במשחק נגד ראשון זה כבר יהיה שבוע וחצי (בהתחלה מכבי אמורה שהוא ייעדר שבוע)TAYO כתב:כמה זמן אובריינט בחוץ כבר?
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
במשחק נגד ראשון זה כבר יהיה שבוע וחצי (בהתחלה מכבי אמורה שהוא ייעדר שבוע)TAYO כתב:כמה זמן אובריינט בחוץ כבר?
שמואל1 כתב:במשחק נגד ראשון זה כבר יהיה שבוע וחצי (בהתחלה מכבי אמורה שהוא ייעדר שבוע)TAYO כתב:כמה זמן אובריינט בחוץ כבר?
גל גל כתב:אם ריי משחק
זה אומר שהוא נרשם כזר להמשך העונה בליגה ?
כי מותר רק 8 לא ?
גל גל כתב:אם ריי משחק
זה אומר שהוא נרשם כזר להמשך העונה בליגה ?
כי מותר רק 8 לא ?
גל גל כתב:זה לא קטע של יכולים או לא
זה קטע של לתפוס מקום של זר
חיזוק
my man כתב:גל גל כתב:זה לא קטע של יכולים או לא
חיזוק
שוב אני אומר מי שנרשם בגביע ווינר לא נחשב שנרשם לליגה..
זה טורניר הכנה למי ששכח..
גל גל כתב:my man כתב:גל גל כתב:זה לא קטע של יכולים או לא
חיזוק
שוב אני אומר מי שנרשם בגביע ווינר לא נחשב שנרשם לליגה..
זה טורניר הכנה למי ששכח..
כן אני יודע פשוט עניתי לjack55
Jack55 כתב:קיין ואובראיינט לא ישתתפו נגד ראשון
הראשון מנוחה והשני עדיין פציעה .
Jack55 כתב:Jack55 כתב:קיין ואובראיינט לא ישתתפו נגד ראשון
בone עכשיו רשמו שרק לוי ואובראיינט לא יהיו בסגל
בשלות כתב:Jack55 כתב:Jack55 כתב:קיין ואובראיינט לא ישתתפו נגד ראשון
גם ריי בחוץ. מעניין.....
מאוד מעניין. אולי מכבי הבינו משהו ממשחקי ההכנה?בשלות כתב:Jack55 כתב:Jack55 כתב:קיין ואובראיינט לא ישתתפו נגד ראשון
גם ריי בחוץ. מעניין.....
או שהם חלילה עושים את הדבר הנכון ופשוט לא רושמים אותו למסגרות הישראליות, בתקווה למצוא קבוצה שתהייה מוכנה לקבל אותו בהשאלה ולפנות מקום בסגל.שמואל1 כתב:מאוד מעניין. אולי מכבי הבינו משהו ממשחקי ההכנה?בשלות כתב:Jack55 כתב:Jack55 כתב:קיין ואובראיינט לא ישתתפו נגד ראשון
גם ריי בחוץ. מעניין.....
לזה התכוונתי. הלוואי.Rampel כתב:או שהם חלילה עושים את הדבר הנכון ופשוט לא רושמים אותו למסגרות הישראליות, בתקווה למצוא קבוצה שתהייה מוכנה לקבל אותו בהשאלה ולפנות מקום בסגל.שמואל1 כתב:מאוד מעניין. אולי מכבי הבינו משהו ממשחקי ההכנה?בשלות כתב:Jack55 כתב:Jack55 כתב:קיין ואובראיינט לא ישתתפו נגד ראשון
גם ריי בחוץ. מעניין.....
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
felix_r כתב:אל תשכחו, שלמכבי יש 8 זרים, אבל במשחק מותר לשתף רק 6. אז שני זרים צריכים להשאר בחוץ בכל מקרה. אובריינט פצוע - זה אחד, וריי זה השני.
Jack55 כתב:felix_r כתב:אל תשכחו, שלמכבי יש 8 זרים, אבל במשחק מותר לשתף רק 6. אז שני זרים צריכים להשאר בחוץ בכל מקרה. אובריינט פצוע - זה אחד, וריי זה השני.
טעות לדעתי, דווקא במשחקי ההכנה האחרונים שנשארו (גביע ווינר) הייתי רושם אותו ונותן לו להמשיך לשחק עם הקבוצה ולנסות להוכיח מה הוא שווה למרות שעד עכשיו הוא לא השאיר רושם מי יודע מה .
יכולים לחפש לו קבוצה גם בזמן שרושמים אותו למשחקים.
לליגה אני גם לא הייתי רושם אותו אבל עד אז יש את גביע ווינר ולמפעל הזה צריך לרשום אותו לדעתי .
felix_r כתב:Jack55 כתב:felix_r כתב:אל תשכחו, שלמכבי יש 8 זרים, אבל במשחק מותר לשתף רק 6. אז שני זרים צריכים להשאר בחוץ בכל מקרה. אובריינט פצוע - זה אחד, וריי זה השני.
טעות לדעתי, דווקא במשחקי ההכנה האחרונים שנשארו (גביע ווינר) הייתי רושם אותו ונותן לו להמשיך לשחק עם הקבוצה ולנסות להוכיח מה הוא שווה למרות שעד עכשיו הוא לא השאיר רושם מי יודע מה .
יכולים לחפש לו קבוצה גם בזמן שרושמים אותו למשחקים.
לליגה אני גם לא הייתי רושם אותו אבל עד אז יש את גביע ווינר ולמפעל הזה צריך לרשום אותו לדעתי .
אם הוא לא מספיק טוב להרשם לליגה, אז הוא מספיק טוב ליורוליג? גם פה יש איזה כשל לוגי... הוא סתם שחקן חלש ופשוט צריך להשאיל אותו. הבעיה היא, שאי אפשר לקבל עליו מספיק כסף, כי יש כמוהו הרבה בליגה שלנו והם מקבלים 70-80 אלף דולר לעונה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים