28 ספטמבר 2018, 10:14
TAYO כתב:Ran222 כתב:עמוס פרישמן: "השחקנים מתלוננים על התנאים בצה"ל? זו יריקה בפרצוף"יו"ר הוועדה המקצועית באיגוד זועם על התלונות הרבות בנוגע לתנאי הקורס של הכדורסלנים המצטיינים: "הובהר להם מראש שבמהלך הקורס הם לא ישוחררו. ממה הם מופתעים? זה מקומם"
https://sports.walla.co.il/item/3189940
חחח אז פרישמן אחראי לפאדיחה של קביעת תאריך הקורס?
Sent from my iPhone using Tapatalk
28 ספטמבר 2018, 12:16
אתה חושב שלפרישמן יש say במתי יהיה קורס צבאי?TAYO כתב:Ran222 כתב:עמוס פרישמן: "השחקנים מתלוננים על התנאים בצה"ל? זו יריקה בפרצוף"יו"ר הוועדה המקצועית באיגוד זועם על התלונות הרבות בנוגע לתנאי הקורס של הכדורסלנים המצטיינים: "הובהר להם מראש שבמהלך הקורס הם לא ישוחררו. ממה הם מופתעים? זה מקומם"
https://sports.walla.co.il/item/3189940
חחח אז פרישמן אחראי לפאדיחה של קביעת תאריך הקורס?
28 ספטמבר 2018, 16:44
28 ספטמבר 2018, 18:44
Jack55 כתב:מקל הנדודים: לאן נעלמו הזרים שכיכבו בארץ?
סמית' נחת בצרפת, צירבס חזר למקום בו הכל התחיל, האריסון והנרי הלכו לכסף הגדול ורייס חזר לשתף פעולה עם היקמן. רכבת הזרים שמגיע לליגת העל בכל שנה ייצרה לא מעט כאלה שהטביעו חותם. יצאנו לבדוק איפה נמצאים היום הבולטים מהכדורסל הישראלי
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 93047.html
29 ספטמבר 2018, 08:30
Jack55 כתב:מקל הנדודים: לאן נעלמו הזרים שכיכבו בארץ?
סמית' נחת בצרפת, צירבס חזר למקום בו הכל התחיל, האריסון והנרי הלכו לכסף הגדול ורייס חזר לשתף פעולה עם היקמן. רכבת הזרים שמגיע לליגת העל בכל שנה ייצרה לא מעט כאלה שהטביעו חותם. יצאנו לבדוק איפה נמצאים היום הבולטים מהכדורסל הישראלי
29 ספטמבר 2018, 12:01
SirCharles כתב:Jack55 כתב:מקל הנדודים: לאן נעלמו הזרים שכיכבו בארץ?
אני בהלם שלארי בראון בחר לקבוצה שלו את ויקטור ראד. כשמוסיפים אליו את שק הבעיות שנקרא רויס ווייט המסקנה המתבקשת היא שלבראון נמאס מהחיים והוא רוצה לקצר אותם ועל הדרך לאכול אוכל איטלקי טוב.
29 ספטמבר 2018, 18:00
29 ספטמבר 2018, 18:45
felix_r כתב:SirCharles כתב:Jack55 כתב:מקל הנדודים: לאן נעלמו הזרים שכיכבו בארץ?
אני בהלם שלארי בראון בחר לקבוצה שלו את ויקטור ראד. כשמוסיפים אליו את שק הבעיות שנקרא רויס ווייט המסקנה המתבקשת היא שלבראון נמאס מהחיים והוא רוצה לקצר אותם ועל הדרך לאכול אוכל איטלקי טוב.
מצד שני ויקטור ראד הוא שחקן מאוד כישרוני, חסר לו רק את הסדר בראש. אם לארי בראון לא יצליח לסדר לו את הראש, אז מי כן?
29 ספטמבר 2018, 19:04
שמואל1 כתב:הערב ב 20:30 הפועל ירושלים נגד אילת במסגרת רבע גמר גביע ווינר. אמארה בסגל.
