שובו של ת'רד המלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שובו של ת'רד המלפפונים - ספאחיה: בשלב זה לא יגיע חיזוק

הודעהעל ידי MTA2311 » 27 אוקטובר 2018, 20:56

toja27 כתב:
MTA2311 כתב:אי אפשר להביא שחקן שיכול לשחק רק בעמדה אחת בכל מקרה. להביא עכשיו רק 1,או רק 4 זה לא חכם. השחקן צריך להיות כמה שיותר מגוון וכזה שיכול לשחק בלפחות 2 עמדות.

כרגע עמדה 4 שכוללת את קלוירו, אובראיינט וכהן היא יותר שלמה מקו אחורי שלם שמתבסס על ווילבקין, רול, קיין, ריי וזוסמן. לא כל משחק קיין יקלע 22 נקודות, ורול בכל מקרה זה מלכודת דבש, כי הוא באמת אחד השומרים הגרועים שהיו פה.

שכחת את דיבה, אבל אני חושב שאם היו מביאים 4 טוב נוסף, היינו יכולים להתמש בקלויארו גם יותר ב 3, ולעשות הרכבים גבוהים יותר.
אבל אם יביאו גארד טוב אז אני לא אבכה.

כן, האמת שכרגע אם יצליחו להביא שחקן טוב, בכל עמדה זה יהיה בסדר. זה לא מובן מאליו בהתחשב במי שמקבל שם החלטות.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 27 אוקטובר 2018, 20:58

MTA2311 כתב:
toja27 כתב:
MTA2311 כתב:אי אפשר להביא שחקן שיכול לשחק רק בעמדה אחת בכל מקרה. להביא עכשיו רק 1,או רק 4 זה לא חכם. השחקן צריך להיות כמה שיותר מגוון וכזה שיכול לשחק בלפחות 2 עמדות.

כרגע עמדה 4 שכוללת את קלוירו, אובראיינט וכהן היא יותר שלמה מקו אחורי שלם שמתבסס על ווילבקין, רול, קיין, ריי וזוסמן. לא כל משחק קיין יקלע 22 נקודות, ורול בכל מקרה זה מלכודת דבש, כי הוא באמת אחד השומרים הגרועים שהיו פה.

שכחת את דיבה, אבל אני חושב שאם היו מביאים 4 טוב נוסף, היינו יכולים להתמש בקלויארו גם יותר ב 3, ולעשות הרכבים גבוהים יותר.
אבל אם יביאו גארד טוב אז אני לא אבכה.

כן, האמת שכרגע אם יצליחו להביא שחקן טוב, בכל עמדה זה יהיה בסדר. זה לא מובן מאליו בהתחשב במי שמקבל שם החלטות.

כן בדיוק דעתי, אם יביאו שחקן טוב תהיה העמדה אשר תהיה ( 1-4) זה צעד אחד קדימה בשבילנו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי A.Parker » 27 אוקטובר 2018, 21:06

MTA2311 כתב:
A.Parker כתב:השאלה מה עדיף? קומבו? סווינגמן? 4?
יש בקבוצה הזאת כל כך הרבה חורים שקשה לדעת כבר איזה שחקן להביא (כשמן הסתם לא יגיע יותר מחיזוק אחד)
גם אני נוטה לאוקרו וויט או אופציה אחרת בעמדה 4

צריך להביא גארד גדול שיודע להוביל כדור מצד אחד, ולשמור על 3 עמדות מצד שני.

אין ספק שהאנשים שבנו את הקבוצה עם שלל הבעיות האלה יפתרו אותה בהחתמה אחת
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 27 אוקטובר 2018, 21:09

1. אני בעיקר מקווה שפארגו יחזור לעצמו ויפתור לנו את הבעיה בעמדה 1 ושבינתיים ננסה לשרוד בלעדיו ועם פורוורד נוסף שיישאר כאן לכל השנה
2. אין כמעט איכות בעמדות הכנף, אבל הבעיה היא שיש שם מלא שחקנים. אני חושש ש"חיזוק" בעמדות האלה יהיה עוד מאותו הדבר
A.Parker

הודעהעל ידי Rampel » 27 אוקטובר 2018, 21:14

Jack55 כתב:לדעתי יותר מתבקש להביא לפה שחקן כמו סשנס, בעמדות 4-5 אפשר להסתדר עם טיוס בלאק קלויארו וכהן, אובראיינט למרות היכולת הרעה יכול לתת כמה משחקים טובים .
לעומת זאת בעמדה 1-2 אין לנו הרבה אופציות התקפיות חוץ מווילבקין ורול, ריי לא פקטור, דיבה הוכיח שהוא לא ממש ברמה וקיין בעיקר מנגר למרות כמה הבלחות פה ושם.

