המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mmm כתב:גם ריי ולוי יעדרו מול צסקא....מענין מה להם יש...בכל אופן אם לא יביאו מחליף לפארגו בזמן הממש קרוב תם הטקס ביורוליג
BIG sofo כתב:למה רשום בכותרת שהמשחק משודר בספורט 5?!
זה לא מופיע בלוח שידורים שלהם
Jack55 כתב:BIG sofo כתב:למה רשום בכותרת שהמשחק משודר בספורט 5?!
הוא כן תבדוק שוב
BIG sofo כתב:Jack55 כתב:BIG sofo כתב:למה רשום בכותרת שהמשחק משודר בספורט 5?!
הוא כן תבדוק שוב
http://www.sport5.co.il/html/pages/broadcastsheet.html
בחייאת רבאק גבר, בחייאת. רבאק.Mmm כתב:למה אף אחד לא שאל אותו עם גרמי לא חוזר האם מכבי תלך למחליף....מתוק אם אתה רואה הודעה זו שאל את הקירח
Holiday_Armadillo כתב:בחייאת רבאק גבר, בחייאת. רבאק.Mmm כתב:למה אף אחד לא שאל אותו עם גרמי לא חוזר האם מכבי תלך למחליף....מתוק אם אתה רואה הודעה זו שאל את הקירח
Mmm כתב:למה אף אחד לא שאל אותו עם גרמי לא חוזר האם מכבי תלך למחליף....מתוק אם אתה רואה הודעה זו שאל את הקירח
my man כתב:נבן ספאחיה: "אני לא יודע כמה אנחנו מוכנים לצסק"א"
כיף
toja27 כתב:my man כתב:נבן ספאחיה: "אני לא יודע כמה אנחנו מוכנים לצסק"א"
כיף
אני לא כל כך מבין למה מאמן בקבוצה כלשהי ביורוליג יתבטא כך לפני משחק ולמה שהם לא יהיו מוכנים.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:נבן ספאחיה: "אני לא יודע כמה אנחנו מוכנים לצסק"א"
כיף
אני לא כל כך מבין למה מאמן בקבוצה כלשהי ביורוליג יתבטא כך לפני משחק ולמה שהם לא יהיו מוכנים.
זה רק במכבי וכבר 4-5 שנים..
MTA2311 כתב:נמאס כבר לשמוע אותו מתרץ האמת. עדיף שיתן לגודס להתראיין, לפחות הוא לא מזיין את השכל.
Jack55 כתב:יהיה מאוד קשה בהגנה מול כל הכוכבים של צסקא ובגלל זה ההתקפה היא הדבר העיקרי שצריך להתמקד בה במשחק הזה ולכן אנחנו חייבים את רוב מייצרי הנקודות שלנו בשיאם .
צריכים שווילבקין תתן הופעה דומה להופעה שנתן בפאו, חייבים שבלאק ימשיך עם ההופעות הטובות במיוחד בצד ההתקפי, קיין צריך להתאפס ובשלישי לתרום קצת יותר בהתקפה וגם חייבים חייבים שרול ייתן אותו משחק שנתן בפאו .
אבל האקס פקטור הוא באמת ג'וני, העמדה הכי חלשה של צסקא זאת עמדה 4 וזאת הזדמנות נדירה לאובראיינט להוכיח מה הוא באמת ולתת הופעה גדולה שאולי מי יודע מה עוד תשיג למכבי ניצחון אדיר על צסקא במחזור השני .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־14 אורחים