המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:אני לא חושב שיש סיבה להתרגש יותר מדי מההפסד הזה. מעבר לכל הדברים שכבר דיברנו עליהם כאן, הסיפור שעליו
ספאחיה והקבוצה ייבחנו זה היכולת ביורוליג.
מה שכן, אני מסכים שכנראה שלא יהיו כאן יותר מדי ימי חסד.
הבעיה איתו היא שאתה צריך לשכנע קבוצה לשלם עליו 250 אלף דולר. אלו שיהיו מעוניינות בו כנראה לא יכולות להרשות אותו לעצמן ובכללי אפשר למצוא את החבילה שהוא מספק בפחות כסף. בקיצור, בהצלחה להם להיפטר ממנו.Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:עוד שבוע וחצי מכבי תופיע ביורוליג לרצף המשחקים הקשה בתולדותיה. לא רואה איך הקבוצה שורדת את זה.
חייבים לעשות משהו עם ריי עד המחזור הראשון .
מזה קשור עכשיו ?
ריי שיחק ולא ידעתי ?
בלי קשר למשחק, ראינו כבר שריי לא ברמה וזה הזמן לנסות להשאיל אותו ולהביא זר אחר ל3-4 .
Holiday_Armadillo כתב:תמיד טוב לבוא לפה אורי משחקים ולראות שלא שכחנו פרופורציות
Rampel כתב:הבעיה איתו היא שאתה צריך לשכנע קבוצה לשלם עליו 250 אלף דולר. אלו שיהיו מעוניינות בו כנראה לא יכולות להרשות אותו לעצמן ובכללי אפשר למצוא את החבילה שהוא מספק בפחות כסף. בקיצור, בהצלחה להם להיפטר ממנו.Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:שמואל1 כתב:עוד שבוע וחצי מכבי תופיע ביורוליג לרצף המשחקים הקשה בתולדותיה. לא רואה איך הקבוצה שורדת את זה.
חייבים לעשות משהו עם ריי עד המחזור הראשון .
מזה קשור עכשיו ?
ריי שיחק ולא ידעתי ?
בלי קשר למשחק, ראינו כבר שריי לא ברמה וזה הזמן לנסות להשאיל אותו ולהביא זר אחר ל3-4 .
בכל אופן, זה לא רלוונטי למשחק, אין בראשון איזה 3 אימתני שאי אפשר להתמודד איתו, לא זו הייתה הבעיה היום.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Jack55 כתב:Rampel כתב:הבעיה איתו היא שאתה צריך לשכנע קבוצה לשלם עליו 250 אלף דולר. אלו שיהיו מעוניינות בו כנראה לא יכולות להרשות אותו לעצמן ובכללי אפשר למצוא את החבילה שהוא מספק בפחות כסף. בקיצור, בהצלחה להם להיפטר ממנו.Jack55 כתב:גל גל כתב:Jack55 כתב:חייבים לעשות משהו עם ריי עד המחזור הראשון .
מזה קשור עכשיו ?
ריי שיחק ולא ידעתי ?
בכל אופן, זה לא רלוונטי למשחק, אין בראשון איזה 3 אימתני שאי אפשר להתמודד איתו, לא זו הייתה הבעיה היום.
כן יהיה דיי קשה להיפטר ממנו, ובכלל יכול להיות שעכשיו זה כבר מאוחר מדי .
וברור אני דיברתי בכלליות ולא בקשר להיום מה אכפת לי ממשחק בגביע ווינר, אני מדבר על המשך העונה ובזמן הזה עד מחזור היורוליג הראשון מכבי צריכים לזרז את העניינים בנושא הזה...
נשרקה כתב:jol9 כתב:אני לא חושב שיש סיבה להתרגש יותר מדי מההפסד הזה. מעבר לכל הדברים שכבר דיברנו עליהם כאן, הסיפור שעליו
ספאחיה והקבוצה ייבחנו זה היכולת ביורוליג.
מה שכן, אני מסכים שכנראה שלא יהיו כאן יותר מדי ימי חסד.
לא עניין של להתרגש אבל נורה אדומה צריכה להתחיל להבהב.
מכבי רצו תמשחק הזה.
TAYO כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:הבעיה איתו היא שאתה צריך לשכנע קבוצה לשלם עליו 250 אלף דולר. אלו שיהיו מעוניינות בו כנראה לא יכולות להרשות אותו לעצמן ובכללי אפשר למצוא את החבילה שהוא מספק בפחות כסף. בקיצור, בהצלחה להם להיפטר ממנו.Jack55 כתב:גל גל כתב:
מזה קשור עכשיו ?
ריי שיחק ולא ידעתי ?
וברור אני דיברתי בכלליות ולא בקשר להיום מה אכפת לי ממשחק בגביע ווינר, אני מדבר על המשך העונה ובזמן הזה עד מחזור היורוליג הראשון מכבי צריכים לזרז את העניינים בנושא הזה...
יש לנו סגל שכל מאמן בליגה היה לוקח בעיניים עצומות וכל מאמן שני ביורוליג היה מתחנן לאמן. ספאחייה זו בעיה ואני לא רואה את זה משתנה, בהסתמך על מה שראינו בעונה שעברה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jack55 כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:הבעיה איתו היא שאתה צריך לשכנע קבוצה לשלם עליו 250 אלף דולר. אלו שיהיו מעוניינות בו כנראה לא יכולות להרשות אותו לעצמן ובכללי אפשר למצוא את החבילה שהוא מספק בפחות כסף. בקיצור, בהצלחה להם להיפטר ממנו.Jack55 כתב:בלי קשר למשחק, ראינו כבר שריי לא ברמה וזה הזמן לנסות להשאיל אותו ולהביא זר אחר ל3-4 .
יש לנו סגל שכל מאמן בליגה היה לוקח בעיניים עצומות וכל מאמן שני ביורוליג היה מתחנן לאמן. ספאחייה זו בעיה ואני לא רואה את זה משתנה, בהסתמך על מה שראינו בעונה שעברה.
לא אמרתי שהסגל שלנו חלש, להפך מהרגע שהסגל שלנו הושלם תמיד אמרתי שהסגל הזה מפוצץ בפוטנציאל ושלדעתי הוא לא רע בכלל .
אבל מה לעשות יש כמה טעויות ואחת מהטעויות היא ההחתמה של ריי ובמכבי צריכים לנסות לתקן את זה - להשאיל אותו ולהביא זר אחר לעמדה 3-4 .
TAYO כתב:Jack55 כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:Rampel כתב:הבעיה איתו היא שאתה צריך לשכנע קבוצה לשלם עליו 250 אלף דולר. אלו שיהיו מעוניינות בו כנראה לא יכולות להרשות אותו לעצמן ובכללי אפשר למצוא את החבילה שהוא מספק בפחות כסף. בקיצור, בהצלחה להם להיפטר ממנו.
לא אמרתי שהסגל שלנו חלש, להפך מהרגע שהסגל שלנו הושלם תמיד אמרתי שהסגל הזה מפוצץ בפוטנציאל ושלדעתי הוא לא רע בכלל .
אבל מה לעשות יש כמה טעויות ואחת מהטעויות היא ההחתמה של ריי ובמכבי צריכים לנסות לתקן את זה - להשאיל אותו ולהביא זר אחר לעמדה 3-4 .
אני פשוט לא רואה שום דחיפות בעניין הזה. אני כן רואה דחיפות בעניין המאמן. התצוגה של ספאחייה הערב הייתה מבישה והוא חייב להתנצל בפניי השחקנים והאוהדים.
Jack55 כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:TAYO כתב:Jack55 כתב:כן יהיה דיי קשה להיפטר ממנו, ובכלל יכול להיות שעכשיו זה כבר מאוחר מדי .
אני פשוט לא רואה שום דחיפות בעניין הזה. אני כן רואה דחיפות בעניין המאמן. התצוגה של ספאחייה הערב הייתה מבישה והוא חייב להתנצל בפניי השחקנים והאוהדים.
מסכים עם העניין של ספאחיה וגם רשמתי שזה היה חוסר אחריות מצדו של ספאחיה בזה שהוא סוג של הפקיר את השחקנים בדקות הסיום .
אבל לדעתי לפטר אותו זה לא הפיתרון, כמו שיוני רשם רוב הסיכויים שאם יפטרו את ספאחיה יביאו לפה עוד איזה מאמן בדיחה או שנשאר עם גודס עד סוף העונה .
נקווה שפשוט יכנס לעניינים ויתחיל להבין איפה הוא נמצא, יש לו סגל מעולה והוא צריך להתחיל להפעיל אותו בצורה הכי טובה .
reuelc כתב:RonB כתב:לפחות עכשיו יהיה זמן להתאמן
הבעיה לא אימונים, גם אין רוטציה ברורה בקבוצה וזה מסרבל למכבי את המשחק
החציל האצטקי כתב:ההפסד הזה היה צפוי. גם אם היינו מגרדים פה נצחון, אם היינו מרימים את הגביע הייתי מופתע.
מכבי רחוקה מלהיות קבוצה, והמשחק הזה לא אמור לשקף שום דבר חדש שלא ידענו.
יש לנבן ימבה עבודה, אבל אני לא שופט אותו כרגע.
מעצבן- אבל ההפסד לגיטימי, אולי אפילו מתבקש.
ניהול המשחק היה רע, אבל הרגיש לי כאילו ניסה ללכת עם מה שהביא לו אליפות וקיבל צינור בתחת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־29 אורחים