גביע ווינר, רבע גמר: מכבי ת"א נגד ראשל"צ, שני 20:30, 5PLUS

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גביע ווינר, רבע גמר: מכבי ת"א נגד ראשל"צ, שני 20:30, 5PL

הודעהעל ידי jol9 » 02 אוקטובר 2018, 12:45

MTA2311 כתב:
TAYO כתב:
התנין 2 כתב:למרות שכן הייתי בעדו תקופה מסוימת, ספאחיה הוכיח שהוא מאמן לא טוב לרמה הזאת, זו כבר נקודה שהובהרה בעונה שעברה (וגם בקדנציה הראשונה שלו במכבי ב 2006). הבעיה שאם נשחרר אותו עכשיו מי יבוא במקומו? אם נודה על האמת, קיימת מצוקת מאמנים באירופה. אגב, טרינקיירי פנוי?

לא קיימת שום מצוקת מאמנים באירופה (או בישראל). קיימת מצוקת מנג׳רים במכבי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אוקיי, את מי אתה מביא?

היום אין את מי להביא, וזה גם לא רציני. לספאחיה היו שנתיים בחוזה, ולטעמי הוא הרוויח לקבל הארכה גם לשנה השניה.
עכשיו צריך לתת לו את ההזדמנות לעשות את העבודה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 אוקטובר 2018, 12:47

toja27 כתב:
נשרקה כתב:
toja27 כתב:אתמול שיחקנו נגד הכוכבים של ראשון וכנראה לא שמתי לב.

לא קשור...
העובדה שיש לנו הרבה שחקנים בינוניים מייצרת לנו "שוויון כוחות" מול קבוצות בינוניות(ראשון ושאר הליגה).

זה העניין שבעיני אין שוויון כוחות אפילו לא קרוב לדעתי. שיחקנו פעמיים במשחק צמוד נגד פנר' המוכשרת והמנוסה, לקבוצה יש
איכות של יורוליג גם אם חסרת איזון בעמדות. אתמול הפסדנו בעיני נטו בגלל המאמן.

ברוטו , הפסדנו גם בגלל שפארגו החליט שהוא מוסר ליריב , זורק שלשות מ 9 מטר בפולאווי , שגב גובר על כהן בריבאונד , ודיבא שומר כמו גאודלוק , לא היתה סיבה כלל להגיע איתם לרבע רביעי צמוד עם או בלי ספחייה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי TAYO » 02 אוקטובר 2018, 12:48

Jack55 כתב:כל אלה שחושבים שלפטר את ספאחיה זה הפתרון אני באמת לא יודע מה עובר לכם בראש .
מילא עוד חודש-חודש וחצי תדברו ככה אחריי שנראה איזה 3-4 מחזורים ביורוליג אבל עכשיו?

אני גם לא מרוצה כל כך מההתנהלות שלו מכמה סיבות אבל מספיק שההנהלה שלנו לא לומדת מטעויות אז עכשיו גם אתם לא לומדים מטעויות ?
ראינו מה קרה בעונת 2016/17 ואתם ממשיכים לדבר על לפטר מאמן בתחילת העונה כאילו כלום לא קרה .
כולנו יודעים ששום דבר טוב לא יצא מזה אלא רק רע .

שבוע הבא יש לנו משחק סופר קריטי נגד פנאתנייקוס, בגדול מכבי לחלוטין יכולה לקחת את המשחק הזה, ראינו שפאו לא שווה הרבה ושהעונה הסגל שלה טיפה יותר חלש וזאת הזדמנות נדירה במחזור הראשון לקחת את המשחק הזה במיוחד בשביל שייתן ביטחון ומוטיבציה לקראת שאר מחזורי היורוליג .
מה שאני יודע זה שהקבוצה לא נראית מוכנה בכלל למשחק הזה שיכול לשנות המון אבל המון להמשך הפתיחה הקשה שיש לנו כמו שהסברתי .

כדאי שכל המערכת (גם צוות מקצועי וגם השחקנים) יתחילו להתאפס על עצמם, ועכשיו בשבוע שיש לנו עד המשחק הבא שיקדישו הכל בשביל אימונים ובשביל לשפר את מה שלא טוב, גם כמובן ספאחיה צריך לעשות עם עצמו חושבים .

