המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Jack55 כתב:ShiriV כתב:בקיצור התירוצים מוכנים אז אני רגועה
זה על גבול הבלתי אפשרי לנצח קבוצה (גם כמו ברצלונה) ששלושת השחקנים שהקבוצה נבנתה סביבם לא משחקים .
זה לא תירוץ, זה המציאות .
itai7 כתב:רול במשחקי חוץ לא שומר?
toja27 כתב:קובי כתב:toja27 כתב:קובי כתב:מכבי בלי ווילבקין, פארגו ובלאק היא החלשה ביורוליג.
גם פנר בלי סלוקאס , דאטומה ווסלי , גם צסק"א בלי דה קולו , היגינס והיינס וכו'.
לא.
צסקא בלי הטריו שציינת מנצחים את ברסה של היום, קל.
לא הם לא.
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:קובי כתב:מכבי בלי ווילבקין, פארגו ובלאק היא החלשה ביורוליג.
כל הקבוצות האלה הרבה יותר עמוקות ממכבי
תסתכל על המחליפים של השחקנים האלה ואז תסתכל מי מחליף את השחקנים האלה במכבי
הקטע הנחמד? יש גם עמדות במכבי שלא רק שהמחליף לא קשור לענף, אלא שבכלל אין מחליף
Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:קובי כתב:מכבי בלי ווילבקין, פארגו ובלאק היא החלשה ביורוליג.
ShiriV כתב:המציאות היא שפארגו חסר מהמחזור הראשון וספאחיה היה חייב למצוא לזה פתרון בזמן שעבר (כמו למשל חיזוק), המציאות היא שמכבי קבוצה לא מאומנת ושספאחיה מאמן בינוני ומטה ועל הזין שלי התארים שלו.
ShiriV כתב:Jack55 כתב:ShiriV כתב:בקיצור התירוצים מוכנים אז אני רגועה
זה על גבול הבלתי אפשרי לנצח קבוצה (גם כמו ברצלונה) ששלושת השחקנים שהקבוצה נבנתה סביבם לא משחקים .
זה לא תירוץ, זה המציאות .
המציאות היא שפארגו חסר מהמחזור הראשון וספאחיה היה חייב למצוא לזה פתרון בזמן שעבר (כמו למשל חיזוק), המציאות היא שמכבי קבוצה לא מאומנת ושספאחיה מאמן בינוני ומטה ועל הזין שלי התארים שלו.
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:toja27 כתב:קובי כתב:מכבי בלי ווילבקין, פארגו ובלאק היא החלשה ביורוליג.
עמוקות יותר , מן הסתם מניתי את המועדנים העשירים ביבשת, אבל עדיין תישאר קבוצה עלובה. הנקודה היא שקבוצה ללא שלושת השחקנים המובילים שלה היא לא קבוצה וזה לא סותר שעדיין היו צריכים להביא חיזוק ולבנות את הקבוצה בצורה מאוזנת יותר.
נשרקה כתב:ככה זה שרוב השחקנים בקבוצה הם בינוניים לרמת היורוליג.
אין מספיק איכות למשוך כשיש פציעות.
בשלות כתב:הגנה זוועתית , התקפה לא מתפקדת . מה ספאחיה עושה איתם באימונים ?
BIG sofo כתב:1. לטעמי זה משחק מאוד חשוב של להיות או לחדול. זה משחק שחייבים לנצח. קבוצה שרוצה להגיע לפליאוף הייתה חייבת לנצח לפחות משחק 1 מתוך צסקא , אולימפיאקוס, פנתניאקוס.
אני מזכיר לכם שהיו כבר מספר הפתעות של קבוצות חלשות על הנייר שניצחו קבוצות חזקות.
2. ג'רמי פארגו החסיר כבר 4 משחקים!!! וצפוי להחסיר לפי ההערכות לפחות עוד 6 משחקים(זמן החלמה+חזרה לכושר מלא)!!! לא יכול להיות שקבוצה ששואפת להגיע לפליאוף תשחק בלי גארד מוביל במשך 10 מחזורים!!! נס זלגיריס היה פעם אחת!
3. אני חוזר ומזכיר שלמכבי תל אביב יש 2 שחקנים בקבוצה שהם מהטובים באירופה בעמדה שלהם (ווילביקין+בלאק) כאשר שאר הזרים נמצאים בתחתית הרשימה מבחינת איכויות בעמדות שלהם (ריי,רול,קלוריאו +אוברייאנט - מופיעים פעם בכמה משחקים.)
דעתכם?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים