המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:עוד גמד שלא שומר ? לא חושב שזה יעבוד
שועל לשאלתך
לאיזה מאזן ציפית ב שמונת המשחקים הראשונים ?
TAYO כתב:גל גל כתב:עוד גמד שלא שומר ? לא חושב שזה יעבוד
שועל לשאלתך
לא שומר ולא קולע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
felix_r כתב:TAYO כתב:גל גל כתב:עוד גמד שלא שומר ? לא חושב שזה יעבוד
שועל לשאלתך
לא שומר ולא קולע.
דווקא קלע 22 במשחק נגד מכבי בעונה שעברה
SirCharles כתב:מאוד רציתי שיחתימו את תאודור בעונה שעברה לפני שג'קסון הוחתם. הוא אכן אכזב במילאנו והוא גמד שלא ממש שומר וקלע חוץ בינוני מינוס אבל הוא חודר מצוין שיודע למסור ובעונה שלפני בטורקיה הראה שהוא ווינר לא קטן. לדעתי בתור רכז מחליף הוא יכול לעבוד בכיף.
גם ככה הבעיה של הקבוצה היא יותר בעמדות הפורוורד ועד שלא יביאו 4 ששומר זו לא תהיה קבוצה להצלבה.
TAYO כתב:SirCharles כתב:מאוד רציתי שיחתימו את תאודור בעונה שעברה לפני שג'קסון הוחתם. הוא אכן אכזב במילאנו והוא גמד שלא ממש שומר וקלע חוץ בינוני מינוס אבל הוא חודר מצוין שיודע למסור ובעונה שלפני בטורקיה הראה שהוא ווינר לא קטן. לדעתי בתור רכז מחליף הוא יכול לעבוד בכיף.
גם ככה הבעיה של הקבוצה היא יותר בעמדות הפורוורד ועד שלא יביאו 4 ששומר זו לא תהיה קבוצה להצלבה.
כמעט שכנעת אותי עד שדמיינתי את הסיטואציה שבה הוא וקיין על המגרש והיריבה מצופפת לצבע... מיותר. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה גארדים שלא קולעים משלוש מעל 35%
felix_r כתב:TAYO כתב:SirCharles כתב:מאוד רציתי שיחתימו את תאודור בעונה שעברה לפני שג'קסון הוחתם. הוא אכן אכזב במילאנו והוא גמד שלא ממש שומר וקלע חוץ בינוני מינוס אבל הוא חודר מצוין שיודע למסור ובעונה שלפני בטורקיה הראה שהוא ווינר לא קטן. לדעתי בתור רכז מחליף הוא יכול לעבוד בכיף.
כמעט שכנעת אותי עד שדמיינתי את הסיטואציה שבה הוא וקיין על המגרש והיריבה מצופפת לצבע... מיותר. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה גארדים שלא קולעים משלוש מעל 35%
אין בעיה. תמשיך לחפש את המייקל ג'ורדן הבא.
אתה יכול לנסות גם אצל קליי תומפסון שיבוא לקלוע שלשות במכבי...
בינתיים אנחנו בלי רכזים.
TAYO כתב:felix_r כתב:TAYO כתב:SirCharles כתב:מאוד רציתי שיחתימו את תאודור בעונה שעברה לפני שג'קסון הוחתם. הוא אכן אכזב במילאנו והוא גמד שלא ממש שומר וקלע חוץ בינוני מינוס אבל הוא חודר מצוין שיודע למסור ובעונה שלפני בטורקיה הראה שהוא ווינר לא קטן. לדעתי בתור רכז מחליף הוא יכול לעבוד בכיף.
בינתיים אנחנו בלי רכזים.
כן, בטווח שבין מייקל ג׳ורדן לתיאודור יש רק את גל מקל.
felix_r כתב:TAYO כתב:felix_r כתב:TAYO כתב:SirCharles כתב:מאוד רציתי שיחתימו את תאודור בעונה שעברה לפני שג'קסון הוחתם. הוא אכן אכזב במילאנו והוא גמד שלא ממש שומר וקלע חוץ בינוני מינוס אבל הוא חודר מצוין שיודע למסור ובעונה שלפני בטורקיה הראה שהוא ווינר לא קטן. לדעתי בתור רכז מחליף הוא יכול לעבוד בכיף.
בינתיים אנחנו בלי רכזים.
כן, בטווח שבין מייקל ג׳ורדן לתיאודור יש רק את גל מקל.
אההה.. כי זה אני השוותי את תאודור לאיציק כהן?
רק לידיעתך,שחקן שלדעתך אינו יודע לקלוע, נתן בעונה שעברה מספרים מאוד דומים לאלה של נוריס קול.
תאודור:
11.6 נקודות, 43% מהשדה (49.1% לשתים, 29.4% לשלוש), 86.5% מהקו.
נוריס קול:
12.6 נקודות, 41% מהשדה (44.5% לשתים, 31.9% לשלוש), 81.7% מהקו.
* וכל זה כשנוריס קול יורד מרמת ה NBA לרמה נמוכה יותר כביכול, ואמור להיות לו קל יותר לעשות נקודות, ואילו תאודור להפך עולה לרמת היורוליג ואמור להתקשות יותר.
** קול הגיע על תקן כוכב שאמור היה להוביל את הקבוצה, ואילו את תאודור אני מציע לתפקיד הרכז המחליף עד שפארגו יחזור, ולא אחד שאמור לקחת את הקבוצה על הגב. מבין את ההבדל?
גל גל כתב:אז אולי עדיף שיחתימו קומבו שמשחק בעמדה 2 ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים