פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
02 נובמבר 2018, 01:24
dod כתב:TAYO כתב:שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?
אני אוהד מכבי מהיום שאני זוכר את עצמי, לא פדרמן, לא ספאחייה ובטח לא קנדריק ריי ישנו את זה. אם לסבול או להפסיק לאהוד, אני בוחר לסבול.
Sent from my iPhone using Tapatalk
תגובת השנה
כןןןןןןן!!!!!!! wooooooooooooooooooo!!!! רק מכבי!!!! יה עוהדי צלחות שכמוחם!! צריח להיות שם בישביל הקווצה גם ברגיים הקשיים! יאלללה מכביייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!$2342345124$@134%@#%3245#$^
שמואל1 כתב:לא ראיתי את המשחק ואני מאוד מרוצה מההחלטה.
התוצאה לא מפתיעה אותי, מכבי קבוצה גמורה. העונה גמורה. המועדון הזה גמור. אין כבר חשק לראות את הביזיון הזה.
היו הרבה נקודות חושך במשחק הזה , יש מקום לאופטימיות , מכבי חוזרת למקומה הטבעי .
Holiday_Armadillo כתב:dod כתב:TAYO כתב:שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?
אני אוהד מכבי מהיום שאני זוכר את עצמי, לא פדרמן, לא ספאחייה ובטח לא קנדריק ריי ישנו את זה. אם לסבול או להפסיק לאהוד, אני בוחר לסבול.
תגובת השנה
כןןןןןןן!!!!!!! wooooooooooooooooooo!!!! רק מכבי!!!! יה עוהדי צלחות שכמוחם!! צריח להיות שם בישביל הקווצה גם ברגיים הקשיים! יאלללה מכביייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!$2342345124$@134%@#%3245#$^
בדיוק. מכבי או מבת
02 נובמבר 2018, 01:27
Holiday_Armadillo כתב:dod כתב:TAYO כתב:שועל כתב:ולשאלתי הקבועה, למה אתם עושים לעצמכם את זה?
תגובת השנה
תודה
02 נובמבר 2018, 01:28
למה צריך לסבול תבוסות כאלה עדיין?
סרבאק, קבוצה של זונות
02 נובמבר 2018, 01:35
בטח עכשיו פדרמן הקטן מתקשר לרועי כהן ומתדרך אותו שמכבי חזק בשוק לחפש חיזוק ושאוטוטו משאילים את ריי... עד יום ראשון כתבה באתרי הספורט עם שלושים שמות פוטנציאליים. ואז ספאחייה או וויציץ יספרו לנו על המרקם החברתי העדין שחבל לסכן אחרי שמכבי ניצחה בליגה ב-2 נקודות הפרש.
02 נובמבר 2018, 01:37
עדיין לא מאמין שהעלו שחקן עם שבר
02 נובמבר 2018, 01:38
MTA2311 כתב:עדיין לא מאמין שהעלו שחקן עם שבר
עדיין מחכה להסבר מה לא בסדר בזה
02 נובמבר 2018, 01:39
הכי מרגיז זה שאפילו קבוצות בליגה מגיבות מהר יותר כשצריך חיזוק , רק במכבי זה תמיד 100 שמות ואף אחד לא מוחתם , הלכה עוד עונה וגם בקייץ הבא נשלה את עצמנו ושוב נתאכזב , כל כך מתסכל .
02 נובמבר 2018, 01:39
מעלים מאמן עם פיגור, אז מה זה כבר שבר?
02 נובמבר 2018, 01:41
בחיים אל תדברו איתי על "הפסד מכובד" כשצסק"א מגיעה לכאן, נותנת לנו לשחק קצת ובסוף נותנת גז וסוגרת את המשחק. בחיים.
זה אחת האשליות והמלכודות הכי מסוכנות בספורט - קבוצה נחותה נותנת פייט לקבוצה חזקה ובסוף מפסידה "בכבוד" ויוצאת עם הרושם שנגד קבוצות שנגד קבוצות שאינן קבוצות על כמו צסק"א העסק אמור להיראות טוב בהרבה. אני יכול למנות יותר מידי מקרים בהם היו לנו קבוצות מחורבנות להפליא שהראו בהתחלה ניצוצות של קבוצות כדורסל אמיתיות (ואז בפורום צצו להן כמו פטריות אחרי הגשם תגובות בנוסח "השנה יש כאן קבוצה"), נתנו פייט לקבוצות חזקות ובסוף לא הגיעו לכלום.
02 נובמבר 2018, 01:42
ולחשוב שאתמול עלתה כתבה על זה שירדו מחיזוק כי לא צריך
02 נובמבר 2018, 01:48
ציפיתי לקבוצה טובה השנה, מסתבר שיש לנו קבוצה חלשה מאוד.
נו טוב, שבתחילת העונה התקווה היא שנצליח לסיים במקום 5-6 אם תהיה לנו עונת שיא, אין מה להיות כל-כך מופתע שאם זה לא הולך נסיים איפשהו במקומות 12-14.
02 נובמבר 2018, 01:50
כשאני מנתח את הסגל הזה, אני רואה כאן שבעה שחקנים ״בכירים״.
ווילבקין, רול, קיין, אובריאנט, קלויארו, בלאק וטיוס.
אם נדבר תכלס, יש פה שני שחקנים בכירים, ופצועים,
ועוד חמישה שחקנים בינוניים עד חלשים, שאפילו לא באמת יכולים להיות מוגדרים כ״משלימים״.
עם הסגל הזה מכבי לא תגיע לכלום.
צריך פה הרבה יותר משחקן אחד.
02 נובמבר 2018, 01:50
ררק לחשוב עוד על המשחקים שנשארו ואם איך שמכבי נראים נסיים שוב פעם במאזן שלישי אולי גרוע משנה שעברה
פנר פעמיים ריאל פעמיים צסקא בחוץ
מילאנו ואנאדולו החזקות כולל זלגיריס ובאסקוניה
נדמה שמכבי באמת בלבל של גראן קנאריה ובודוצנוסט
02 נובמבר 2018, 03:21
ברגע שפארגו נפצע היו צריכים תוך יממה מקסימום להנחית כאן שחקן, לא ברורה לי ההתנהלות של הקבוצה
02 נובמבר 2018, 03:23
עד שההנהלה לא תתחלף אנחנו נמשיך לסבול, אולי יהיו הבלחות פה ושם אבל זה לא באמת רציני .
הם ימשיכו לשים עלינו זין ולשחק בנו עד שיעזבו את המועדון.
02 נובמבר 2018, 09:46
פיספסתי את המשחק אתמול, וטוב שכך.
שבוע הבא מול ריאל בבית, מסתמן כמשחק על כל הקופה.
מישהו דיבר כאן על על מנוחה שווילבקין צריך לקבל... לא ראיתי שום איזכור לזה באתרים. על מה מדובר?
בכל מקרה, בלי בלאק ובלי ווילבקין אין על מה לדבר מול ריאל. זה אחלה תירוץ לספאחיה, אבל האמת שכבר נמאס מתירוצים, והגיע
הזמן לנצח קבוצה חזקה יותר מאתנו.
02 נובמבר 2018, 09:48
jol9 כתב:מישהו דיבר כאן על על מנוחה שווילבקין צריך לקבל... לא ראיתי שום איזכור לזה באתרים. על מה מדובר?
עלה אתמול לשחק עם שבר באצבע