my man כתב:A.Parker כתב:הפסד שלישי (מתוך שלושה) שהיה יכול להיגמר אחרת
אנחנו לגמרי נצטער עליהם
מה שיפה זה שלשלושתם יש תירוץ
האמת שכן, רק שזה כבר 3/3 וזה פחות מתקבל על הדעת
מה שכן, לפחות הקבוצה הזאת נלחמת עד השניה האחרונה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:A.Parker כתב:הפסד שלישי (מתוך שלושה) שהיה יכול להיגמר אחרת
אנחנו לגמרי נצטער עליהם
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:מה קרה לבלושביץ'? השיפוט היום ממש גרוע.
סרבים, יוונים ורוסים הם כולם נוצרים אורטודוקסים. אל תתפלא שהוא בעד היוונים
הוא שופט טוב, אבל היום היו שריקות גבוליות וחלקן אפילו הזויות, וכולן למעט עבירת החצי של ריי, הלכו לכיוון של אול'
שמואל1 כתב:קבוצות בדרג של מכבי (מילאנו) ניצחו וינצחו בפיראוס. זה הפסד רע של מכבי.jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בקיצור, הבעיות שהיו לפני שבוע היו גם השבוע, רק שהשבוע לא היה את ווילבקין
ריי לא שייך למועדון וכל דקה שהוא פה זה בושה
אוברייאנט לא היה צריך לצאת מהג'י-ליג
קיין לא היה צריך לקבל טלפון שמאריכים לו חוזה
אני עדיין חושב שמכבי בסה"כ נמצאת במצב שהיה לנו די ברור שהיא תהיה בו.
אני מסכים לגבי ריי. אין שום סיבה להמשיך עם ההיינס הזה. מה זה נותן לנו?
מכבי היתה ב6- כשהיא החליטה לא לבצע עבירה. עכשיו זה נגמר ב11-... למה?
TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
עדיין, אחרי המזל הרע, קבוצה שנבנתה למצב כזה כאשר ריי אמור לכסות על הגארדים החסרים, בעצם לא נבנתה לטופ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
my man כתב:TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
עדיין, אחרי המזל הרע, קבוצה שנבנתה למצב כזה כאשר ריי אמור לכסות על הגארדים החסרים, בעצם לא נבנתה לטופ.
זה לא "מזל רע"
להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:הפסד שלישי (מתוך שלושה) שהיה יכול להיגמר אחרת
אנחנו לגמרי נצטער עליהם
התנין 2 כתב:שמישהו יהרוג כבר את הבוים בוים מנדלבוים הזה.
TAYO כתב:my man כתב:TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
זה לא "מזל רע"
שלושה גארדים פצועים בו זמנית זה לא מזל רע? תסביר
שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
אתה באמת מאמין שזה מזל רע? חצי סגל של מכבי פצוע כבר כל עונה במשך משהו כמו 4-5 השנים האחרונות.
TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
אתה באמת מאמין שזה מזל רע? חצי סגל של מכבי פצוע כבר כל עונה במשך משהו כמו 4-5 השנים האחרונות.
בחייאת, אתה רוצה לרמוז עכשיו שרגב דפק לפארגו בומבה בגב, רץ במכת קרטה לברך של ריי ואז קינח במשיכת אגודל לווילבקין? אתם לא אמיתיים.
jol9 כתב:A.Parker כתב:my man כתב:A.Parker כתב:הפסד שלישי (מתוך שלושה) שהיה יכול להיגמר אחרת
אנחנו לגמרי נצטער עליהם
זה לא פחות מתקבל על הדעת. דיברנו על ההגרלה הקשה, וזה לגמרי סביר שקבוצה חדשה תפסיד לשתי היווניות בחוץ ולצסקא
בבית. מכבי לא התפרקה באף אחד מהמשחקים, ובסה"כ מראה רוח חיובית.
למרות שאני תמיד בעד הזדמנויות, ריי פשוט לא שייך לכאן. גם אם יעזוב בלי מחליף, לא יהיה שום נזק כאן, ולכן זה no brainer מחינתי.
TAYO כתב:שמואל1 כתב:להחליף מזוזות!!TAYO כתב:תיכף נובמבר ועוד לא ראינו אפילו פעם אחת את המכבי כפי שנבנתה להיות העונה. זה קודם כל מזל רע, ואני חושב שאנחנו מאוכזבים ומחפשים את מי להאשים, אבל זה פשוט קודם כל מזל רע.
בחייאת, אתה רוצה לרמוז עכשיו שרגב דפק לפארגו בומבה בגב, רץ במכת קרטה לברך של ריי ואז קינח במשיכת אגודל לווילבקין? אתם לא אמיתיים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־22 אורחים