טורניר ינאקופולוס : מכבי ת"א נגד חימקי, שישי 17:55, ספורט5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר ינאקופולוס : מכבי ת"א נגד חימקי, שישי 17:55, ספור

הודעהעל ידי Rampel » 30 ספטמבר 2018, 02:48

אין לי פחד מההגדרה של אולאראונד. אנחנו פשוט לא מסכימים עליה.

אולאראונד זה שחקן שיודע לספק תמורה בכל האספקטים הבסיסיים של המשחק. הוא גם נקרא ככה, כי הכדור תמיד עובר דרכו, לא משנה באיזו עמדה הוא משחק. פשוט כי הוא יכול לתרום בכל דבר ולפעמים גם בכמה עמדות. זוס הוא כרגע ממש לא זה. מה שאתה מתכוון אליו הוא שחקן "Two Way". שיודע לתת תרומה טובה התקפית (קליעה, חדירה, מסירה) ותרומה טובה הגנתית (חטיפות, ריבאונד).

קלעי "Two Way" לרוב מאופיין גם כשחקן שזורק בעיקר מחוץ לקשת ולרוב הוא נמצא בתת קטגוריה של זה שנקראית 3&D - שאם כבר זה המושג שאתה מפחד ממנו. זה לא אומר שכל הרפרטואר ההתקפי של השחקן הוא לזרוק שלשות, אבל כן שזה הנשק המרכזי שלו.

עזוב סטטיסטיקה (למרות שגם היא מצביעה על זה והראיתי לך את זה), זה בדיוק הכיוון שאליו הולך סגנון המשחק של זוס ואין מה לפחד מזה או להתבייש בזה. קליי תומפסון הוא שחקן כזה. זוס עדיין לא לגמרי שם, כי הוא לא מספיק מפוקס לא הגנתית ולא בזריקה, אבל הסגנון שלו מתחיל להזכיר את זה.

ובנוגע לבורשטיין.. נו באמת.. בורשטיין הדיח בחצי הגמר את ספרד של פאו גאסול וחוזה קלדרון. לא היה באליפות אירופה האחרונה שום דבר שמזכיר את הרמה ההיא. וכשבורשטיין חזר ככוכב מהעתודה, גם כן בגיל 20, הוא השתלב כשחקן מין המניין ברוטציה של מכבי שעתידה להיות אלופת אירופה. אני לא זוכר אותו בשום שלב בורח לפינות. אין מקום להשוות כרגע.

אז בוא, פליקס, אנחנו לא נסכים בנושא הזה. בוא נסכים שלא להסכים ושיהיה לילה טוב.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 30 ספטמבר 2018, 03:08

הדיון שלכם סיפק לי שעשוע נעים בשעת לילה מאוחרת, אז קודם כל- תודה לכם.
עכשיו, בואו אספר לכם מה אני רואה ביובל זוסמן.

אני מבין לגמרי את מה ששניכם כותבים.
בהווה, נכון לרגע הזה, יובל הוא שחקן מוגבל מאוד ברמת יורוליג. הוא לא קלעי אוטומטי או מגוון. אפילו לא קלעי יציב.
היתרונות היחסיים שלו, נכון להרגע, בלבל הזה, הם ביכולת שלו לספק 3&D ברמה יחסית גבוהה, בטח ביחס לאלטרנטיבות בקבוצה.
אני מסכים שהכדרור שלו סופר בעייתי. הצעד הראשון שלו לא מהיר במיוחד. הוא לא אתלט גדול. הגנתית הוא מעט מוגבל, מבחינה אתלטית.

אבל אני לגמרי רואה את הפוטנציאל שלו ואני מסכים עם פליקס שהוא לא שחקן 3&D בDNA שלו.
הוא לגמרי שחקן אול-אראונד. הוא רוצה לתרום בכל האספקטים, והוא גם הוכיח, לפחות ברמת הנבחרות, שהוא מסוגל גם לעשות את זה.

