רמון רחוק איזה 10 שנים מהשיא. לפני 10 שנים במילווקי הוא היה רכז מבטיח, אתלט, אול-אראונדר מעולה (דפק גם טריפל דאבל אחד), שומר לא רע, וקלעי חלש. בשנים האחרונות אי אפשר היה באמת להעריך מה הוא שווה.
בסט קייס סנריו: נוריס קול ברכז טבעי וורסט קייס סנריו: וונטיגו קאמינגס
החתמה מפתיעה (עצם זה בכלל שיש החתמה). שיהיה לו בהצלחה.
הייתי שמח לשמוע מעכבר NBA בדמותו של אחדש מה דעתו על השחקן. ע"פ המספרים ווויקיפדיה, השחקן נמצא בצניחה מקצועית משמעותית ביותר (חוזים של עשרה ימים בעונה האחרונה). מצד שני אפשר להגיד שלפני שלוש עונות הוא היה שחקן של 10 נק' ו-3 אס' ב-20 דק' משחק ושיחק 82 משחקים.
לא אוהב את עצם ההחתמה ל-3 חודשים. מה כבר הרווח הגדול מהסיפור הזה?
MTA2311 כתב:הוא נטו רכז, דווקא יש הגיון בלהחתים אותו ל3 חודשים.
מחתימים לעונה מלאה, פארגו חוזר עוד חודשיים ואז מה? 3 רכזים בכירים?
בכל מקרה אתה צריך שני גארדים בכל רגע על הפרקט. נניח שכולם בריאים - אז יש לך את פארגו, סקוטי וסשנס ואז את דיבה / ריי / זוסמן למחליף השני, מה שמשאיר את עמדה 3 אצל קיין ורול שמחליפים אחד את השני, ולא משחקים 30 דקות כל אחד.
בכל מקרה אנחנו צריכים שחקנים איכותיים. העמדות פחות משנות, כי שחקנים יכולים לשחק אחד לצד השני, ולהחליף תפקוד.
בדיוק מה שמכבי הייתה צריכה עכשיו, רכז שסוף סוף ינהל את ההתקפות ושהכל יהיה מסודר . גם אני מופתע מההחתמה הזאת, זה היה נראה שהם כבר מוותרים אופציית החיזוק . אני מאוד מקווה שהוא לא יהיה נפילה וישתלב טוב בזמן שיהיה פה, הרבה יהיה תלוי בו עד שפארגו יחזור .
MTA2311 כתב:הוא נטו רכז, דווקא יש הגיון בלהחתים אותו ל3 חודשים.
מחתימים לעונה מלאה, פארגו חוזר עוד חודשיים ואז מה? 3 רכזים בכירים?
בכל מקרה אתה צריך שני גארדים בכל רגע על הפרקט. נניח שכולם בריאים - אז יש לך את פארגו, סקוטי וסשנס ואז את דיבה / ריי / זוסמן למחליף השני, מה שמשאיר את עמדה 3 אצל קיין ורול שמחליפים אחד את השני, ולא משחקים 30 דקות כל אחד.
בכל מקרה אנחנו צריכים שחקנים איכותיים. העמדות פחות משנות, כי שחקנים יכולים לשחק אחד לצד השני, ולהחליף תפקוד.
העמדה לא משנה כשהשחקנים הם מגוונים. אז סקוטי יכול לשחק בשתי העמדות, אבל פארגו וסשנז לא. יש עוד 3-4 חורים בסגל, ואין הגיון להחזיק 3 שחקנים על עמדה אחת למשך עונה שלמה במצב הזה.
אני חושב שאם הוא יצליח פה ויראה יכולת טובה אז אין ספק שלא יאריכו לו את החוזה עד סוף העונה . חוץ מזה מה רע שיהיו לך שני רכזים מובילים, ככה ווילבקין ישחק 90% מהדקות שלו בעמדה 2 ולא יצטרך לרכז ורוב הזמן יהיו לנו על המגרש 2 רכזים טבעיים שיודעים את העבודה שלהם .