30 ספטמבר 2018, 19:35
30 ספטמבר 2018, 19:52
Holiday_Armadillo כתב:אני ידועה בכמה שאני לא מחבבת את ליאור אבל לפחות הוא לא יצא אפס קטן כמו החברים שלו והיה מספיק חכם לא ללכלך על המועדון שנתן לו את הבמה הכי גדולה שיש
02 אוקטובר 2018, 12:04
02 אוקטובר 2018, 12:07
Holiday_Armadillo כתב:הייתי היום בבוקר אצל ההורים שלי בנס ציונה ואת מי אני רואה מתהלך לו ברחוב וחוצה את הכביש (במעבר חצייה!!)? ניחשתם נכון, דקוואן קוק
עיר כדורסל
02 אוקטובר 2018, 12:09
חשבתי לזרוק לו משהו (חיובי כמובן) ואז נזכרתי שאני לא ילד בן 13 שמתלהב מהקיום של עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי היום בבוקר אצל ההורים שלי בנס ציונה ואת מי אני רואה מתהלך לו ברחוב וחוצה את הכביש (במעבר חצייה!!)? ניחשתם נכון, דקוואן קוק
עיר כדורסל
חחח קוק סאקר שכמותך
02 אוקטובר 2018, 12:12
Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לזרוק לו משהו (חיובי כמובן) ואז נזכרתי שאני לא ילד בן 13 שמתלהב מהקיום של עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי היום בבוקר אצל ההורים שלי בנס ציונה ואת מי אני רואה מתהלך לו ברחוב וחוצה את הכביש (במעבר חצייה!!)? ניחשתם נכון, דקוואן קוק
עיר כדורסל
חחח קוק סאקר שכמותך
02 אוקטובר 2018, 12:13
אין לי בעיה עם ספאחיה האמתTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לזרוק לו משהו (חיובי כמובן) ואז נזכרתי שאני לא ילד בן 13 שמתלהב מהקיום של עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי היום בבוקר אצל ההורים שלי בנס ציונה ואת מי אני רואה מתהלך לו ברחוב וחוצה את הכביש (במעבר חצייה!!)? ניחשתם נכון, דקוואן קוק
עיר כדורסל
חחח קוק סאקר שכמותך
נראה אותך מתאפקת ככה כשתעברי ליד ספאחייה...
02 אוקטובר 2018, 12:14
Holiday_Armadillo כתב:אין לי בעיה עם ספאחיה האמתTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לזרוק לו משהו (חיובי כמובן) ואז נזכרתי שאני לא ילד בן 13 שמתלהב מהקיום של עצמוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:הייתי היום בבוקר אצל ההורים שלי בנס ציונה ואת מי אני רואה מתהלך לו ברחוב וחוצה את הכביש (במעבר חצייה!!)? ניחשתם נכון, דקוואן קוק
עיר כדורסל
חחח קוק סאקר שכמותך
02 אוקטובר 2018, 12:16
לא נולדתי אתמולTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לי בעיה עם ספאחיה האמתTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לזרוק לו משהו (חיובי כמובן) ואז נזכרתי שאני לא ילד בן 13 שמתלהב מהקיום של עצמוTAYO כתב:חחח קוק סאקר שכמותך
חכי קצת.
02 אוקטובר 2018, 12:21
Holiday_Armadillo כתב:לא נולדתי אתמולTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לי בעיה עם ספאחיה האמתTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:חשבתי לזרוק לו משהו (חיובי כמובן) ואז נזכרתי שאני לא ילד בן 13 שמתלהב מהקיום של עצמו
חכי קצת.
אין לי בעיה לחשוב ששחקן או מאמן מסויים לא מתפקדים בצורה טובה ועדיין לא לסלוד מהם כאנשים
מצד שני, אין לי בעיה לחשוב ששחקן או מאמן מסויים טובים מאוד בעבודה שלהם ועדיין לסלוד מהם
וכמובן האופציה השלישית והאהובה עליי של לחשוב שהבן אדם לא קשור למקצוע ולשנוא אותו בלי קשר
02 אוקטובר 2018, 12:22
נופTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:לא נולדתי אתמולTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אין לי בעיה עם ספאחיה האמתTAYO כתב:נראה אותך מתאפקת ככה כשתעברי ליד ספאחייה...
חכי קצת.
אין לי בעיה לחשוב ששחקן או מאמן מסויים לא מתפקדים בצורה טובה ועדיין לא לסלוד מהם כאנשים
מצד שני, אין לי בעיה לחשוב ששחקן או מאמן מסויים טובים מאוד בעבודה שלהם ועדיין לסלוד מהם
וכמובן האופציה השלישית והאהובה עליי של לחשוב שהבן אדם לא קשור למקצוע ולשנוא אותו בלי קשר
אין לך שום סלידה מהאדם שעמד אתמול על הקווים במכבי?