בנבחרת העתודה זוסמן לחלוטין היה פוינט פורוורד.
אני מבין שקל יותר להסתכל על הסגנון הפרוע והמשוחרר של אבדיה, ולהגיד עליו ״פוינט פורוורד״. כי יש לו כבר את היכולת לייצר מכדרור. הטיפול שלו בכדור יותר טבעי, הצעד הראשון שלו יותר מהיר, והכל בא לו בטבעיות.

מה שמעניין אצל זוס, זה שהוא כן מצליח לנהל את המשחק למרות המגבלות ההתקפיות שלו.
זה בולט גם בקליעה וגם בכדרור. יש ליובל תנועה גמלונית לגמרי. שחרור כדור מעט מוזר. אבל עדיין, הוא מצליח, בסה״כ, לעשות דברים יפים.
ֿאם נסתכל על העתודה- יובל הוביל את הנבחרת באסיסטים עם 3.6 למשחק, בעוד בריסקר מאחוריו עם 2.9 ובני עם 1.9 למשחק.

היכולת שלו לאתר שחקן חופשי היא טובה. העובדה שהוא לא מטפל בכדור מספיק טוב או מסוגל לייצר לעצמו מצב זריקה מגבילה אותו, והוא עדיין מוסר טוב.
הוא שחקן חכם, ונראה שיש לו מודעות עצמית גבוהה. במכבי ״יענישו״ אותו אם ישתולל יותר מדי (מה שאבדיה הרשה לעצמו, נניח), כי יודעים שהוא מסוגל לתרום גם בלי כל הבלאגן.

אני מעריך שבליגה הוא יקבל קרדיט נרחב, ישחק הרבה ויוכל להמשיך לשדרג את עצמו. הוא בכיוון טוב, פשוט צריך הרבה סבלנות.
העיקר שימשיך לצבור בטחון.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Rampel » 30 ספטמבר 2018, 03:31

הבנתי, אז עשרות המשחקים שראיתי בהם את זוסמן הם כאין וכאפס למשחק היחיד שלא ראיתי, כי הרי לא ראיתי אותו בשיא תפארתו ברמת ליגת ז' שפיבא הביאה את עצמה.

החיפוש שלך להקניט בעיקר מוציא אותך מגוכח. כשהראיתי לך שהסטטיסטיקה מראה שזוסמן משחק לכיוון של 3&D זה בא לידי ביטוי בכמות שלשות שהוא לוקח. גם רשמתי לך את זה באחת התגובות.

מיותר לנהל איתך דיונים, זה פשוט בלתי אפשרי. תמשיך לעוות את המציאות ולספר לעצמך סיפורים. אני איתך גמרתי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי toja27 » 30 ספטמבר 2018, 09:11

Rampel כתב:הבנתי, אז עשרות המשחקים שראיתי בהם את זוסמן הם כאין וכאפס למשחק היחיד שלא ראיתי, כי הרי לא ראיתי אותו בשיא תפארתו ברמת ליגת ז' שפיבא הביאה את עצמה.

החיפוש שלך להקניט בעיקר מוציא אותך מגוכח. כשהראיתי לך שהסטטיסטיקה מראה שזוסמן משחק לכיוון של 3&D זה בא לידי ביטוי בכמות שלשות שהוא לוקח. גם רשמתי לך את זה באחת התגובות.

מיותר לנהל איתך דיונים, זה פשוט בלתי אפשרי. תמשיך לעוות את המציאות ולספר לעצמך סיפורים. אני איתך גמרתי.

תגובה חריפה לחציל...נו אז מה אם ממי מעריץ אותו?

"מיותר לנהל איתך דיונים, זה פשוט בלתי אפשרי. תמשיך לעוות את המציאות ולספר לעצמך סיפורים. אני איתך גמרתי"

האמת עכשיו קראתי את הפוסט של חציל שוב וטוב שנכנסת בו..הבחור לא יודע מתי לעצור - "הדיון שלכם סיפק לי שעשוע נעים בשעת לילה מאוחרת"- כאילו הוא אמיתי שזה מה שהוא עשה בזמן שקרא את השיחה שלכם? כאילו כל אחד והעניין שלו ואני אדם מכיל אבל זה אפילו תפס אותי בהפתעה. ובסוף עוד מודה לכם...לא , הוא משהו מיוחד.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google [Bot] ו־17 אורחים