אנחנו צריכים רכז שינהל את המשחקים לפניי הכל, וסשנס יכול להיות אופציה לא רעה בכלל לחפות על החיסרון של פארגו .

Sent from my iPhone using Tapatalk

אתה בחו"ל אז אני אעדכן אותך - ג'ונדי שלשום נתן 12 נקודות, 3 אסיסטים ו-5 ריבאונדים, עם מדד 17 ב-28 דקות.

אובראיינט וכהן לא בלופ והוכיחו את זה כמה פעמים, לעומת ג'ונדי שהוכיח שלשום מול אולימפיאקוס ובלאט שאם יתנו לו את הדקות הוא יחזיר. אין לי בעיה לקבל מקומבו גארד מחליף חצי מהסטטיסטיקה הזאת בחצי מהדקות.

אני חושב שלזרוק את עמדה 4 על קלויארו זה הרבה יותר נורא מלזרוק את עמדה 1 על סקוטי.
פארגו פצוע עד סביבות ינואר אבל החור בעמדות 3-4 היה וישאר עד שלא יטפלו בו.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי Jack55 » 27 אוקטובר 2018, 21:17

Rampel כתב:
Jack55 כתב:לדעתי יותר מתבקש להביא לפה שחקן כמו סשנס, בעמדות 4-5 אפשר להסתדר עם טיוס בלאק קלויארו וכהן, אובראיינט למרות היכולת הרעה יכול לתת כמה משחקים טובים .
לעומת זאת בעמדה 1-2 אין לנו הרבה אופציות התקפיות חוץ מווילבקין ורול, ריי לא פקטור, דיבה הוכיח שהוא לא ממש ברמה וקיין בעיקר מנגר למרות כמה הבלחות פה ושם.

אנחנו צריכים רכז שינהל את המשחקים לפניי הכל, וסשנס יכול להיות אופציה לא רעה בכלל לחפות על החיסרון של פארגו .

אתה בחו"ל אז אני אעדכן אותך - ג'ונדי שלשום נתן 12 נקודות, 3 אסיסטים ו-5 ריבאונדים, עם מדד 17 ב-28 דקות.

אובראיינט וכהן לא בלופ והוכיחו את זה כמה פעמים, לעומת ג'ונדי שהוכיח שלשום מול אולימפיאקוס ובלאט שאם יתנו לו את הדקות הוא יחזיר. אין לי בעיה לקבל מקומבו גארד מחליף חצי מהסטטיסטיקה הזאת בחצי מהדקות.

שלא תבין לא נכון אני לגמרי מסכים שיש חור לא קטן בעמדות 3-4 אבל אני פשוט חושב שאנחנו צריכים בראש ובראשונה מנהל משחק מקצועי ורציני שידע להפעיל את שאר השחקנים על המגרש ובעיקר את בלאק וטיוס .
בנוגע לדיבה, קראתי שהיו לו אחוזים נוראיים ושלמרות ה12 נק הוא לא היה מדהים, אני טועה בנוגע לזה?

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי Rampel » 27 אוקטובר 2018, 21:22

Jack55 כתב:
Rampel כתב:

שלא תבין לא נכון אני לגמרי מסכים שיש חור לא קטן בעמדות 3-4 אבל אני פשוט חושב שאנחנו צריכים בראש ובראשונה מנהל משחק מקצועי ורציני שידע להפעיל את שאר השחקנים על המגרש ובעיקר את בלאק וטיוס .
בנוגע לדיבה, קראתי שהיו לו אחוזים נוראיים ושלמרות ה12 נק הוא לא היה מדהים, אני טועה בנוגע לזה?

