שמואל1 כתב:בלאק 11 נקודות, 14 ריבאונדים.
תענוג
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:בלאק 11 נקודות, 14 ריבאונדים.
cifkcv כתב:קצת מתחיל להתאהב בבלאק.
אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:בלאק 11 נקודות, 14 ריבאונדים.
תענוג
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא חושב שזה קשור לשילוב ביניהם. ווילבקין לא היה טוב גם כשפארגו לא שיחק.Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
כשרציתי שפארגו יחתום אחרי ווילבקין זה כי חשבתי שהם יכולו להשלים אחד את השני מצוין מהספסל
אין להם מה לעשות ביחד על המגרש, אתה מאבד את אחד מהם בצורה הזאת
er79 כתב:דמיון חזותי מפליא, שניהם לבשו את הספרה 0, שניהם מהירים כשד ומטומטמים להחריד. מרקז היינס וקנדריק ריי או שהם אחים תאומים או שזה אותו שחקן ששינה שם ועוקץ את מכבי במרמה.
ShiriV כתב:er79 כתב:דמיון חזותי מפליא, שניהם לבשו את הספרה 0, שניהם מהירים כשד ומטומטמים להחריד. מרקז היינס וקנדריק ריי או שהם אחים תאומים או שזה אותו שחקן ששינה שם ועוקץ את מכבי במרמה.
נראה לי כבר היינו בסנריו הזה.. מרקיז לבש 5
שמואל1 כתב:לא חושב שזה קשור לשילוב ביניהם. ווילבקין לא היה טוב גם כשפארגו לא שיחק.Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
כשרציתי שפארגו יחתום אחרי ווילבקין זה כי חשבתי שהם יכולו להשלים אחד את השני מצוין מהספסל
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
er79 כתב:ShiriV כתב:er79 כתב:דמיון חזותי מפליא, שניהם לבשו את הספרה 0, שניהם מהירים כשד ומטומטמים להחריד. מרקז היינס וקנדריק ריי או שהם אחים תאומים או שזה אותו שחקן ששינה שם ועוקץ את מכבי במרמה.
נראה לי כבר היינו בסנריו הזה.. מרקיז לבש 5
אה כן? זכרתי 0 אחד גדול. כנראה הרושם שהותיר לי קיבל ממני פרשנות למספר החולצה.
אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
או - לנסות לעשות מה שעשו עם קול ופארגו בסוף העונה שעברה, כשכל אחד מהם הוביל את הכדור לסירוגין. זה עבד מצויין אז (אומנם במסגרת ליגת הפח), ואני חושב שזה יכול לעבוד גם במקרה הזה. רק שהמאמן צריך להנחות על כך ולדאוג שווילבקין אכן יקבל יותר זמן עם הכדור.
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:מה שכן, הצורה שספאחיה משתמש בו לצד פארגו היא רעה מאוד. אתה לא יכול לשים אותו בפינה ולקוות שהכל יסתדר. הוא חייב להיות ה-איש של מכבי, הוא צריך להיות במרכז הבמה. כך הוא יקבל את הביטחון ויממש את הפוטנציאל. ופארגו מספיק מנוסה כדי להבין את זה.
או - לנסות לעשות מה שעשו עם קול ופארגו בסוף העונה שעברה, כשכל אחד מהם הוביל את הכדור לסירוגין. זה עבד מצויין אז (אומנם במסגרת ליגת הפח), ואני חושב שזה יכול לעבוד גם במקרה הזה. רק שהמאמן צריך להנחות על כך ולדאוג שווילבקין אכן יקבל יותר זמן עם הכדור.
לא הייתי רוצה לראות את זה העונה
מקרים מסויימים כשאין ברירה - אולי
כשיטת משחק? לא תודה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים