המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:אשכרה שכחתי מהמשחק היום.
לא הפסד במשחק פלייאוף, אבל לא צריך להפסיד בחיים ברבע גמר ווינר, בטח לא לראשל"צ. כמה רעים היינו היום? או שראשון הייתה טובה באופן חריג?
my man כתב:yanay21 כתב:אשכרה שכחתי מהמשחק היום.
לא הפסד במשחק פלייאוף, אבל לא צריך להפסיד בחיים ברבע גמר ווינר, בטח לא לראשל"צ. כמה רעים היינו היום? או שראשון הייתה טובה באופן חריג?
היינו רעים..
toja27 כתב:במכבי לא יהיה שקט אחרי ההפסד הזה.
yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אשכרה שכחתי מהמשחק היום.
היינו רעים..
איך היו השחקנים הבולטים? פארגו, סקוטי?(גם בנפרד וגם ביחד)
איזה הפסד מפדח. במיוחד כשירושלים בסוף שרדה את הרבע גמר שלה, והם ממש לא טובים על הנייר.
היינו רעים..
איזה הפסד מפדח. במיוחד כשירושלים בסוף שרדה את הרבע גמר שלה, והם ממש לא טובים על הנייר.
היינו רעים..
my man כתב:yanay21 כתב:my man כתב:yanay21 כתב:אשכרה שכחתי מהמשחק היום.
היינו רעים..
ת'כלס אני שמח שהפסדנו..עכשיו יהיה זמן להתאמן יחד עוד שבוע..
פארגו בא "להציל את המולדת" הרבה יותר מדי היום..ואתה יודע איך זה- לפעמים השלשות התאבדות האלה לא נכנסות..
סקוטי היה אנמי לחלוטין ונראה שהוא נותן(/לא יודע איך לקחת) לפארגו את בעלות הבית על הקבוצה וזה גם הרבה על ספאחיה לדעתי..
נקווה שהשבוע הקרוב יהיה מלא באימונים ותיאומים..
Mmm כתב:toja27 כתב:במכבי לא יהיה שקט אחרי ההפסד הזה.
מה יהיה קודם מאזן 6 1 שלילי ביורוליג או ספאחיה יפוטר?לדעתי הצד הראשון....
הקרח המפגר במקום לתת לוולביקין כמה שיותר זמן להתאקלם ולהוריד חלודה הוא נותן לו 3 4 דקות כל רבע.....
RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
ShiriV כתב:RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
ממי תשמע את זה? מהתקשורת. את מי התקשורת הזאת מעניינת? נכון, את התחת שלי וגם זה בספק.
אנחנו צריכים להתעסק במכבי ולא במה שאומרים על מכבי אנשים דפ"רים וחסרי הבנה בכדורסל (ויש ים כאלה שעובדים בערוץ הספורט). מצדי שירושלים תיקח את גביע השוקו והלוואי שזה יהיה התואר האחרון שהם יקחו העונה. אני מפרגנת.
my man כתב:ShiriV כתב:RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
ממי תשמע את זה? מהתקשורת. את מי התקשורת הזאת מעניינת? נכון, את התחת שלי וגם זה בספק.
אנחנו צריכים להתעסק במכבי ולא במה שאומרים על מכבי אנשים דפ"רים וחסרי הבנה בכדורסל (ויש ים כאלה שעובדים בערוץ הספורט). מצדי שירושלים תיקח את גביע השוקו והלוואי שזה יהיה התואר האחרון שהם יקחו העונה. אני מפרגנת.
להבדיל נזכרתי בתואר הבין-יבשתי שגודס ופארגו איבדו אחרי עונת אליפות אירופה..
זה רודף אותי התואר הזה..מתי נשיג כזה בפעם הבאה? איףף..
ShiriV כתב:RomanR כתב:הדבר הכי גרוע בהפסד של מכבי שירושלים עוד יכולה בטעות להניף את הגביע ואז נשמע על שובו של הנסיך, והאלטרנטיבה עוד כאן למרות שאורי אלון עזב
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים