על ידי Jack55 » 09 אוקטובר 2018, 18:45
אני חושב שהסגל של מכבי לא נופל מהסגל של פאו ושיהיה לנו קשה לנצח הרבה בגלל שזה משחק חוץ, במשחק טוב של ווילבקין ואובראיינט אני כמעט בטוח שמכבי תיקח את המשחק הזה, הרבה יפול על השניים האלה .
רציתי לערוך השוואה בין שני הסגלים (10 שחקנים הכי משמעותיים) :
קלאת'ס>ווילבקין : ברור שקלאת'ס שחקן יותר טוב אבל ווילבקין ביום טוב לחלוטין יכול לתת לו פייט רציני .
פארגו>לנגפורד : אני הולך פה עם פארגו, לדעתי ברגעים אלה הוא שחקן יותר טוב .
פאפאיאניס=בלאק : עד שלא נראה את השניים נותנים איזה 3-4 מחזורים ביורוליג לא באמת נוכל לדעת מי יותר מרשים פה אבל בגדול נראה ששניהם שחקנים שיכולים לפרוץ כאן, מבחינתי לבלאק אפילו יש יותר פוטנציאל.
טיוס>לאזמה : עם כל הכבוד ללאזמה כבר לא מדובר בילד (עוד חודשיים יהיה בן 36), אני חושב שבגדול טיוס שחקן שיכול לתרום יותר ממנו אבל חוץ מזה אני גם לא אתפלא אם לאט לאט לאזמה ירד ביכולת שלו במשך העונה.
אובראיינט=גיסט : קשה להשוות בין השניים כי במקרה הזה באמת צריך לראות את אובראיינט נותן כמה משחקים ביורוליג כדי להבין אם הוא באמת נפילה או שהוא כן יכול להתאפס על עצמו ולהיות סקורר ענק בהתקפה, את גיסט הנהדר אנו כמובן מכירים .
פאפאפטרו>קלויארו : קלויארו בהמשך העונה יכול להתגלות כשחקן יותר תורם מאשר פאפאטרו אבל אם אני מסתכל נכון לעכשיו אני חד משמעית הולך עם היווני .
לוג'סקי=רול : שני שחקנים שבאמת דומים וקשה להשוות בין השניים, לפניי שנה הייתי אומר שלוג'סקי הוא ורסיה משודרגת של רול אבל אחריי עונה באמת סולידית שלו לא הייתי ממהר להגיד את זה שוב, מה שגם עכשיו לוג'סקי בן 33 והגיל יכול להתחיל להשפיע כבר מאמצע העונה .
תומאס>קיין : קשה להשוות בין השניים כי מצד אחד הראשון חור הגנתי אבל סקורר מעולה והשני הוא סטופר הגנתי ברמה גבוהה אבל חתיכת נגר, אני חושב שאני הולך פה עם תומאס כי עם כל הכבוד לקיין תומאס זה שחקן שיכול לעלות מהספסל ולהביא לך 10 נק' לפחות בשקט וביום טוב גם הגנה סבירה, מבחינתי הוא קצת יותר טוב מקיין .
פאפאס>ריי : ברור שאין מה להרחיב פה בכלל, מה שגם ריי לא משחק בחמישי אז זה לא כל כך רלוונטי .
אנטטקומפו>זוסמן : לפניי אני רק אגיד שאני חושב שאם מכבי תתן הזדמנות רצינית ביורוליג לזוסמן אז אני חופשי יכול לחזור לפה באמצע העונה לערוך את ההשוואה הזאת שוב ולהגיד שזוסמן שחקן יותר טוב ותורם, אני בטוח שזוסמן יכול לפרוץ העונה ולהוכיח שהוא יכול לתת דקות לא רעות גם ביורוליג אבל בשביל זה הוא צריך הזדמנות, ואם נחזור להשוות בין השניים אז אנטטקומפו מביא את האתלטיות האדירה והיותר ניסיון שיש לו כמובן לעומת זוסמן שמביא את הקליעה הנקייה שלו אך צריך לזכור שזאת עונה שנייה שלו והוא עדיין רק בן 20 ולכן בחרתי באנטטקומפו אבל כמו שאמרתי בפתיחה, אני בטוח שאם הוא יקבל הזדמנות השנה אז הוא יוכל לתרום הרבה יותר מאשר שתנאסיס תורם .
אז לסיום אני חושב שמבחינת שחקני המפתח והשחקנים החזקים בסגל מכבי לוקחת בעניין הזה כמו שהראיתי אבל לעומת זאת בשחקני הספסל הסגל של פאו קצת יותר עמוק מאשר שלנו .
כמו שאמרתי מבחינתי רק העניין שהמשחק באואקה הופך את פאו לסוג של פייבוריטיות אבל בכל מקרה אני בכלל לא רואה פה הפסד בטוח של מכבי .
*ברור שמה שקובע בסוף זה החיבור של השחקנים ושיטת המשחק שהמאמן מביא לקבוצה ולא רק לפי יכולת אישית אפשר לקבוע את הזהות של המנצחת, אבל ברור שמתי שאמרתי שאני לא רואה את מכבי בטוח מפסידה אז לא אמרתי את זה רק בגלל ההשוואה של השחקנים שעשיתי עכשיו, אלא בגלל שאני יודע מה הניצחון הזה יכול לעשות לשחקנים ולקבוצה בהמשך הדרך (ואני בטוח שבמערכת מודעים לכך) ובעיקר כי לסגל שלנו יש הרבה כישרון ופוטנציאל וזה הזמן באמת להראות אותו .
נערך לאחרונה על ידי
Jack55 בתאריך 09 אוקטובר 2018, 18:57, נערך 3 פעמים בסך הכל.