26 אוקטובר 2018, 13:22
26 אוקטובר 2018, 13:23
אל תדאג, בריאיון שמעון אמר לפני כמה שבועות שהקבוצה תעבור לנכדיםRampel כתב:בכל אופן, לדעתי הבעיה היא לא הפציעות ולא הגורם שלהן, אלא דרך ההתמודדות איתן.
זה ששולחים את פארגו לפיזיותרפיה בארה"ב בתקווה שלא צריך להכניס את היד עמוק לכיס ולחפות על החיסרון בסגל, זה עוד מסמר בארון של ההנהלה הביזיונית הזו בראשות משפחת פדרמן. ובואו לא נשכח שזה מצטרף לחור הברור בעמדות 3/4.
השאלה האמיתית היא, מה צריך לעשות כדי שהם יעופו וימכרו את הקבוצה?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
26 אוקטובר 2018, 13:35
Holiday_Armadillo כתב:יקירי, שחרר ממני אף אחד לא פנה אליך אם לא שמת לבTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך פציעת גב בשחקן בן 32 ששיחק 30+ דקות בכל משחקי ההכנה והגיעה אחרי כולם לארץ קשורה לעומד בראש המערך? אני לא יודעת, באמת הכל פה נסיבתי מדיRampel כתב:אני לא אמרתי שנכון להגיד את זה על כל פציעה. אני שוב שואל, איך הפציעות האלו קשורות לכושר?Holiday_Armadillo כתב:על כל פציעה אפשר להגיד ''יכול לקרות'', זה הרבה יותר פשוט מלהקים מערך כושר ראוי
יקירתי, את לא מומחית לנושא שאת מתבטאת בו באופן מדי נחרץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
26 אוקטובר 2018, 13:36
יקירתי תקרא לחברים שלךTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:יקירי, שחרר ממני אף אחד לא פנה אליך אם לא שמת לבTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך פציעת גב בשחקן בן 32 ששיחק 30+ דקות בכל משחקי ההכנה והגיעה אחרי כולם לארץ קשורה לעומד בראש המערך? אני לא יודעת, באמת הכל פה נסיבתי מדיRampel כתב:אני לא אמרתי שנכון להגיד את זה על כל פציעה. אני שוב שואל, איך הפציעות האלו קשורות לכושר?
חחח נראה לי פיספסת את הרעיון של ״פורום״. את לא כותבת כאן שירים למגירה. יקירתי.
26 אוקטובר 2018, 16:02
Holiday_Armadillo כתב:יקירתי תקרא לחברים שלךTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:יקירי, שחרר ממני אף אחד לא פנה אליך אם לא שמת לבTAYO כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך פציעת גב בשחקן בן 32 ששיחק 30+ דקות בכל משחקי ההכנה והגיעה אחרי כולם לארץ קשורה לעומד בראש המערך? אני לא יודעת, באמת הכל פה נסיבתי מדי
חחח נראה לי פיספסת את הרעיון של ״פורום״. את לא כותבת כאן שירים למגירה. יקירתי.
26 אוקטובר 2018, 16:17
26 אוקטובר 2018, 16:24
26 אוקטובר 2018, 18:12