המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הגעתם לזריקה אחרונה נגד פנר כשחסרים שני שחקני חמישייה ועוד שלושה שחקני רוטציה ואנשים פה מאבדים את זה
felix_r כתב:reuelc כתב:פארגו היה צריך לסיים בלייאפ ולא בדאנק, ובזריקה האחרונה הוא יכל לקחת עוד איזה מטר קדימה
מה היה עם הדאנק? לא ראיתי
ShiriV כתב:TAYO כתב:כל כך מרגיז שעדיין אי אפשר לדעת מי זו מכבי. מגיע בלאק, יוצא אובריינט, מגיע דיבה, יוצא ווילבקין. מה שכן, רול היה חסר למישהו היום?
Sent from my iPhone using Tapatalk
למכבי לא היתה קליעה היום אז הוא בהחלט היה חסר. רק כמה חבל שהוא בכושר כל כך מזעזע.. לא יודעת אם היה מצליח לתרום גם היום
לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדשmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגעתם לזריקה אחרונה נגד פנר כשחסרים שני שחקני חמישייה ועוד שלושה שחקני רוטציה ואנשים פה מאבדים את זה
תודה
reuelc כתב:באמת לא ברור מה היה דחוף להשאיר רול ולא להביא איזה אתלט עם קליעה
Holiday_Armadillo כתב:לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדשmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגעתם לזריקה אחרונה נגד פנר כשחסרים שני שחקני חמישייה ועוד שלושה שחקני רוטציה ואנשים פה מאבדים את זה
תודה
כי לפעמים אנשים אומרים בשבילך את מה שאתה רוצה להגידtoja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדשmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגעתם לזריקה אחרונה נגד פנר כשחסרים שני שחקני חמישייה ועוד שלושה שחקני רוטציה ואנשים פה מאבדים את זה
תודה
אני רק לא הבנתי למה אורי הודה לך
אבל בסדר..נחמד מצידו.
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדשmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגעתם לזריקה אחרונה נגד פנר כשחסרים שני שחקני חמישייה ועוד שלושה שחקני רוטציה ואנשים פה מאבדים את זה
תודה
אבל בסדר..נחמד מצידו.
חרא, אל תאמין לתשקורת ה0מולנית אם היא תגיד לך משהו אחרMmm כתב:אז איך נראית מכבי?
my man כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדשmy man כתב:Holiday_Armadillo כתב:הגעתם לזריקה אחרונה נגד פנר כשחסרים שני שחקני חמישייה ועוד שלושה שחקני רוטציה ואנשים פה מאבדים את זה
תודה
אבל בסדר..נחמד מצידו.
אף אחד לא אמר זה..
מתסכל אותי התסכול של אנשים מהפסדים במשחקי הכנה..
toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדשmy man כתב:תודה
אבל בסדר..נחמד מצידו.
אף אחד לא אמר זה..
אבל זה היה נראה שגם אתה התבאסת מהכניסה להארכה הייתי צריך לשים את הדגש על אורי ולא על ההודה .
אבל בסדר, זה אני בחצי צחוק.
הכל פה מדוייק חוץ מזה שציינתי שאני בעבודה (כן, עדיין) ולא רואה את המשחקtoja27 כתב:דרך אגב כרמל אל תשחקי אותה אשת קרח , ידוע ששחררת כמה קללות וזרקת את השלט של הטלויזיה על הרצפה כשנכנסנו שוב להארכה ואז שניה אחרי זה באת לפורום ורשמת על פרופורציות..
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא שאכפת לי, כן? פרופורציות זה מהפורום הזה הלאה, אבל זה מדהים לראות כל פעם מחדש
אבל בסדר..נחמד מצידו.
אף אחד לא אמר זה..
אבל זה היה נראה שגם אתה התבאסת מהכניסה להארכה הייתי צריך לשים את הדגש על אורי ולא על ההודה .
אבל בסדר, זה אני בחצי צחוק.
התייחסתי לזה במובן המנטלי של הקבוצה..
הובלתם בשנייה האחרונה- קחו את זה..
אבל אני ממש מתחבר למה שכרמל אמרה. סקוטי וג'וני לא היו היום וגם דיבר' במשחק ראשון אחרי פציעה..
מה שכן- אשכרה עוד שבועיים יורוליג ועוד אין סגל מלא..זה- מוציא אותי מדעתי..
Holiday_Armadillo כתב:הכל פה מדוייק חוץ מזה שציינתי שאני בעבודה (כן, עדיין) ולא רואה את המשחקtoja27 כתב:דרך אגב כרמל אל תשחקי אותה אשת קרח , ידוע ששחררת כמה קללות וזרקת את השלט של הטלויזיה על הרצפה כשנכנסנו שוב להארכה ואז שניה אחרי זה באת לפורום ורשמת על פרופורציות..
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים