המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yzafrir כתב:קרב ראש בראש , ג'אקסון נגד דה קולו עכשיו בליגה הספרדית....
felix_r כתב:לא יודע אם כבר שמעתם או עדיין לא, אבל התקבלה החלטה לפיה היורובאסקט חוזר למתכונת של 1 ל 4 שנים
jol9 כתב:felix_r כתב:לא יודע אם כבר שמעתם או עדיין לא, אבל התקבלה החלטה לפיה היורובאסקט חוזר למתכונת של 1 ל 4 שנים
זה דווקא טוב. הטורניר קצת יצא מכל החורים.
לשחקנים אין זמן לנשום בכלל.
cannon כתב:חצי אירופה, חצי ארה"ב אבל רלוונטי למכבי לפחות ברמת המלפפונים:
ג'סטין דנטמון שמשחק בטורונטו עם חוזה זמני נבחר לשחקן המצטיין של ה-D LEAGUE השנה.
ארון ברוקס סירב למילאנו שביקשה שיחליף את ברמר שנפצע עד סוף העונה. מעוניין להתרכז בחזרה ל-NBA בעונה הבאה. המועמד הבא ברשימה של מילאנו: מרכוס וויליאמס מיודענו שנתן עונה לא רעה בכלל בסין.
לסטר הדסון, מלפפון של ירושלים בתחילת העונה, שהתגלה בקליבלנד כשחקן מצויין בשני חוזים זמניים, לא חידש את החוזה שם ועבר לממפיס, שם אמור לדחוק עוד יותר לקצה הספסל את ג'רמי פארגו..
LIAV10 כתב:אם כבר מדברים על דנטמון..לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן..
itay92 כתב:LIAV10 כתב:אם כבר מדברים על דנטמון..לא הייתי מתנגד לראות אותו כאן..
זה אותו דנטמון שהיה בעפולה לפני שנתיים?
felix_r כתב:דרך אגב, שמתם לב, שאלן אנדרסון קיבל חוזה זמני בטורונו ומשחק שם מצוין (במשחקים האחרונים מקבל מעל 30 דקות למשחק!)
http://www.nba.com/playerfile/alan_ande ... stats.html
cannon כתב:חצי אירופה, חצי ארה"ב אבל רלוונטי למכבי לפחות ברמת המלפפונים:
ג'סטין דנטמון שמשחק בטורונטו עם חוזה זמני נבחר לשחקן המצטיין של ה-D LEAGUE השנה.
ארון ברוקס סירב למילאנו שביקשה שיחליף את ברמר שנפצע עד סוף העונה. מעוניין להתרכז בחזרה ל-NBA בעונה הבאה. המועמד הבא ברשימה של מילאנו: מרכוס וויליאמס מיודענו שנתן עונה לא רעה בכלל בסין.
לסטר הדסון, מלפפון של ירושלים בתחילת העונה, שהתגלה בקליבלנד כשחקן מצויין בשני חוזים זמניים, לא חידש את החוזה שם ועבר לממפיס, שם אמור לדחוק עוד יותר לקצה הספסל את ג'רמי פארגו..
yzafrir כתב:cannon כתב:חצי אירופה, חצי ארה"ב אבל רלוונטי למכבי לפחות ברמת המלפפונים:
לא ידעתי שוויליאמס חזר לשחק אחרי הניתוח , אני מאוד אוהב את השחקן הזה....
לגבי ארון ברוקס ודומיו , יש שחקנים שהם על סף כניסה ל NBA ומוכנים להקריב המון בשביל לקבל את הצ'אנס הזה אפילו במחיר של לשבת בבית ולאבדכנעט את הקריירה . מצד אחד אני מעריך אנשים כאלו ומצד שני יש בזה טיפשות מסויימת...
לגבי פארגו , הוא אחד מהשחקנים האלו ולכן למרות עונה חלשה אני בספק אם יסכים לחזור (למרות שהייתי שמח לראות אותו פה...)
yellowaura כתב:אני חושב שאופן השחרור של פארגו היה טעות. סך הכל החלום הגדול שלו היה נ.ב.א. הוא לא עזב באמצע העונה אלא כמה חודשים לפני פתיחת העונה.
מכבי ארגון גדול ומכובד ויכלו לצאת ה- BIGGER MAN כמו שבד"כ חברות גדולות עושות גם אם עובד טעה
אם לא היה את כל הסיפור איתו אני מאמין שהיום הוא היה חוזר למכבי.
yellowaura כתב:אני חושב שאופן השחרור של פארגו היה טעות. סך הכל החלום הגדול שלו היה נ.ב.א. הוא לא עזב באמצע העונה אלא כמה חודשים לפני פתיחת העונה.
מכבי ארגון גדול ומכובד ויכלו לצאת ה- BIGGER MAN כמו שבד"כ חברות גדולות עושות גם אם עובד טעה
אם לא היה את כל הסיפור איתו אני מאמין שהיום הוא היה חוזר למכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk ו־37 אורחים