המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה מה לא מובן בזה שמחפשים שחקן לתקופה של חודשיים וברגע שפארגו יהיה כשיר לא יהיה פה יותר
ואם נניח ומחתימים שחקן ליותר, למה שתחתים עוד מישהו שהעבודה העיקרית שלו זה רכז כשיש לך שניים כאלה בסגל?
אף אחד לא הבטיח, אבל זה מה שמחפשים לפי כל הכתבותjol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מבינה מה לא מובן בזה שמחפשים שחקן לתקופה של חודשיים וברגע שפארגו יהיה כשיר לא יהיה פה יותר
ואם נניח ומחתימים שחקן ליותר, למה שתחתים עוד מישהו שהעבודה העיקרית שלו זה רכז כשיש לך שניים כאלה בסגל?
דבר ראשון, אף אחד לא הבטיח שפארגו יהיה כשיר בעוד חודשיים.
דבר שני, כמו שאמרת - ריי לא שייך לענף ולרמה, כך שבכל מקרה צריך גארד במקומו.
דבר שלישי, כדי שמכבי תהיה קבוצה רצינית, היא תהיה חייבת שני מובילי כדור בקו האחורי, שיכולים לחדור את ההגנה
ולהוציא לקלעים, וגם להפעיל את הגבוהים. במצב שנוצר, מכבי משחקת עם מוביל כדור אחד ועם רול וקיין ברוב הדקות,
מה שנותן לה אחלה סייז, אבל התקפה סטטית מדי, והגנה רכה מדי (בעיקר בגלל רול).
Jack55 כתב:למה זה תמיד בהתחלה נשמע פציעה לא רצינית ובסוף זה היעדרות של יותר משבועיים .
קרה גם עם פארגו וכנראה גם עכשיו עם ווילבקין .
Sent from my iPhone using Tapatalk
גל גל כתב:אם הוא שבר את האגודל זה יכולה להיות העידרות ארוכה משחשבנו לא ?
אני סתם אומר כי פשוט הם לא פרסמו מה הפציעה או מה קרה כי הם פשוט קוקסינלים !
ankram כתב:Jack55 כתב:למה זה תמיד בהתחלה נשמע פציעה לא רצינית ובסוף זה היעדרות של יותר משבועיים .
קרה גם עם פארגו וכנראה גם עכשיו עם ווילבקין .
כי הם מסתירים מידע מהקהל.
מי שימשיך להיעדר בשורות הצהובים הוא ג׳רמי פארגו שנמצא בארה״ב לקבלת טיפולים בגבו, כשהצהובים עדיין מחפשים מחליף לתקופה בה ייעדר. כרגע לא מצאו הצהובים שחקן וגורם בכיר במועדון אמר ל-ONE: ״לא נחתים שחקן כדי להגיד שהחתמנו. נחכה כמה שצריך לשחקן המתאים, גם אם זה יעלה לנו במשחקים״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: שמוליק ו־29 אורחים