ו-ווילבקין הוא עציץ? אתה משחק כדורסל, הבן אדם פרק את האגודל. כבר מרביעי הוא בלי חבישה אפילו. מחמישי הבא הוא יחזור להיות זמין ויהיה לך מוביל כדור "רציני" שיפעיל את בלאק (טיוס צריך גם להפעיל את עצמו).

לגבי ג'ונדי, האחוזים שלו לא היו טובים, אבל הוא עדיין היה יחסית יעיל (כמו שהמדד מראה), לא עשה הרבה טעויות והוא עשה את שלו. מדהים הוא לא היה, אבל בהיררכיה בריאה אני לגמרי סבבה עם זה שהרכז השלישי בקבוצה לא מדהים. הוא לא אמור להיות מדהים, הוא אמור לתת לווילבקין לנוח בלי להרוס את המשחק ואני חושב שהוא מסוגל לזה בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי BIG sofo » 27 אוקטובר 2018, 23:17

יצא לי לראות את רמון סשנש במדיי הלייקרס לפני מספר עונות שם הוא היה טוב מאוד.
בשנים האחרונות הוא נמצא במגמת ירידה וב3 עונות האחרונות הוא בערך 30 אחוז מהשדה בNBA.
מקווה שנשאר משהו מהמהירות שלו.
BIG sofo

Re: שובו של ת'רד המלפפונים - מחפשים מחליף לפארגו

הודעהעל ידי קובי » 28 אוקטובר 2018, 10:20

שמואל1 כתב:ספאחיה מודיע שלא יגיע חיזוק.

למרות מצב הקו האחורי, המאמן נבן ספאחיה טוען כי הקבוצה לא תקבל החלטה פזיזה לגבי חיזוק: "נחכה עוד קצת כדי לראות מה המצב עם סקוטי וג'רמי ואז נקבל החלטה, אבל לא כרגע". עוד הוסיף הקרואטי: "כמאמן, אני לא יכול להיות מתוסכל. זו בעיה לא לשחק בלי שני רכזים, אבל זה מה שזה. ננסה להתקדם ולחכות שהם יהיו בריאים".

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 94976.html

למתורגמן של ערוץ הספורט - לא צריך לתרגם את המשפט עם האנגלית העילגת של ספאחיה AS IS.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 28 אוקטובר 2018, 10:47

עוד יום עבר וסשנס/anybody else לא פה. שאפו להנהלה
er79

הודעהעל ידי my man » 28 אוקטובר 2018, 10:51

אבל מפורשות אמרו שלא יבוא כרגע חיזוק..
אז לא חבל להתאכזב?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי er79 » 28 אוקטובר 2018, 11:03

my man כתב:אבל מפורשות אמרו שלא יבוא כרגע חיזוק..
אז לא חבל להתאכזב?

אבל רועי כהן הבטיח :rolleyes
er79

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2018, 11:45

ג׳ודי מיקס לפי כהן. יש פערים כספיים.

סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי er79 » 28 אוקטובר 2018, 11:54

ankram כתב:ג׳ודי מיקס לפי כהן. יש פערים כספיים.

?
er79

הודעהעל ידי toja27 » 28 אוקטובר 2018, 11:55

לא ידעתי שאפשר להגיש הצעה לשחקן שמחזיק חוזה בקבוצה אחרת מושעה או לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2018, 11:56

er79 כתב:

?

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 95043.html
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי ankram » 28 אוקטובר 2018, 11:57

toja27 כתב:

לא ידעתי שאפשר להגיש הצעה לשחקן שמחזיק חוזה בקבוצה אחרת מושעה או לא.

ואם אי אפשר? זה לא ימנע ממכבי לפרסם באתר הבית שהוגשה הצעה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 28 אוקטובר 2018, 12:02

פערים כספיים? מכבי? לא......
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 28 אוקטובר 2018, 12:08

נשמע כמו חארטה בפיתה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי lirca89 » 28 אוקטובר 2018, 12:12

מי עדיף בעצם? סשנס או מיקס?