המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:האופטימי שבי אומר שזו ההזדמנות של אובריאנט להמציא את עצמו מחדש ב5.
בכל מקרה, הוא הופך להיות קריטי במשחק הזה, ואין חוכמות יותר. אם גם היום יפשל, זה עשוי לסלול לו את הדרך הביתה.
שמואל1 כתב:שערוריה. ביזיון. אין דרך אחרת לתאר את זה.
אני במשחק הזה לא מתכוון לצפות, ואני מקווה שגם אתם.
החציל האצטקי כתב:שמואל1 כתב:שערוריה. ביזיון. אין דרך אחרת לתאר את זה.
אני במשחק הזה לא מתכוון לצפות, ואני מקווה שגם אתם.
באיזה כוכב אתה חי?
החציל האצטקי כתב:האופטימי שבי אומר שזו ההזדמנות של אובריאנט להמציא את עצמו מחדש ב5.
בכל מקרה, הוא הופך להיות קריטי במשחק הזה, ואין חוכמות יותר. אם גם היום יפשל, זה עשוי לסלול לו את הדרך הביתה.
לסלול לו את הדרך הביתה? מה פתאום, הוא חלק אינטגרלי מהמרקם הקבוצתי. לך תדע מה שחרור שלו יעשה למרקם.החציל האצטקי כתב:האופטימי שבי אומר שזו ההזדמנות של אובריאנט להמציא את עצמו מחדש ב5.
Rampel כתב:לסלול לו את הדרך הביתה? מה פתאום, הוא חלק אינטגרלי מהמרקם הקבוצתי. לך תדע מה שחרור שלו יעשה למרקם.החציל האצטקי כתב:האופטימי שבי אומר שזו ההזדמנות של אובריאנט להמציא את עצמו מחדש ב5.
תמו התירוצים, אפשר להתמודד עם מתיחה בהאמסטרינג. זה על מערך הכושר והמערך הרפואי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Rampel כתב:לסלול לו את הדרך הביתה? מה פתאום, הוא חלק אינטגרלי מהמרקם הקבוצתי. לך תדע מה שחרור שלו יעשה למרקם.החציל האצטקי כתב:האופטימי שבי אומר שזו ההזדמנות של אובריאנט להמציא את עצמו מחדש ב5.
תמו התירוצים, אפשר להתמודד עם מתיחה בהאמסטרינג. זה על מערך הכושר והמערך הרפואי.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
שועל כתב:אני חושב שכבר הגענו לשלב שאין ממנו דרך חזרה. המנויים כבר לא נמכרים, והמועדון במצב גרוע מכל בחינה. לא רואה קונים למוצר הפגום הזה, רק שקיעה בטוחה.
יכול להיות שזה מה שצריך לקרות כדי להציל את המועדון.שועל כתב:אני חושב שכבר הגענו לשלב שאין ממנו דרך חזרה. המנויים כבר לא נמכרים, והמועדון במצב גרוע מכל בחינה. לא רואה קונים למוצר הפגום הזה, רק שקיעה בטוחה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־36 אורחים