12 אוקטובר 2018, 13:30
Holiday_Armadillo כתב:עוד לא קרה שאמרו על שחקן ''אם הוא יידע להיות חכם ולשנות את כל צורת המשחק שלו הוא יהיה מדהים'' וזה קרה
כנראה, אולי, לא יודעת, זה לא כזה פשוט
איכשהו אנחנו תמיד נתקעים עם שחקנים ש''יש להם פוטנציאל'' ו''אם הם רק יישנו את כל מה שהם עשו עד היום בקריירה אנחנו נהנה מהם'' ועדיין אנשים לא לומדים
13 אוקטובר 2018, 02:02
13 אוקטובר 2018, 14:43
13 אוקטובר 2018, 14:45
13 אוקטובר 2018, 14:48
13 אוקטובר 2018, 15:00
MTA2311 כתב:בינתיים מכבי נראתה יותר טוב כשהוא לא זרק 5 פעמים בדקה.
זה לא שחקן שספאחיה יצליח להכניס לשטף. הוא לא בעמדה נכונה, הוא לא מבין כל כך מה זה כדורסל והוא נראה די דושבג סך הכל. הוא גם לא שחקן פיק אנד רול ושני הגארדים של מכבי הם שחקני פיק אנד רול.
אפשר להוציא ממנו יותר, זה ברור, השאלה על חשבון מה זה יבוא.
13 אוקטובר 2018, 15:05
13 אוקטובר 2018, 15:05
החציל האצטקי כתב:הוא מוכשר בטירוף וכבר ראינו ממנו שהוא מסוגל לעשות דברים משמעותיים בהתקפה.
לא מתקבל על הדעת שהוא ישוטט במגרש ולא יקבל כדורים. מכבי צריכה לצאת מגדרה ולדאוג לזה שייכנס לעניינים, כי הוא כוח סופר משמעותי.
בשונה מכל מיני גלמים שמשחקים בקבוצה ואתה יודע שלא מסוגלים לקנות סל, הוא מכונה. רק צריך ללמוד היטב את הManual.
13 אוקטובר 2018, 15:07
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:בינתיים מכבי נראתה יותר טוב כשהוא לא זרק 5 פעמים בדקה.
זה לא שחקן שספאחיה יצליח להכניס לשטף. הוא לא בעמדה נכונה, הוא לא מבין כל כך מה זה כדורסל והוא נראה די דושבג סך הכל. הוא גם לא שחקן פיק אנד רול ושני הגארדים של מכבי הם שחקני פיק אנד רול.
אפשר להוציא ממנו יותר, זה ברור, השאלה על חשבון מה זה יבוא.
הוא לא נראה לי דושבג כמו שנראה לי אבוד כרגע.
אני חושש שההגנה שלנו בצבע תהיה מחפירה איתו ובלעדיו, אז עדיף כבר לקבל את התרומה ההתקפית שהוא מסוגל לתת. הוא מסוגל לתת אותה גם מעמדה 4, ככה ש״עמדה״ היא פחות בעיה כאן.
הוא אמור להיות האופציה השניה (אם לא הראשונה) בהתקפה בקבוצה הזאת.
צריך להגיד שהריווח בהתקפה של מכבי, עם בלאק ועם קיין על המגרש, ואם נצרף נניח איזה זוסמן... לא מחמיא לו במיוחד.
הוא צריך להראות בתור התחלה שהוא מסוגל לפתוח את ההגנות בעצמו עם קליעה מבחוץ. הוא גם מדוייק מהקו ככה שצריך לטחון אותו על מיס מצ׳ים.
בסופו של דבר- אמור להיות די קל להכניס אותו להתקפה. הבעיה תהיה בהגנה, אבל שוב- אין פה אלטרנטיבה. גם קלויארו מוגבל.
13 אוקטובר 2018, 15:13
toja27 כתב:הוא לא מכונה, מכונה לא קולעת ב30 ומשהו אחוז במהלך הקריירה. הוא כן שחקן התקפי מאוד מגוון שיכול לתת אפשרויות בהתקפה שהגבוהים האחרים לא נותנים. אבל כדי שזה יקרה צריכים לקרות כמה דברים מצידו ומצד צוות האימון וכרגע הסיכויים לא לטובתו.
ורק רוצה להדגיש שוב שהוא יותר 5 מאשר 4. מהרגע שהחתימו את בלאק הסיכויים שלו "לפרוח" קטנו משמעותית בעיני.
13 אוקטובר 2018, 15:19
13 אוקטובר 2018, 15:35
החציל האצטקי כתב:toja27 כתב:הוא לא מכונה, מכונה לא קולעת ב30 ומשהו אחוז במהלך הקריירה. הוא כן שחקן התקפי מאוד מגוון שיכול לתת אפשרויות בהתקפה שהגבוהים האחרים לא נותנים. אבל כדי שזה יקרה צריכים לקרות כמה דברים מצידו ומצד צוות האימון וכרגע הסיכויים לא לטובתו.
ורק רוצה להדגיש שוב שהוא יותר 5 מאשר 4. מהרגע שהחתימו את בלאק הסיכויים שלו "לפרוח" קטנו משמעותית בעיני.
אני רואה אצלו שתי תכונות חיוביות, שלא צריכה להיות בעיה להוציא מהן הרבה, גם בלי לבוא פה עם הברקות של מאמן.
1. הוא קלעי עונשין טוב, ויש לו גוף חזק ויכולת להגיע לקו- משהו שאמור לעזור לו להשיג נקודות קלות. תן לו לתפוס עמדה על גארד ודחוף לו את הכדור פנימה.
2. הוא קלעי שלשות טוב מהממוצע. אני מעריך שהוא קולע באיזור ה36-37%. שיחסום ויברח החוצה או שיעמוד בפינות בפיק אנד רול עם בלאק או טיוס.
לא אמור להיות מסובך, ולא קשור יותר מדי לעמדה שבה הוא משחק.
לאורך כל ההכנה שיחקו איתו ב-5 וכמעט ולא יצא לנו לראות אותו משתף פעולה עם בלאק וטיוס. צריך לעבוד על התיאום הזה, וזה יכול וצריך לקרות כבר היום מול אילת.
13 אוקטובר 2018, 15:39
13 אוקטובר 2018, 16:17
13 אוקטובר 2018, 17:29
13 אוקטובר 2018, 18:10
שופי שוף כתב:כמו הרבה אחרים פה, אני עדיין לא בטוח בנוגע לדעתי על אובראיינט.
מצד אחד, כמו שהרבה ציינו פה, הוא לא מראה הרבה חוכמת משחק או משחק קבוצתי אם בכלל, וזה גם בנוסף לליקויים בהגנה, גם האישית ובעיקר הקבוצתית, דבר קריטי במיוחד כעת, שנראה שאין אף שחקן בקבוצה שמסוגל לשמור בשביל שניים.
מצד שני, אני לא אגזים ואומר שהוא מפלצת התקפית, אבל בהחלט אפשר וצריך לומר שגבוהים עם קליבר התקפי כמו שלו, מקומם לרוב בליגה מעבר לים. בחמישי באמת הוא נתקל בקבוצה חכמה ובהגנה הקבוצתית ושופטים קצת פחות חכמים, מה שהוביל אותו להליכה בקיר כשלא עובד, וזהו מצב שעליו ספאחיה חייב לעבוד איתו עליו, הוא לא היה ולא יהיה גיבור המולדת.
סה"כ, בחמישי גם היה ברור החוסר בכשרון בעמדות 2-4, והפעם, בניגוד לשנה שעברה בה המצב היה זהה, אין צורך לחפש פתרון חיצוני, אלא לעצב את זה הפוטנציאלי שכבר יש לך בקבוצה.
בנוגע ליכולת הצוות המקצועי לבצע "עיצוב" שכזה, אין לי תשובה חד משמעית, ואני מניח שגם לא לאף מאיתנו.
13 אוקטובר 2018, 18:37
toja27 כתב:שופי שוף כתב:כמו הרבה אחרים פה, אני עדיין לא בטוח בנוגע לדעתי על אובראיינט.
מצד אחד, כמו שהרבה ציינו פה, הוא לא מראה הרבה חוכמת משחק או משחק קבוצתי אם בכלל, וזה גם בנוסף לליקויים בהגנה, גם האישית ובעיקר הקבוצתית, דבר קריטי במיוחד כעת, שנראה שאין אף שחקן בקבוצה שמסוגל לשמור בשביל שניים.
מצד שני, אני לא אגזים ואומר שהוא מפלצת התקפית, אבל בהחלט אפשר וצריך לומר שגבוהים עם קליבר התקפי כמו שלו, מקומם לרוב בליגה מעבר לים. בחמישי באמת הוא נתקל בקבוצה חכמה ובהגנה הקבוצתית ושופטים קצת פחות חכמים, מה שהוביל אותו להליכה בקיר כשלא עובד, וזהו מצב שעליו ספאחיה חייב לעבוד איתו עליו, הוא לא היה ולא יהיה גיבור המולדת.
סה"כ, בחמישי גם היה ברור החוסר בכשרון בעמדות 2-4, והפעם, בניגוד לשנה שעברה בה המצב היה זהה, אין צורך לחפש פתרון חיצוני, אלא לעצב את זה הפוטנציאלי שכבר יש לך בקבוצה.
בנוגע ליכולת הצוות המקצועי לבצע "עיצוב" שכזה, אין לי תשובה חד משמעית, ואני מניח שגם לא לאף מאיתנו.
אתה בן 16-17?
סחטיין עליך.
14 אוקטובר 2018, 02:49
16 אוקטובר 2018, 22:57
16 אוקטובר 2018, 22:57
reuelc כתב:נראה שהוא קצת בהלם תרבות, לא רגיל שקבוצת שומרות ולוחצות