המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ShiriV כתב:כל כך יעיל בלאק. מנצל היטב את העובדה שאין אף אחד באשדוד שמסוגל להתמודד איתו
felix_r כתב:ShiriV כתב:כל כך יעיל בלאק. מנצל היטב את העובדה שאין אף אחד באשדוד שמסוגל להתמודד איתו
מנצל היטב את העובדה שאין אף אחד באשדוד שמסוגל להתמודד איתו ומחטיא ליי-אפ אחר ליי-אפ
BIG sofo כתב:איפה הילד שרשם כאן מקודם שבלאק אוברייטד?
במשחק "לא טוב שלו" הוא כבר עם 9 נקודות ו 7 ריבאונדים ב12 דקות
ShiriV כתב:felix_r כתב:ShiriV כתב:כל כך יעיל בלאק. מנצל היטב את העובדה שאין אף אחד באשדוד שמסוגל להתמודד איתו
מנצל היטב את העובדה שאין אף אחד באשדוד שמסוגל להתמודד איתו ומחטיא ליי-אפ אחר ליי-אפ
בוא.. שגב הוא לא. הוא גם בדרך כלל מתקן את ההחטאות שלו והוא ריבאונדר בחסד. אני אוהבת אותו
ankram כתב:לא יודע מה איתכם, אני מבסוט מזה שאבדיה וזוסמן מובילים את רשימת הקלעים. מבחינתי, שאר המשחק לא מעניין. אולי קצת לראות אם ווילביקין יצא משנת החורף שלו.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ankram כתב:לא יודע מה איתכם, אני מבסוט מזה שאבדיה וזוסמן מובילים את רשימת הקלעים. מבחינתי, שאר המשחק לא מעניין. אולי קצת לראות אם ווילביקין יצא משנת החורף שלו.
בלאט, האיש שהוציא ממנו את האמאמא של המקסימום אמר בדיוק מה צריך לעשות בשביל שזה יקרה (aka להבהיר לו שהוא בעל הבית) וזה לא המצב כרגעanthony כתב:ankram כתב:לא יודע מה איתכם, אני מבסוט מזה שאבדיה וזוסמן מובילים את רשימת הקלעים. מבחינתי, שאר המשחק לא מעניין. אולי קצת לראות אם ווילביקין יצא משנת החורף שלו.
ולנו רק נשאר לקוות שאכן מדובר בשינה ולא בתרדמת
הוא קריטי ביותר, במיוחד לשלב הראשון של היורוליג שבו מכבי תצטרך לגנוב משחקי חוץ כדי להיות במיקום טוב לקראת המשחקים המכריעים
MTA2311 כתב:יהיו עוד מספיק משחקי ליגה העונה שיהיה אפשר להעביר בחצי כוח. כרגע אנחנו מגיעים אחרי הכנה נוראית ולפני שהיורוליג התחיל. צריך לצפות לראות איזשהו שיפור ממשחק למשחק, וזה לא קורה.
Jack55 כתב:שמואל1 כתב:למישהו יש לינק למשחק? תודה
נראלי שזה טוב http://shidur.nivdal.website/2014/09/6.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־14 אורחים