המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:אתמול דיברתי עם אבא של קולשוב
MM3 כתב:felix_r כתב:אתמול דיברתי עם אבא של קולשוב
יש איזה הקשר למשפט (הלכתי אחורה ולא מצאתי)? או שסתם דברת עם אבא של קולשוב ואתה חולק איתנו .
Holiday_Armadillo כתב:כדיר נפצע עוד בקיץ (אכילס אם אני לא טועה) ונראה כמו מישהו שחי את רוב חייו דבוק לכורסא עם משולש פיצה האט ביד
A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדיר נפצע עוד בקיץ (אכילס אם אני לא טועה) ונראה כמו מישהו שחי את רוב חייו דבוק לכורסא עם משולש פיצה האט ביד
שחקן נורא
הבליח בגליל ומאז הוא מנגר את עצמו לדעת
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדיר נפצע עוד בקיץ (אכילס אם אני לא טועה) ונראה כמו מישהו שחי את רוב חייו דבוק לכורסא עם משולש פיצה האט ביד
שחקן נורא
הבליח בגליל ומאז הוא מנגר את עצמו לדעת
עקץ את מכבי במיליון דולר, זה מה שחשוב
felix_r כתב:מזל שאנטוורפן נותנת בראש לירושלים. ככה לפחות לא נהיה הקבוצה הישראלית היחידה שתפסיד השבוע במפעלים האירופיים
בשלות כתב:felix_r כתב:מזל שאנטוורפן נותנת בראש לירושלים. ככה לפחות לא נהיה הקבוצה הישראלית היחידה שתפסיד השבוע במפעלים האירופיים
ירושלים נחשפת במערומיה
felix_r כתב:בשלות כתב:felix_r כתב:מזל שאנטוורפן נותנת בראש לירושלים. ככה לפחות לא נהיה הקבוצה הישראלית היחידה שתפסיד השבוע במפעלים האירופיים
ירושלים נחשפת במערומיה
בראון נפצע להם באמצע המשחק ולא חזר לשחק.
לפי מה שראיתי, מתיחה במפשעה
בשלות כתב:felix_r כתב:בשלות כתב:felix_r כתב:מזל שאנטוורפן נותנת בראש לירושלים. ככה לפחות לא נהיה הקבוצה הישראלית היחידה שתפסיד השבוע במפעלים האירופיים
ירושלים נחשפת במערומיה
בראון נפצע להם באמצע המשחק ולא חזר לשחק.
לפי מה שראיתי, מתיחה במפשעה
אאווץ.
למען האמת, ראיתי שעשו פתיחה יפה של איזה 7-0 אם אני לא טועה.
מוזר שקטש לא שיתף את צוברוביץ.... היה נותן קצת גוף