TAYO כתב:גל גל כתב:הוא נפל על הגב
זה לא איזה מתיחה או משהו , מאמין שיהיה בסדר, מכה יבשה
איש יקר, מתי בפעם האחרונה נפלת על הגב?
Sent from my iPhone using Tapatalk
תן לי להיות אופטימי
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:גל גל כתב:הוא נפל על הגב
זה לא איזה מתיחה או משהו , מאמין שיהיה בסדר, מכה יבשה
איש יקר, מתי בפעם האחרונה נפלת על הגב?
תתפלא אבל אפשר גם וגםגל גל כתב:היום אובראיינט יהיה הכי טוב על המגרש או הכי מעצבן
אין באמצע
Mmm כתב:נקווה לפחות להפסיד בכבוד ולא תבוסה....
שמואל1 כתב:בלי פארגו הסיכוי לעשות משהו היום הוא בין קלוש ללא קיים.
אה, כי אם היום הוא לא יוביל את הקבוצה לניצחון היום אחרי שלא היה רוב ההכנה וצריך להסתגל למועדון חדש לגמרי אז ה''תאוריה'' שגויה?TAYO כתב:אולי הזדמנות לבחון את התיאוריה של מי שטוען שווילבקין צריך לקבל את המושכות כדי לפרוח. ואגב, אני לא חושב שאת פאו מנצחים בהתקפה, ככה שאולי ההעדרות של פארגו תכריח את מכבי להרכבים יותר הגנתיים ופחות איבודים? בטח יהיה משחק בסקור נמוך, צמוד ועם סיום מורט עצבים. מזל שאני לא כאן לצפות.
Holiday_Armadillo כתב:אה, כי אם היום הוא לא יוביל את הקבוצה לניצחון היום אחרי שלא היה רוב ההכנה וצריך להסתגל למועדון חדש לגמרי אז ה''תאוריה'' שגויה?TAYO כתב:אולי הזדמנות לבחון את התיאוריה של מי שטוען שווילבקין צריך לקבל את המושכות כדי לפרוח. ואגב, אני לא חושב שאת פאו מנצחים בהתקפה, ככה שאולי ההעדרות של פארגו תכריח את מכבי להרכבים יותר הגנתיים ופחות איבודים? בטח יהיה משחק בסקור נמוך, צמוד ועם סיום מורט עצבים. מזל שאני לא כאן לצפות.
זאת לא תאוריה, אתה לא מביא שחקן שנמצא בשיא ב-3 מיליון דולר נטו בשביל שיהיה מחליף לשחקן בן 32 שלא שיחק עונה מקצוענית שלמה כבר כמה שנים טובותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה, כי אם היום הוא לא יוביל את הקבוצה לניצחון היום אחרי שלא היה רוב ההכנה וצריך להסתגל למועדון חדש לגמרי אז ה''תאוריה'' שגויה?TAYO כתב:אולי הזדמנות לבחון את התיאוריה של מי שטוען שווילבקין צריך לקבל את המושכות כדי לפרוח. ואגב, אני לא חושב שאת פאו מנצחים בהתקפה, ככה שאולי ההעדרות של פארגו תכריח את מכבי להרכבים יותר הגנתיים ופחות איבודים? בטח יהיה משחק בסקור נמוך, צמוד ועם סיום מורט עצבים. מזל שאני לא כאן לצפות.
ואם הוא כן יוביל אז התאוריה נכונה וצריך לספסל את פארגו?
Holiday_Armadillo כתב:זאת לא תאוריה, אתה לא מביא שחקן שנמצא בשיא ב-3 מיליון דולר נטו בשביל שיהיה מחליף לשחקן בן 32 שלא שיחק עונה מקצוענית שלמה כבר כמה שנים טובותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה, כי אם היום הוא לא יוביל את הקבוצה לניצחון היום אחרי שלא היה רוב ההכנה וצריך להסתגל למועדון חדש לגמרי אז ה''תאוריה'' שגויה?TAYO כתב:אולי הזדמנות לבחון את התיאוריה של מי שטוען שווילבקין צריך לקבל את המושכות כדי לפרוח. ואגב, אני לא חושב שאת פאו מנצחים בהתקפה, ככה שאולי ההעדרות של פארגו תכריח את מכבי להרכבים יותר הגנתיים ופחות איבודים? בטח יהיה משחק בסקור נמוך, צמוד ועם סיום מורט עצבים. מזל שאני לא כאן לצפות.
אם המאמן הקודם שהוציא ממנו את המקסימום אומר שבשביל להוציא ממנו את סקוטי ווילבקין שראינו לפני שנה צריך לתת לו להיות המנהיג אז כן, לתת לו להיות כינור שני לפארגו מפריע לוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת לא תאוריה, אתה לא מביא שחקן שנמצא בשיא ב-3 מיליון דולר נטו בשביל שיהיה מחליף לשחקן בן 32 שלא שיחק עונה מקצוענית שלמה כבר כמה שנים טובותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה, כי אם היום הוא לא יוביל את הקבוצה לניצחון היום אחרי שלא היה רוב ההכנה וצריך להסתגל למועדון חדש לגמרי אז ה''תאוריה'' שגויה?TAYO כתב:אולי הזדמנות לבחון את התיאוריה של מי שטוען שווילבקין צריך לקבל את המושכות כדי לפרוח. ואגב, אני לא חושב שאת פאו מנצחים בהתקפה, ככה שאולי ההעדרות של פארגו תכריח את מכבי להרכבים יותר הגנתיים ופחות איבודים? בטח יהיה משחק בסקור נמוך, צמוד ועם סיום מורט עצבים. מזל שאני לא כאן לצפות.
אז זה מוכח שהזקן מפריע לו?
Holiday_Armadillo כתב:אם המאמן הקודם שהוציא ממנו את המקסימום אומר שבשביל להוציא ממנו את סקוטי ווילבקין שראינו לפני שנה צריך לתת לו להיות המנהיג אז כן, לתת לו להיות כינור שני לפארגו מפריע לוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת לא תאוריה, אתה לא מביא שחקן שנמצא בשיא ב-3 מיליון דולר נטו בשביל שיהיה מחליף לשחקן בן 32 שלא שיחק עונה מקצוענית שלמה כבר כמה שנים טובותTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אה, כי אם היום הוא לא יוביל את הקבוצה לניצחון היום אחרי שלא היה רוב ההכנה וצריך להסתגל למועדון חדש לגמרי אז ה''תאוריה'' שגויה?
מפריע גם לקבוצה אגב שלא תוציא מעצמה את המקסימום
פארגו דומיננטי זה פארגו לא טוב למכבי
אם בלאט הביא קבלות למקסם את היכולות של ווילבקין אומר את זה אז ככה צריך לעשות, כןTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:אם המאמן הקודם שהוציא ממנו את המקסימום אומר שבשביל להוציא ממנו את סקוטי ווילבקין שראינו לפני שנה צריך לתת לו להיות המנהיג אז כן, לתת לו להיות כינור שני לפארגו מפריע לוTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:זאת לא תאוריה, אתה לא מביא שחקן שנמצא בשיא ב-3 מיליון דולר נטו בשביל שיהיה מחליף לשחקן בן 32 שלא שיחק עונה מקצוענית שלמה כבר כמה שנים טובותTAYO כתב:ואם הוא כן יוביל אז התאוריה נכונה וצריך לספסל את פארגו?
מפריע גם לקבוצה אגב שלא תוציא מעצמה את המקסימום
פארגו דומיננטי זה פארגו לא טוב למכבי
אז אם בלאט אמר זה הופך מתיאוריה לאקסיומה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־22 אורחים