המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
אחדשיודע כתב:Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
נכון, יש איזשהו קיבעון מחשבתי של ספאחיה לגבי התפקיד בקבוצה של כל אחד מהשחקנים, אבל זה מעבר לזה. הבעיות מתחילות עוד משלב בניית הסגל (שפה זה כנראה לא רק המאמן). "אובראיינט הוחתם תחילה מתוך מחשבה שהשוק לא שופע בסנטרים איכותיים", כך נכתב באחד האתרים. נשמע מגוחך וטיפשי, אבל ככה בונים קבוצה במכבי בשנים האחרונות. לאובראיינט יש כישרון התקפי מצוין, אבל זה תקף בעיקר לעמדה 5 - שיש בה כבר שני שחקנים לא רעים (שאחד מהם הוא הישראלי הבכיר בקבוצה). ובכל מקרה, זה יוצר חור בעמדה 4, ואני לא בטוח שספאחיה מבין עד הסוף איך להתמודד איתו. ולגבי הישראלים - צריך להבין שמכבי (לבטח מכבי הנוכחית) זה לא בית גידול לשחקנים צעירים. הגם שמדובר במשחק ליגה קיקיוני, מושרש לחץ גדול - על המאמן (שלא נותן מספיק גב לשחקנים הצעירים ומייעד להם תפקיד קטן מידי) ועל השחקנים עצמם (שמפחדים לטעות ולנסות מעבר למה שהנחו אותם).
toja27 כתב:Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
אפשר הסבר בבקשה למה לדעתך ספאחיה לא התנהל נכון מול אובראיינט ולמה האחרון ישב בקצה הספסל בפסק הזמן, האחרים כאן כנראה לא ראו את זה.
toja27 כתב:toja27 כתב:Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
אפשר הסבר בבקשה למה לדעתך ספאחיה לא התנהל נכון מול אובראיינט ולמה האחרון ישב בקצה הספסל בפסק הזמן, האחרים כאן כנראה לא ראו את זה.
השאלה עדיין נשארה באוויר וזה אחרי שכמה ימים לפני שאלת וקיבלת תשובה ממני פעם אחר פעם בתרד אחר , גם בפוסט הקודם עם אותה שאלה אף אחד לא ענה..שיהיה.
גל גל כתב:מה קורה לטיוס? בלאק השתלט על עמדה 5
אין צורך לשרוף אותו
Jack55 כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
השאלה עדיין נשארה באוויר וזה אחרי שכמה ימים לפני שאלת וקיבלת תשובה ממני פעם אחר פעם בתרד אחר , גם בפוסט הקודם עם אותה שאלה אף אחד לא ענה..שיהיה.
את האמת שאני ספציפית לא ראיתי את הקטע שהוא ישב בצד כי בפסק זמן הזה לא הסתכלתי על הטלוויזיה אבל לפני מה שזכור לי הוא מאוד כעס שהוא עומד להחליף אותו בגלל שהוא קלע 10 נקודות רצופות בערך...
Sent from my iPhone using Tapatalk
toja27 כתב:toja27 כתב:Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
החציל האצטקי כתב:אני מאוכזב מזה שנבן לא מריץ את בלאק ואובריאנט ביחד בליגה בכלל.
הרי ברור ששיתוף הפעולה ביניהם קריטי להצלחת העונה של מכבי. יש לך שני ילדים שאתה גם ככה רוצה לשתף.
למה לא ללכת עם הרכב של ווילבקין, זוסמן, אבדיה, אובריאנט ובלאק?
ברור שזה ייראה מכוער קצת בהתחלה, אבל ברגע שההרכב הזה יתחיל לרוץ טוב כולם ירוויחו.
הוא עשה איתו שיחה עוד בטורניר ההכנה הראשון שבה הוא דיבר (או נזף) באובריאנט על בחירת הזריקות שלו, עזר? אפילו לא קצתWeems13 כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:Weems13 כתב:ספאחיה לא מתנהל נכון עם הסגל שלרשותו. לא מבחינת דקות משחק ולא מבחינת התנהלות ושליטה על העצבים שלו. מתנהל לא נכון עם אובראיינט ולא נכון עם הישראלים הצעירים
כנראה פספסתי את השאלה.
לדעתי יש חוסר הבנה בסיסית מצד שני הצדדים בנוגע לציפיות. אובראיינט כנראה מצפה לקלוע 20 נקודות במשחק ולקחת 15 זריקות במשחק, וזה בסדר גמור יחסית לשחקן סופר מוכשר ולשחקן שמגיע בפעם הראשונה לאירופה. מנגד, ספאחיה מגיב בזעם אחרי כל פעולה וזריקה רעה של אובראיינט. הוא צריך ללמוד איך לרסן אותו. עצבים לא תמיד יעזרו, בטח לא מול שחקן שאף פעם לא באמת היה חלק ממרקם קבוצתי (לקפוץ בין ליגת הפיתוח לנבא זה לא באמת להיות חלק מקבוצה).
אני מתעצבן בדיוק כמו ספאחיה ממהלכים שטותיים של אובראיינט, אבל ההבדל הוא שאני אוהד והוא המאמן, הוא זה שצריך לפתור את זה ונראה שהוא הולך בדרך הלא נכונה ומתנהל לא נכון.
החציל האצטקי כתב:אני מאוכזב מזה שנבן לא מריץ את בלאק ואובריאנט ביחד בליגה בכלל.
הרי ברור ששיתוף הפעולה ביניהם קריטי להצלחת העונה של מכבי. יש לך שני ילדים שאתה גם ככה רוצה לשתף.
למה לא ללכת עם הרכב של ווילבקין, זוסמן, אבדיה, אובריאנט ובלאק?
ברור שזה ייראה מכוער קצת בהתחלה, אבל ברגע שההרכב הזה יתחיל לרוץ טוב כולם ירוויחו.
MTA2311 כתב:או, ואני סתם זורק את האופציה לאוויר, שהשילוב בינהם לא טוב ולא יכול לעבוד.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:או, ואני סתם זורק את האופציה לאוויר, שהשילוב בינהם לא טוב ולא יכול לעבוד.
בלי שינסו את זה לדקות משמעותיות זה בטוח לא יעבוד.
צריך לכפות עליהם לשחק כמה שיותר אחד עם השני, להבין איפה כל אחד יכול לשחק כדי שירגישו בנוח.
רבאק, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל מג׳ייק כהן ומייקל רול. מה אכפת לך לטחון אותם 20 דקות ביחד?
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:או, ואני סתם זורק את האופציה לאוויר, שהשילוב בינהם לא טוב ולא יכול לעבוד.
בלי שינסו את זה לדקות משמעותיות זה בטוח לא יעבוד.
צריך לכפות עליהם לשחק כמה שיותר אחד עם השני, להבין איפה כל אחד יכול לשחק כדי שירגישו בנוח.
רבאק, אתה יודע בדיוק מה אתה מקבל מג׳ייק כהן ומייקל רול. מה אכפת לך לטחון אותם 20 דקות ביחד?
קשה לשחק בליגה של פורוורדים עם שתי מפלצות כאלה ביחד. גם ביורוליג זה כבד מדי, אז בליגה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־26 אורחים