקט-סל של הבן שלי הייתה מסתדרת מול הרצליה. מי ההזוי שבנה להם את הסגל הזה?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
26 ספטמבר 2018, 21:33
26 ספטמבר 2018, 21:33
ינואר ופברואר? חנוכה זה להיות נדיב איתםTAYO כתב:Rampel כתב:אלדד אקוניס, זה מי. שי האוזמן ניסה חצי לעקוץ את פוטוצ'ניק לפני המשחק ושאל אותו על תהליך הבנייה.. מראות (מוכרים ו)קשים.TAYO כתב:Jack55 כתב:טוב נראלי שעם כל הדיבורים על קולשוב שכחו שיש בכל זאת משחק .
עד ינואר מחליפים שני זרים, עד פברואר המאמן לא איתנו.
26 ספטמבר 2018, 21:38
Holiday_Armadillo כתב:ינואר ופברואר? חנוכה זה להיות נדיב איתםTAYO כתב:Rampel כתב:אלדד אקוניס, זה מי. שי האוזמן ניסה חצי לעקוץ את פוטוצ'ניק לפני המשחק ושאל אותו על תהליך הבנייה.. מראות (מוכרים ו)קשים.TAYO כתב:Jack55 כתב:טוב נראלי שעם כל הדיבורים על קולשוב שכחו שיש בכל זאת משחק .
עד ינואר מחליפים שני זרים, עד פברואר המאמן לא איתנו.
26 ספטמבר 2018, 21:44
26 ספטמבר 2018, 22:12
עונת הבכורה של עירוני נס ציונה באירופה תימשך לפחות עוד שני משחקים. הקבוצה של נדב זילברשטיין הביסה 76:100 בחוץ את סודרטאליה השבדית במשחק הגומלין אחרי שניצחה בהפרש של חמש נקודות במשחק הראשון ותתמודד מול קלוז' הרומנית על מקום בשלב הבתים
קלעו לנס ציונה: גלאדנס 22, 7 ריבאונדים, 3 חסימות דן 18, 7 ריבאונדים, ו-6 אסיסטים, קוק 13, ברנדוויין 12, גוט 11, בראון-רמירז 9 ו-11 אסיסטים, פיטשון 7, דואו 6 ו-9 ריבאונדים וסולומון 2. הרבו לסודרטאליה: ביזאצה 17 ומגאריטי 15 ו-11 ריבאונדים
26 ספטמבר 2018, 22:15
Holiday_Armadillo כתב:עונת הבכורה של עירוני נס ציונה באירופה תימשך לפחות עוד שני משחקים. הקבוצה של נדב זילברשטיין הביסה 76:100 בחוץ את סודרטאליה השבדית במשחק הגומלין אחרי שניצחה בהפרש של חמש נקודות במשחק הראשון ותתמודד מול קלוז' הרומנית על מקום בשלב הבתים
קלעו לנס ציונה: גלאדנס 22, 7 ריבאונדים, 3 חסימות דן 18, 7 ריבאונדים, ו-6 אסיסטים, קוק 13, ברנדוויין 12, גוט 11, בראון-רמירז 9 ו-11 אסיסטים, פיטשון 7, דואו 6 ו-9 ריבאונדים וסולומון 2. הרבו לסודרטאליה: ביזאצה 17 ומגאריטי 15 ו-11 ריבאונדים