לעומת אולימפיאקוס ואנאדולו יש לי הרגשה שחימקי הולכת השנה להיות בתחתית וליפול חזק .
גם במשחקי ההכנה הם בכלל לא הרשימו וגם אתמול במחזור הראשון הם היו נראים נורא, אם העניינים שם לא יתעוררו אני לא רואה אותם מסיימים בTOP10
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אנטוניו כתב:שמונת הקבוצות שניצחו יהיו בפיינל פור.
Jack55 כתב:לעומת אולימפיאקוס ואנאדולו יש לי הרגשה שחימקי הולכת השנה להיות בתחתית וליפול חזק .
גם במשחקי ההכנה הם בכלל לא הרשימו וגם אתמול במחזור הראשון הם היו נראים נורא, אם העניינים שם לא יתעוררו אני לא רואה אותם מסיימים בTOP10
שועל כתב:חימקי קבוצה טובה.
שופי שוף כתב:שועל כתב:חימקי קבוצה טובה.
חימקי פשוט מוכיחה שזה שיש לך את השחקן הכי טוב בירוליג ממש לא הופך אותך לקבוצה הכי טובה ביורוליג, מה שלא באשמת המועדון אלא באשמת שבד עצמו בלבד.
מקווה שיום אחד יתאפס על עצמו ויצליח להוביל קבוצה לפיינל פור, כי היכולת כבר לגמרי שם, הראש נראה רחוק בינתיים.
toja27 כתב:שופי שוף כתב:שועל כתב:חימקי קבוצה טובה.
חימקי פשוט מוכיחה שזה שיש לך את השחקן הכי טוב בירוליג ממש לא הופך אותך לקבוצה הכי טובה ביורוליג, מה שלא באשמת המועדון אלא באשמת שבד עצמו בלבד.
מקווה שיום אחד יתאפס על עצמו ויצליח להוביל קבוצה לפיינל פור, כי היכולת כבר לגמרי שם, הראש נראה רחוק בינתיים.
כשמנסים להעריך שחקן, מנסים לקחת בחשבון את כל האלמנטים ביחד , לא רק יכולת נטו כמו קליעה, כדרור אתלטיות וכו' אלא אופי, מנטליות ובגרות . כשאני מסתכל על החבילה השלמה אני חושב שהמסקנה שהגעת לגביו כשחקן הכי טוב ביורוליג לא נכונה. במילים אחרות, הייתי לוקח לפחות 5 שחקנים(אפילו יותר) במשבצת כוכב הקבוצה ( אותה המשבצת שוולבקין משחק אצלנו) לפניו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־30 אורחים