ספאחייה לא כאן מאתמול. מדובר בהמשך ישיר של העונה שעברה ואני אישית קיוויתי שכל ההנחות שנתנו לו אכן מוצדקות. אבל כבר המשחק הרשמי הראשון להיות מורחק? נגד ראשון? בניגוד מוחלט למאמץ הקבוצתי?
יש כאן נורת אזהרה ואנחנו עוד עלולים להצטער שלא עשינו שינוי הכי מוקדם שאפשר. הבן אדם לחוץ ומלחיץ את המערכת לכדי פאניקה.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי ankram » 02 אוקטובר 2018, 12:51

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:אתמול שיחקנו נגד הכוכבים של ראשון וכנראה לא שמתי לב.

כל הסיפור הזה אתמול לא היה קשור לראשון. מכבי יכלה להפסיד לכל יריבה עם קצת תאבון. גם לב״ש, לצורך העניין.
לא באו לנצח, וזה הורגש מהשניה הראשונה.

האמת?
אני לא אופתע אם ספאחיה וניקולה מבסוטים מהתוצאה. אולי אפילו קיוו לה.
הערך של כמעט שבוע אימונים איכותי שווה להם יותר מגביע דמיקולו בשלב הזה.
יותר מרגיז בעיניי הבית בושת של פארגו בקבוצה.
זו לא שיטה, וזה חייב להפסק. מקומו על הספסל.

מסכים איתך לגבי השבוע האימונים , בגלל זה לא הבנתי את ההתעקשות להשתתף בטורניר הזה , מה עוד שבגלל מכבי כל הלוחות זמנים של הטורניר שונו , למה זה היה טוב?
יותר מזה , הייתי מבסוט אם ספחיה היה משחק עם אבדיה 20 דקות , מוריד מפארגו דקות , נותן יותר לקלויארו , בקיצר , באמת מתייחס למשחק הזה כמשחק הכנה.
הבעיה היא שבמכבי רצו את הטורניר הזה, יותר מזה , רצו לנצח אותו , ומפה תיקח את זה לאן שאתה רוצה ,גם ההדלפות המוגזמות מצד ההנהלה די מוכיחה שהם בלחץ ( מנויים?) ורצו לקחת את הטורניר המיותר הזה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוקטובר 2018, 12:52

עזבו רגע את ההפסד של אתמול, סבבה זה היה הפסדנו לראשון (שדרך אגב שיחקה טוב אתמול אבל ברור שזה לא תירוץ) והודחנו מגביע ווינר - נכון זה מבאס אבל לא ביג דיל ובסהכ משחק הכנה .
אם כבר אתם מדברים תסתכלו על המשך הדרך ולא ספציפית על המשחק שהיה אתמול .

משהו פה צריך להשתנות, ראינו אתמול המון טעויות של ספאחיה וחלקם של השחקנים (כמו שאנקראם אמר איבודים שטותיים של פארגו והגנה חלשה מאוד של דיבה) .
אם זה ימשיך ככה שספאחיה יתן את הקרדיט יותר לפארגו מאשר לווילבקין לא יקרו פה דברים טובים בכלל .
הטעויות שלנו בהגנה ממשיכות לחזור על עצמם - עזרה מתי שלא צריך, חילופים חלשים ולא מהירים וגם החמישיות עצמם שספאחיה מעמיד הם פשוט לא טובות .

סבבה יכול להיות שביורוליג זה יראה אחרת בגלל ששם את החוקים המפגרים שיש פה בארץ אבל עדיין משהו בהתנהלות ובשיטת המשחק צריך קצת להשתנות ואני מאוד מקווה שנראה את השינוי הזה כבר ביום ראשון הבא נגד אשדוד .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ankram » 02 אוקטובר 2018, 12:52

TAYO כתב:
Jack55 כתב:כל אלה שחושבים שלפטר את ספאחיה זה הפתרון אני באמת לא יודע מה עובר לכם בראש .
מילא עוד חודש-חודש וחצי תדברו ככה אחריי שנראה איזה 3-4 מחזורים ביורוליג אבל עכשיו?

אני גם לא מרוצה כל כך מההתנהלות שלו מכמה סיבות אבל מספיק שההנהלה שלנו לא לומדת מטעויות אז עכשיו גם אתם לא לומדים מטעויות ?
ראינו מה קרה בעונת 2016/17 ואתם ממשיכים לדבר על לפטר מאמן בתחילת העונה כאילו כלום לא קרה .

שבוע הבא יש לנו משחק סופר קריטי נגד פנאתנייקוס, בגדול מכבי לחלוטין יכולה לקחת את המשחק הזה, ראינו שפאו לא שווה הרבה ושהעונה הסגל שלה טיפה יותר חלש וזאת הזדמנות נדירה במחזור הראשון לקחת את המשחק הזה במיוחד בשביל שייתן ביטחון ומוטיבציה לקראת שאר מחזורי היורוליג .
מה שאני יודע זה שהקבוצה לא נראית מוכנה בכלל למשחק הזה שיכול לשנות המון אבל המון להמשך הפתיחה הקשה שיש לנו כמו שהסברתי .

כדאי שכל המערכת (גם צוות מקצועי וגם השחקנים) יתחילו להתאפס על עצמם, ועכשיו בשבוע שיש לנו עד המשחק הבא שיקדישו הכל בשביל אימונים ובשביל לשפר את מה שלא טוב, גם כמובן ספאחיה צריך לעשות עם עצמו חושבים .

ספאחייה לא כאן מאתמול. מדובר בהמשך ישיר של העונה שעברה ואני אישית קיוויתי שכל ההנחות שנתנו לו אכן מוצדקות. אבל כבר המשחק הרשמי הראשון להיות מורחק? נגד ראשון? בניגוד מוחלט למאמץ הקבוצתי?
יש כאן נורת אזהרה ואנחנו עוד עלולים להצטער שלא עשינו שינוי הכי מוקדם שאפשר. הבן אדם לחוץ ומלחיץ את המערכת לכדי פאניקה.

גם אובראדוביץ' צורח על הקווים ומתעצבן , רק שאצלו , זה מגובה בכל כך הרבה דברים שקשורים לכדורסל , שזה שולי , אצל ספחייה זה העיקר , ולא מגובה בכלום.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוקטובר 2018, 12:54

TAYO כתב:

אני מסכים בעניין של ההרחקה וכבר כתבתי את זה פה אתמול שמבחינתי זה חוסר אחריות מוחלט לעשות דבר כזה במיוחד במשחק הראשון כביכול .
אבל אני לא חושב שצריך למהר לשרוף אותו על ההתחלה, נכון שאנחנו מכירים אותו ואנחנו יודעים שהוא לא מהטופ של הטופ (מה נעשה) אבל בכל זאת לדעתי צריך לתת עוד חודש-חודש וחצי, לראות איך מכבי תראה עד אז ואז להתחיל לקבוע דברים כאלה .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2018, 13:09

תניחו לספאחיה.
מותר למאמן לחטוף חלסטרה ולקבל הרחקה. אפשר לחשוב מה כבר היה קורה אם היה נשאר על הקוים.

הוא ניהל את המשחק רע, אבל גם פה אני מתקשה להאשים אותו.
הבן אדם הלך פחות או יותר עם אותה ליבה שלקחה אותו לאליפות בארץ והפעם היה להם קשה לגבור אפילו על ראשון.

זה בעיקר מעיד על זה שה״גרעין״ הנפלא שממשיך איתנו לא באמת צריך לקחת את הפיקוד על הקבוצה, ושהדם החדש שנכנס פנימה צריך להתחיל להשתלט.

זה ווילבקין, זה בלאק וזה גם זוסמן שהיה נחמד לראות אותו מנסה ואפילו טועה במאני טיים.
ֿזה לא יבוא בהוקוס פוקוס ולא יבוא בלי שהקבוצה תתאמן, תגבש שיטה, וקשה לעשות את זה ברצף הקשוח הזה שהיינו בתוכו.

הפסד מבאס, רוצים כל תואר וכל החרא הזה, אבל לגמרי מוקדם מדי בשביל לערוף ראשים ולהדליק נורות.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוקטובר 2018, 13:40

החציל האצטקי כתב:תניחו לספאחיה.
מותר למאמן לחטוף חלסטרה ולקבל הרחקה. אפשר לחשוב מה כבר היה קורה אם היה נשאר על הקוים.

הבן אדם הלך פחות או יותר עם אותה ליבה שלקחה אותו לאליפות בארץ והפעם היה להם קשה לגבור אפילו על ראשון.

זה בעיקר מעיד על זה שה״גרעין״ הנפלא שממשיך איתנו לא באמת צריך לקחת את הפיקוד על הקבוצה, ושהדם החדש שנכנס פנימה צריך להתחיל להשתלט.

זה ווילבקין, זה בלאק וזה גם זוסמן שהיה נחמד לראות אותו מנסה ואפילו טועה במאני טיים.
ֿזה לא יבוא בהוקוס פוקוס ולא יבוא בלי שהקבוצה תתאמן, תגבש שיטה, וקשה לעשות את זה ברצף הקשוח הזה שהיינו בתוכו.

