MTA2311 כתב:jol9 כתב:מה שאתם אומרים לגבי ההגנות זה נכון, אבל לדעתי אפילו מה שלוקח יותר זה האגרסיביות המופעלת נגד השחקנים.
לצורך העניין, ה63 נק' שג'ורדן קלע מול הסלטיקס בפלייאוף, מרשימות יותר לדעתי, כי זה היה מול קבוצת הגנה רצחנית, שעשתה
הכל בשביל שהוא לא יקלע את הנקודות האלה, ולא סתם לארי בירד אמר עליו אחרי זה שהוא ראה את אלוהים מחופש למייקל ג'ורדן.
הנקודה שלי היא שהקבוצות הגדולות של פעם ידעו לא לאפשר לשחקנים יחידים לחגוג עליהם, בטח לא בצורה כזאת.
הקרדיט לקליי, לKD ולסטף שמסוגלים לעשות סקור כזה ב-30 דק' של משחק, ולא פחות מזה, שהפ מפרגנים אחד לשני ולא מפריעים
בהצגות הפסיכיות האלה, אבל הקבוצות שמנגד חייבות לעשות יותר מול זה.
זאת הפכה להיות ליגה שמקדשת שואו, רייטינג ושיאים אזוטריים שלא באמת חשובים. לאף אחד לא אכפת מהעונה הסדירה, אין קשיחות, אין יריבויות אמיתיות.. כולם עומדים ומסתכלים בזמן שקליי זורק עוד שלשה ועוד שלשה. זה נראה כאילו כולם על המגרש, משתי הקבוצות+השופטים+ הקהל, התגייסו בשביל שהשיא הזה ישבר.
לא יודע, הליגה הזאת כבר לא ממש עושה לי את זה. זה לא כדורסל שאני אוהב.
חייב להסכים. אמנם זה קצת קיצוני לתת את זה כדוגמא, אבל אפשר לקחת את הפיסטונס בתקופת הבד בויס.
במשחק כזה של קליי, הוא היה מסיים אותו בבית חולים כבר אחרי הרבע הראשון. לא מעודד חלילה הגנה אלימה, אבל
לשחקנים אז באמת היה יותר כבוד לעצמם ולחולצות שהם לובשים, והם לא היו נותנים יד להשפלה שכזאת.