פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 אפריל 2012, 17:31
שון ג'יימס עם ידי מרגרינה .
22 אפריל 2012, 17:32
איזו פצצה של בלו עם הבאזר
22 אפריל 2012, 17:33
בלו , סוף רבע , 8 מטר ... זה לא יכול להסתיים אחרת.
yarinsaky כתב:שון ג'יימס עם ידי מרגרינה .
ולא מהיום...
דיוויד בלו!!!
מה נעשה בלעדיו???
בדרך כלל אם יש שלשה ממטר מאחורי הקשת אומרים שלשה מטווח אן בי איי..מה אומרים על השלשה של בלו?
22 אפריל 2012, 17:35
יוסי22 כתב:הנדריקס ממש נורא בהגנה כמו ברוב המשחקים , מעניין מאיפה הגיע האגדה שהוא שחקן הגנה טוב.
הוא שחקן הגנה מצויין, פשוט לא ב*ין שלו לשחק הגנה בזמן האחרון (ואני ממש לא אומר את זה לטובתו).
22 אפריל 2012, 17:35
LIAV10 כתב:בדרך כלל אם יש שלשה ממטר מאחורי הקשת אומרים שלשה מטווח אן בי איי..מה אומרים על השלשה של בלו?
שלשה מטווח בלו??
22 אפריל 2012, 17:37
חנו'ש כתב:yarinsaky כתב:שון ג'יימס עם ידי מרגרינה .
ולא מהיום...
דיוויד בלו!!!
מה נעשה בלעדיו???
מכה רצינית למכבי העזיבה הצפוייה שלו, לא כל יום מוצאים פיור שוטר כזה.
22 אפריל 2012, 17:38
לא יודע על מה אתם מתלוננים. נראה שהשחקנים ממש נהנים. הם יודעים שלמשחק אין שום משמעות, וזה בכל זאת כיף לשחק באווירה הזאת.
מהגבוהים ג'יימס הוא הגבוה שמגיע בכושר הכי טוב לסיום העונה. צריך לזכור את זה. ריצ' בינתיים נראה פח, ואת סופו לא ראיתי בזמן האחרון.
22 אפריל 2012, 17:39
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:בדרך כלל אם יש שלשה ממטר מאחורי הקשת אומרים שלשה מטווח אן בי איי..מה אומרים על השלשה של בלו?
שלשה מטווח בלו??

חחחחח, נראה לי צריך למצוא משהו יותר..sophisticated..
אבל בגלל שלא עלה לי רעיון אז נלך על שלשה מטווח בלו
22 אפריל 2012, 17:41
jol9 כתב:יוסי22 כתב:הנדריקס ממש נורא בהגנה כמו ברוב המשחקים , מעניין מאיפה הגיע האגדה שהוא שחקן הגנה טוב.
הוא שחקן הגנה מצויין, פשוט לא ב*ין שלו לשחק הגנה בזמן האחרון (ואני ממש לא אומר את זה לטובתו).
לא שמתי לב שהוא כל כך מצוין בהגנה לאורך כל העונה חוץ מבמילים של עופר שלח
22 אפריל 2012, 17:42
מישהו באמת חושב ברצינות לזרוק מיליון דולר נטו על הנדריקס?
22 אפריל 2012, 17:44
מי שהכי גרוע היום הוא יוגב אוחיון, שמראה לבלאט מה יקרה אם לא יגיע לכאן רכז זר רציני.
22 אפריל 2012, 17:44
felix_r כתב:jol9 כתב:יוסי22 כתב:הנדריקס ממש נורא בהגנה כמו ברוב המשחקים , מעניין מאיפה הגיע האגדה שהוא שחקן הגנה טוב.
לא שמתי לב שהוא כל כך מצוין בהגנה לאורך כל העונה חוץ מבמילים של עופר שלח
לא רק שלח אלא גם היורוליג חושב שהוא שחקן הגנה מצויין.
הוא פשוט הפסיק להשקיע, ורואים את זה. ד"א יכול להיות גם שזאת עייפות. בכל זאת הוא שיחק המון המון העונה. גם יוגי נראה די זוועה.
22 אפריל 2012, 17:46
לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
22 אפריל 2012, 17:48
לאנגפורד מה זה חמוד כשהוא מרכז. בונבון כזה, חבל על הזמן. ילד טוב, מסמן תרגילים, עושה פרצופים כאילו הוא באמת אוהב את זה...
חמוד...
22 אפריל 2012, 17:49
jol9 כתב:לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
דווקא כאחד שאוהב את סמית ופחות מעריך את אוחיון וסמית אני לא חושב שצריך לקחת החלטות לפי תקופת הדימדומים הזו.
מי שמוכיח שוב ושוב שרק צריך לסמוך עליו זה אליהו שרק צריך לקבל יותר מ-2 דקות ברצף.
22 אפריל 2012, 17:52
יוסי22 כתב:jol9 כתב:לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
דווקא כאחד שאוהב את סמית ופחות מעריך את אוחיון וסמית אני לא חושב שצריך לקחת החלטות לפי תקופת הדימדומים הזו.
מי שמוכיח שוב ושוב שרק צריך לסמוך עליו זה אליהו שרק צריך לקבל יותר מ-2 דקות ברצף.
אין קשר לאוחיון. סמית' נכנס לתקופה מצויינת והוא נמצא בה כבר תקופה די ארוכה וביציבות מרשימה. יד טובה, הגנה טובה, ריבאונדים, הכל.
כל מה שקיווינו לראות ממנו ולא קיבלנו חצי עונה, מגיע עכשיו.
אם זה ככה, יכול להיות שמדובר פשוט בתקופת הסתגלות ארוכה, וזה בסדר.
22 אפריל 2012, 17:53
יוסי22 כתב:jol9 כתב:לעומת יוגי והנדריקס, סמית' דווקא נמצא בכושר מצויין, ומראה שהוא בחירה מצויינת לקראת העונה הבאה.
הוא רק צריך להפסיק לקחת זריקות קשות ובלתי אפשריות.
הוא דווקא יודע למסור כשהוא רוצה.
22 אפריל 2012, 17:53
אנחנו מתנפלים כאן על כל מיני שחקנים אבל האמת שאף אחד לא הופיע היום בהגנה ממש. שחקנים מסתכלים על שחקני ירושלים מטיילים וקולעים חופשי מתחת לסל. או מטילים שלשות.
סטרוברי שוחט אותנו, בלאט אמר שהוא מועמד למכבי והוא משחק ככה פתאום.