הפסד מבאס, רוצים כל תואר וכל החרא הזה, אבל לגמרי מוקדם מדי בשביל לערוף ראשים ולהדליק נורות.

בעיני זה לא ההפסד אתמול כמו שאני מודאג מהכיוון שהוא לוקח את מכבי, גם פחות מעניינות אותי הטכניות כל עוד מבחינה מקצועית הוא יעשה עבודה ראויה בעיני.
לא אוהב חלק מההחלטות המסתמנות בהיררכיה שהוא בונה, יש אפילו דברים שמזכירים לי את העונה שעברה. לא מתחבר תמיד גם למה שקורה על הפרקט במיוחד בהגנה.
גם תמיד מרגיש שלאיש יש שלל תירוצים בשרוול.
הוא איש נחמד מאוד, אבל כמאמן אני לא אוהב את הכיוון.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 אוקטובר 2018, 13:47

שנה שעברה הוא הלך עם ג'קסון בכל מחיר וזה הרג את העונה. אם זה יקרה השנה עם פארגו הסוף יהיה זהה. זה הסיפור.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 02 אוקטובר 2018, 13:52

MTA2311 כתב:שנה שעברה הוא הלך עם ג'קסון בכל מחיר וזה הרג את העונה. אם זה יקרה השנה עם פארגו הסוף יהיה זהה. זה הסיפור.

כן לזה התכוונתי בדימיון בתגובה הקודמת.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Jack55 » 02 אוקטובר 2018, 14:00

החציל האצטקי כתב:תניחו לספאחיה.

חציל, מה דעתך על קלויארו עד עכשיו ?
גם אני בקיץ הייתי בטוח שהוא הולך להיות מאוד חלש וכמעט שלא לתרום אבל אני חייב להגיד שעד עכשיו הוא דיי מפתיע אותי לטובה (לעומת ריי לדוגמה) .
מעניין אותי לשמוע מה אתה חושב עליו כי אני זוכר שגם אתה בכלל לא היית מבסוט ממנו .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי RomanR » 02 אוקטובר 2018, 14:03

פראסוביץ' פנוי... רק אומר
לא שזה ישנה משהו, כי ספאחיה "הנחיל" שיטה מסוימת, ולמאמן חדש לא יהיה זמן אימון.
אבל אם הייתי צריך להמר, ספאחיה לא מסיים את העונה במכבי

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
RomanR

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 אוקטובר 2018, 14:29

Jack55 כתב:חציל, מה דעתך על קלויארו עד עכשיו ?
גם אני בקיץ הייתי בטוח שהוא הולך להיות מאוד חלש וכמעט שלא לתרום אבל אני חייב להגיד שעד עכשיו הוא דיי מפתיע אותי לטובה (לעומת ריי לדוגמה) .
מעניין אותי לשמוע מה אתה חושב עליו כי אני זוכר שגם אתה בכלל לא היית מבסוט ממנו .

בכנות?
הוא לא מעניין אותי.
:bored
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mmm » 02 אוקטובר 2018, 14:56

חציל רק אתה ואני מרוצים מההפסד אתמול?עכשיו יש זמן להתאמן אך אני לא בטוח ששבוע יספיק
Mmm

Re: גביע ווינר, רבע גמר: מכבי ת

הודעהעל ידי ankram » 02 אוקטובר 2018, 15:48

RomanR כתב:פראסוביץ' פנוי... רק אומר

הוא גם קרואטי , גם במקור מספליט......
הוא יהיה המאמן הבא של מכבי בחנוכה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Weems13 » 02 אוקטובר 2018, 17:25

ankram כתב:

או טרינקיירי שגם לו יש שורשים קרואטיים אם אני לא טועה.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי lirca89 » 02 אוקטובר 2018, 18:26

Weems13 כתב:
ankram כתב:

או טרינקיירי שגם לו יש שורשים קרואטיים אם אני לא טועה.

איפה ג'סמין רפשה? האב ורוח הקודש של ניקולה.
סתם, באמת שאני לא חושב שצריך להחליף וכבר הסברתי קודם מדוע.
lirca89

הודעהעל ידי Mmm » 02 אוקטובר 2018, 18:52

המאמן של אולי שנה שעברה פנוי...
Mmm

הודעהעל ידי 0ved1212 » 02 אוקטובר 2018, 19:05

סרטופולוס
אולי הוא ילמד את שחקני מכבי איך משחקים הגנה קשוחה
0ved1212

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים