פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
13 אוקטובר 2018, 20:01
מה קורה איתו ריבונו של עולם? שום פיפס ממכבי לגבי מצבו וצפי חזרתו וזה הכי מדאיג אותי.
13 אוקטובר 2018, 20:03
er79 כתב:מה קורה איתו ריבונו של עולם? שום פיפס ממכבי לגבי מצבו וצפי חזרתו וזה הכי מדאיג אותי.
לפי השמועות, לא ידוע מתי יחזור. לא בשבועות הקרובים לפחות.
13 אוקטובר 2018, 20:03
שמואל1 כתב:er79 כתב:מה קורה איתו ריבונו של עולם? שום פיפס ממכבי לגבי מצבו וצפי חזרתו וזה הכי מדאיג אותי.
דיברו על השבועות הקרובים?
13 אוקטובר 2018, 20:04
שמואל1 כתב:er79 כתב:מה קורה איתו ריבונו של עולם? שום פיפס ממכבי לגבי מצבו וצפי חזרתו וזה הכי מדאיג אותי.
אני לא אוהב שמועות. מה שכן התחושות לא טובות. מאוד מדאיג המסתורין הזה
13 אוקטובר 2018, 20:05
my man כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:מה קורה איתו ריבונו של עולם? שום פיפס ממכבי לגבי מצבו וצפי חזרתו וזה הכי מדאיג אותי.
דיברו על השבועות הקרובים?
מדובר בשמועות. אין שום הודעה רשמית.
13 אוקטובר 2018, 20:11
"לפי השמועות לא ידוע מתי יחזור"
שמועות זה דבר נפלא ורציני
13 אוקטובר 2018, 20:16
"הוא פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו"
14 אוקטובר 2018, 07:44
חשש במכבי: פארגו עלול להיעדר מספר שבועות
הגארד שנפצע ביוון והתקשה לדרוך על רגליו בשדה התעופה באתונה, יעבור היום בדיקות מקיפות.
https://www.one.co.il/Article/18-19/2,6 ... tml?ref=hp
14 אוקטובר 2018, 07:46
וואו אם זה אכן יהיה נכון בסופו של דבר זאת תהייה מכה רצינית, רשום שהוא לא צפוי לשחק בשלישי וחמישי.
לעומת זאת בערוץ הספורט רשום שמנסים להכשיר אותו לצסקא, נחכה לערב...
Sent from my iPhone using Tapatalk
14 אוקטובר 2018, 07:57
אני יוצא מנקודת הנחה שאסף מתוק מעט יותר אמין מרועי כהן כך שזו בהחלט סיבה לדאגה. הריח כבר היה באוויר בגלל השתיקה של מכבי מאז שנפצע. מקווה מאוד שנתבדה אבל זה מרגיש לי שזה מעבר לגב תפוס לצערי
14 אוקטובר 2018, 14:55
בוואלה מציינים שזה פגיעה באזור הדיסק והוא ייעדר משני המשחקים הקרובים. זה רע מאוד. אם יש לו פריצת דיסק הקריירה שלו כבר לא תהיה אותו דבר
14 אוקטובר 2018, 15:34
אני מאחל לפארגו הרבה בריאות , אבל אולי זאת הזדמנות למצוא שחקן שמתאים יותר לשחק ליד וולבקין.
למרות שכבר תפס זר בליגה..
14 אוקטובר 2018, 15:39
אף אחד לא ישחרר אותו
בחייאת, זאת עונת כדורסל, שחקנים נפצעים, אף אחד לא גמר את העונה ולא מחפשים מחליף כל פעם שיש לשחקן ציפורן חודרנית
14 אוקטובר 2018, 15:49
Holiday_Armadillo כתב:אף אחד לא ישחרר אותו
בחייאת, זאת עונת כדורסל, שחקנים נפצעים, אף אחד לא גמר את העונה ולא מחפשים מחליף כל פעם שיש לשחקן ציפורן חודרנית
מסכים איתך ,אבל אם זאת פציעה שתשפיע על היכולת שלו , אז אולי אפשר לשחרר בלי לפצות , ולהביא משהו במחיר הזה. אולי אפילו להוסיף.
14 אוקטובר 2018, 16:00
הבעיה שזו לא ציפורן חודרנית
14 אוקטובר 2018, 16:06
er79 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אף אחד לא ישחרר אותו
הבעיה שזו לא ציפורן חודרנית
אם באמת לא יכל לדרוך על הרגליים, יש מצב סביר שמדובר בפריצת דיסק. במקרה כזה אין הרבה מה לעשות חוץ מלנוח, ותקופה ארוכה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
14 אוקטובר 2018, 19:53
את זוכרת שבערב הפציעה אמרתי שיש שמועות על פריצת דיסק? אז הבדיקות היום הכן אישרו שיש בעיה בדיסק אך עדיין לא ידוע בדיוק חומרת הפציעה, במקרה הטוב הוא יעדר שבועיים מהאימונים
14 אוקטובר 2018, 20:38
מכה למכבי: ג'רמי פארגו ייעדר כחודש מהמגרשים
פרסום ראשון: תוצאות הבדיקה של גארד הצהוב אימתו את החששות. יחמיץ בין היתר את משחקי היורוליג מול צסק"א, אולימפיאקוס וריאל וגם את הדרבי בליגה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/322314.htmlיפספס בטוטאל 5 משחקי יורוליג - צסקא, בודוצנוסט, אולימפיאקוס, ברצלונה וריאל בבית .
14 אוקטובר 2018, 20:50
גם יחד איתו לא היינו מנצחים חוץ אולי מבודצונסט...
זה הזמן למצוא מחליף
14 אוקטובר 2018, 20:50
ואולי זה לטובה? הבמה תפונה לויילבקין, ואולי אפשר למצוא במקומו מחליף זמני