my man כתב:1550 מנויים עדיין לא נמכרו העונה.. וואלה יפה..
גם משהו, אבל זה עדיין אומר שיש כמות מדהימה של מהבולים. ואני מנסח בעדינות כי חבל על הצום. מעניין אם משהו ישתנה בהנחה ונפספס את ההצלבה שנה שלישית ברציפות.
אחרי כל הירידות (המוצדקות!) על ההנהלה שלנו, חייבים לציין גם משהו טוב.
תסכימו, איזה מהלך גדול זה היה לשחרר את אוחיון לירושלים, הא? מאז שעבר לירושלים הוא בעיקר מקבל משכורת על כך שהוא יושב על הספסל פצוע. וגם באותם המקרים המעטים כשהוא כן משחק, הוא מאוד חלש. מהלך גדול של ההנהלה!
לשון הכתבה מרמז על ״הדלפה״ מכוונת של הנהלת מכבי, אז נא לקחת זאת בחשבון כולל סבירות גבוהה שמדובר בכתבת יח״צ שקרית. איזה גדולים הסקאוטים של מכבי איזה מאמצים עשתה ההנהלה איך התחשבו בדקות של אבדיה וזוסמן איך ראשון הגזימו בדרישות ומכבי שה תמים, שרק סגר הסכם עם שחקן שחתום בראשון לפני שהם דיברו עם יצחק פרי
אם היו הולכים על האופציה של להחתים אותו ל5 שנים ולפרוס את הבייאאוט ל40 אלף לעונה זה היה יכול להיות רעיון נחמד . אבל בסדר אולי היה עדיף באמת שייתן עונה אחת בראשון נראה מה הוא באמת שווה ובעונה הבאה מכבי יהיו יותר חכמים ויראו אם שווה בכלל להביא אותו .
Jack55 כתב:טוב הייתי חייב לראות את הסרטון הזה אחריי שראיתי אותו במומלצים שלך, איזה משחק מביך זה היה :
כן. סיפרתי על זה לחברה שלי והיא חשבה שאני מסתלבט. אז מצאתי הוכחה שגם מסבירה לה את ההיגיון העקום שעבר על שתי הקבוצות בערב האומלל ביותר בתולדות היורוליג
הקטע הוא שיוטיוב מפגר, מאותו רגע אני מנסה להתכחש לאירוע והוא מנסה לדחוף לי את הסרטון הזה לפעמים. אגב, מציינים שם את נושא העבירה של קליעת סל עצמי, כשמה שלא מציינים שם זה שגיא פניני סימן פעמיים מהספסל לעשות את זה..
Jack55 כתב:טוב הייתי חייב לראות את הסרטון הזה אחריי שראיתי אותו במומלצים שלך, איזה משחק מביך זה היה :
כן. סיפרתי על זה לחברה שלי והיא חשבה שאני מסתלבט. אז מצאתי הוכחה שגם מסבירה לה את ההיגיון העקום שעבר על שתי הקבוצות בערב האומלל ביותר בתולדות היורוליג
הקטע הוא שיוטיוב מפגר, מאותו רגע אני מנסה להתכחש לאירוע והוא מנסה לדחוף לי את הסרטון הזה לפעמים. אגב, מציינים שם את נושא העבירה של קליעת סל עצמי, כשמה שלא מציינים שם זה שגיא פניני סימן פעמיים מהספסל לעשות את זה..
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
חחחחחחחחחחח מי שלא ראה את המשחק הזה ומספרים לו מה הלך שם מבחינתו זה נשמע הזוי רצח . לא אשכח איך פניני סימן לפרמאר בהוצאת כדור האחרונה ללכת לכיוון הסל שלנו
ואם כבר, אז הסתכלתי שוב והם גם מדברים שם על איך חוק הסל העצמי הומצא אחרי המהלך של ריאל נגד וארזה, אבל לא מציינים שאחרי המשחק של מכבי, יול"ב שינתה את החוקים והגדירה שבמאבקי מיקום שנכנסים לשיקלול מאזן הנקודות בין הקבוצות, נקודות שיקלעו בהארכה לא יחשבו.
טוב לדעת שעדיין ''בוחנים'' אצלנו את הרעיון של חיזוק כמה מתכוונים לבחון את זה? עד שפארגו יחלים? כי גם לפני שהוא נפצע היה צריך להשאיל את ריי ולהביא חיזוק בלי שום קשר לפציעה כלשהי